Benim hiç ağrımaz adet öncesi. kolum deyince bile aciyor aşırı derecede. Başka neden olur ki hormon dengesizliginden falan ağrı olur mu acabaAdet olacağın zaman da göğüs ağrıyabilir. Ben çizgi göremedim
Amin canm hayırlısıBen gordum hafiften bir hayalet cizgi Yarin Sabah ilk idrarinla bir daha dene Biraz daha belirginlesirse hamile olabilirsin. Hakkinda hayirlisi
Hormonların etkisiyle o da benim bazı aylar ağrır şimdiye kadar 2-3 kez ancak oldu mesela o ağrı. Ama inşallah hamilesinizdirBenim hiç ağrımaz adet öncesi. kolum deyince bile aciyor aşırı derecede. Başka neden olur ki hormon dengesizliginden falan ağrı olur mu acaba
Bende öyle düşünmüştümMaalesef bende göremedim hem göğüslerin ağrıcak kadar evreye geldiyse çizgi rahatlıkla kendini gösterirdi
Bi çizgi var ama beyaz mi kirmizimsi mi anlayamadim
Ben gordum hafiften bir hayalet cizgi Yarin Sabah ilk idrarinla bir daha dene Biraz daha belirginlesirse hamile olabilirsin. Hakkinda hayirlisi
Hiç şaşmayan belirtilerimi yaşıyorum ama belki bu sefer psikolojik belki erken . Bende pek goremedim aslında çünküValla ben ikisinde de goremedim
Canım sonuç nedir hamilemisin inşallaaahhhHiç şaşmayan belirtilerimi yaşıyorum ama belki bu sefer psikolojik belki erken . Bende pek goremedim aslında çünkü
Yok canım değilmişim. Bu ayda test yapmaya devamCanım sonuç nedir hamilemisin inşallaaahhh
Yaa hayırlısı inşallah bu ay çift çizgi yakalarsın yakalarız canımYok canım değilmişim. Bu ayda test yapmaya devam