Hayal mi?

Nerede yaşıyorsunuz

Sanki o gunlerde olmadigi icin simdi de olmaz gibime geliyordu ama yaptiginiz yorumlar beni heyecanlandirdi acikcasi kizlar :)

Acikcasi baskasinin hayalleriyle giydigi gelinligi giymek istemiyorum Belki abartiyorumdur ama elbise olsun benim olsun istiyorum ikinci el yerine

Fikir güzel de niye illa kuşak onu anlamadım? Mavi takmak falan biraz komik değil mi sizce? Cinsel hayatınızı illaki belinizdemi taşımak istiyorsunuz?

Cinsel hayatla ilgili degil Hazal Kaya bi dizide takmisti lacivert cok hosuma gitmisti sebep sadece bu. Buna mi takildiniz?

niye hayal olsun ki iyi olur

Hiç düşünmeyin bile, yapın gitsin. Sizi bu kadar mutlu edecek bir şeyi iki kere bile düşünmemek gerekir. =)
Bence de beyaz, sade bir elbise güzel fikir. Saçınıza da şöyle tüllü, beyaz kepler olur ya onlardan taksanız mesela... Çok şık, zarif duruyorlar, bayılıyorum.

Bunu ben de çok beğendim.

ben sirf gelinligi gonlune gore olmadi diye fotograf cekimleri guzel olmadi diye tekrar gelinlik alan sac makyaj yaptirip fotograf cektiren evli bir iki cift biliyorum.. Bence icinde kalmasin yap :)

bence o elbiselere 200e yakın para vereceğinize cüzi bir miktara bir gelinlik kiralayabilirsiniz.

Benim düğünüm 3 gün 3 gece oldu nikahta da gelinlik giydim ama hepsi kötü tecrübelerle oldu sağolsun kv yüzünden. Şimdi 13 yıllık evli ikide çocuk annesiyim veee düğün yapmaya karar verdik
Gelinlik giyicem, kına yapıcam,dilediğim gibi resim çekilicem birde düğün salonumuz var ki tam katmerli oldu.
Dilediğin gibi yap derim, mutlu olacaksak utanılacak çekinicek hiçbirşey yok. Çokta güzel olur. Ben iki çocukla düşünüyorum siz çoktannn yapmalıydınız

süpersiniz.

Canim bence ucuza gelinlik kirala ya da al :) Sonucta kiralayanda cok :) Icinde kalmaz gelinlik giymedim demezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…