Hayal mi?

damnright

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
48
36
34
Merhabalar hanimlar siteyi uzun zamandir takip ediyorum fakat bugune kismetmis uye olmak. Aslinda benimki dert degil ama sizlere bir sey danismak istiyorum. Ben nikahim aceleye geldigi icin gelinlik vs giyemedim. Dugun de yapmak istemedik esim de ben de istemedik o zamanlar buna pisman da degilim zaten. Simdi de esimle fotograf cekinmek icin bir seyler yapmak istiyoruz ilerde cocugumuza gosterecek bi fotografimiz olsun diye. Size sorum su sizce beyaz duz bir elbise giysem abartili olmayan buket,tac veya renkli kusakla (kirmizi degil lacivert) suslesem nasil olur sizce? Elbiseler de atiyorum beyaz uzun elbise diye aratinca cikacak elbiseler gibi olacak. Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.

Gelinlik giymek istemiyorum uzerinden iki yil gectigi icin ve acikcasi o kadar para vermek de istemiyorum sadece fotograf icin Tesekkur ederim :)
Yok hani bence o da garip kaçmaz, tuhaf olur diye çekiniyorsanız diye dedim. Anne babamın benim için çekilmiş böyle fotoğrafları olsa çok hoşuma giderdi. Mutluluklar :)

bazı kuaforlerde 100 tl ye gelınlık kıralanıyor
ama dedıgınız gıbı beyaz elbıse de guzel olur

Harika olur bence. Valla benim hayalim buydu zorla düğün yaptırdılar bana. Giy kız giy mükemmel olur beline renkli, kocaman bi kurdele saçlarına çiçeklerden bi taç oof müthiş olur ya. Bende mi yapsam ya düğün albümüne bakmaya tahammülüm yok.

giymediyseniz içinizde kaldıysa giyin...

Arkadaslar ben arastirmaya basladim elbiseyi tesekkur ediyorum hepinize ayri ayri. Gozunuze carpan guzel bi model olursa fotosunu ozelden atabilir misiniz

Çok uyguna kiralayan ve kampanya yapan yerler var araştırabilirsiniz gelinlik için.Çook güzel bi fikir olmuş.Eğer bulursanız gelinlik gerçekten güzel olur,bulamazsanız da bahsettiğiniz elbise de eminim güzel olacaktır :) şimdiden kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…