Bugün gecikmemin ilk günü ama normalde 4 5 gün gecikir:) varikosel ameliyatı olmuştu eşim daha bu 2. AyGercek bir bebek cizgisi gibi ama gecikmeyi bekleyin bir de oyle test yapin. Istenen gebelikse umarim pozitiftir.
Testi yarın mutlaka tekrarlayin bence. Hatta kan verirseniz de olur. Insallah gebesinizdir. Bence silik cizgi net bir sekilde görünüyor.Bugün gecikmemin ilk günü ama normalde 4 5 gün gecikir:) varikosel ameliyatı olmuştu eşim daha bu 2. Ay
2 gündür yapıyorum biri erken gebelik testiydi kıl gibi bir çizgiydi kuruma çizgisi dedim önemsemedim. Bugün de birşey dürttü beni normal testte de böyle çıktı . Çok zor görünüyor bekleyeyim en azından 1 günü boş geçireyim4 gun sonra tekrar yapin koyulasacaktir. Ya da yarin ilk idrarla yapin yoksa merktan catlarsiniz
2 gündür yapıyorum biri erken gebelik testiydi kıl gibi bir çizgiydi kuruma çizgisi dedim önemsemedim. Bugün de birşey dürttü beni normal testte de böyle çıktı . Çok zor görünüyor bekleyeyim en azından 1 günü boş geçireyim
Testi yarın mutlaka tekrarlayin bence. Hatta kan verirseniz de olur. Insallah gebesinizdir. Bence silik cizgi net bir sekilde görünüyor.
Evet haklısın hatta başımdan ateşler çıkıyor gibi hissediyorumMumkun degil kemiriyor suan icinibende de boyle cikmisti allahim inanamamistim 2 gun sonra yapicam demistim ama ertesi gun iki tane yapmistim
Çok güzel görünüyor çizgin maşallah. Hayırlı olsun diyeceğim benKızlar yumurtlama sonrası 10. Gün hcg testim böyle,ne düşünüyorsunuz.Eki Görüntüle 2657302 Eki Görüntüle 2657303 Eki Görüntüle 2657304
Ayy inşallahhh :)Çok güzel görünüyor çizgin maşallah. Hayırlı olsun diyeceğim ben❤
Canım eger 10 dakka içinde çıktıysa cizgi evet hamilesin :)) insallahKızlar yumurtlama sonrası 10. Gün hcg testim böyle,ne düşünüyorsunuz.Eki Görüntüle 2657302 Eki Görüntüle 2657303 Eki Görüntüle 2657304
3 dk içindeCanım eger 10 dakka içinde çıktıysa cizgi evet hamilesin :)) insallah
Ozamann insallah vardir canm testi yarin tekrarla aç karnina bence3 dk içindeama koyulaşmadı da ilk ve son hali de bu gözle net görünüyor de ben buradaki 2 fotoya filtre uyguladım.
Çok net görüyorum ikinci bı çizgiyi rengi açık olmasına rağmen, yarın sabah ilk idrarla bı test daha yapın benceKızlar yumurtlama sonrası 10. Gün hcg testim böyle,ne düşünüyorsunuz.Eki Görüntüle 2657302 Eki Görüntüle 2657303 Eki Görüntüle 2657304
Pazartesiyi beklemeye karar verdim sabah uyandım test yapmadımMumkun degil kemiriyor suan icinibende de boyle cikmisti allahim inanamamistim 2 gun sonra yapicam demistim ama ertesi gun iki tane yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?