Gebeliğe Hazırlık Hayalet çizgi dedikleri şey bu mu 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercek bir bebek cizgisi gibi ama gecikmeyi bekleyin bir de oyle test yapin. Istenen gebelikse umarim pozitiftir.

Silik çizgi var 10. günse eğer varsa normal silik çıkması 14 de belli olur

4 gun sonra tekrar yapin koyulasacaktir. Ya da yarin ilk idrarla yapin yoksa merktan catlarsiniz

Bugün gecikmemin ilk günü ama normalde 4 5 gün gecikir:) varikosel ameliyatı olmuştu eşim daha bu 2. Ay
Testi yarın mutlaka tekrarlayin bence. Hatta kan verirseniz de olur. Insallah gebesinizdir. Bence silik cizgi net bir sekilde görünüyor.

4 gun sonra tekrar yapin koyulasacaktir. Ya da yarin ilk idrarla yapin yoksa merktan catlarsiniz
2 gündür yapıyorum biri erken gebelik testiydi kıl gibi bir çizgiydi kuruma çizgisi dedim önemsemedim. Bugün de birşey dürttü beni normal testte de böyle çıktı . Çok zor görünüyor bekleyeyim en azından 1 günü boş geçireyim

Mumkun degil kemiriyor suan icini bende de boyle cikmisti allahim inanamamistim 2 gun sonra yapicam demistim ama ertesi gun iki tane yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…