• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığına uğradım 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben erkek olsam ve zengin olsam böyle her şeyden şikayet eden birisiyle kesinlikle evlenmek istemezdim. Neden oturup KPSS çalışmıyorsun? Bölümün özel sektöre uygun bir bölüm değil. Benim kuzenim de oturdu ders çalışıyor o da İlahiyat mezunu. Ben mesela KPSS çalışmak istemediğim için özel sektöre uygun bir bölüm okudum.
devletin öğretmen atamaları yapmayacağını nerden bilebilirdim müneccimmiyim ben

Ben erkek olsam ve zengin olsam böyle her şeyden şikayet eden birisiyle kesinlikle evlenmek istemezdim. Neden oturup KPSS çalışmıyorsun? Bölümün özel sektöre uygun bir bölüm değil. Benim kuzenim de oturdu ders çalışıyor o da İlahiyat mezunu. Ben mesela KPSS çalışmak istemediğim için özel sektöre uygun bir bölüm okudum.
tatlım benim mizacım böyle . herkesin mizacı farklıdır yapacak bişey yok. bana katlanacak erkek varsa bende ona katlanırım sorun yok. herkesin negatif bir yönü vardır. kendimi seviyorum ve benimle evlenecek adam beni böyle kabul etmeli

Ya okul elbette sene sonunda performansa göre ücretli için tamam-devam kararı verebilir, ilçe de duruma göre yeni sene başında başka bir okula yollar veya başvurusunu sümen altı eder. Ama konu sahibi dönem ortası kovuldum diyor. Bu bambaşka bir boyut....
dönem ortası demedim

aynen öyle benim gibi bir kızı bu devirde her erkek zor bulur. tabi kapımda kuyruk olacaklar çünkü her erkeğin evlenmek istediği kız standartlarına birebir uyuyorum. kapımda kuyruk olacaklar bende onları reddeceğim ta ki evleneceğim adamı bulana dek
senin gelmişini geçmişini soyunu sopunu .........
maymun suratlı çok mu eğleniyorsun s*rt*k

Kuyruğu kim kaybetmiş sen bulacaksın? Bulup bulabileceğin mahalle teyzesinin oğluydu iyi etmemişsin kaçırmakla.

25 yıllık öğretmenim son 20 yıldır ilahiyat mezunu olup atanamayan insan veya hangi branştan olursa olsun ücretli olup da kovulan öğretmen görmedim, duymadım...

Normalde ucretlilerden derse girmek dışında hicbirsey beklenmez...

Ne plan ne zümre, ne toplantı, ne nöbet , ne sınıf rehberliği, ne komisyon üyeliği, ne proje , ne envanter, ne ölçek, ne sosyal faaliyet , ne kulüp , ne raporlama....Hiçbirini yapmak zorunda değiller.

Hatta ders mers anlatmayip sınıfın başında dursalar bile yeter idare için...

Kovulan ilk ücretli olmak için ne yapmış olabilir şimdi ben de aşırı merak ettim?
20 yıllık öğretmensin ama bir halt bilmiyorsun

yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi .

kendini hiçbir açıdan geliştirmemiş, üslup bilmez, hakaret etmeden kendini ifade edemez, ders çalışmaz, her şeye üşenir, ama her şeyin en iyisini ister .

şu huyunuzla hangi erkek sizi niye beğensin, bu 1

akademik açıdan sıfırsınız, sizi kim niye işe alsın , üstüne bir de dolgun maaş versin, bu 2

sosyal medyadan para kazanacağım demişsiniz, hayal gücü sıfır, vizyon yok, kim sizi niye takip etsin de prim versin , bu da 3 .

çok yükseklerden uçuyorsunuz da, hayat böyle işlemiyor. çok beklersiniz.

günde en az 9 saat ders çalışarak , 24 saat nöbetler tutarak istediğim bölümü kazanabildim , hala da devam ediyorum.

siz neyinize güveniyorsunuz pardon ? neyse dua edin belki bir ihtimal gökten para yağar da zengin olursunuz, çünkü bu gidişle para kazanmanızın tek yolu bu gibi görünüyor. o yok bu yok , o zaman susup oturacaksınız.

aynen öyle benim gibi bir kızı bu devirde her erkek zor bulur. tabi kapımda kuyruk olacaklar çünkü her erkeğin evlenmek istediği kız standartlarına birebir uyuyorum. kapımda kuyruk olacaklar bende onları reddeceğim ta ki evleneceğim adamı bulana dek
Uyduğunuz her erkeğin evlenmek istediği kız standartlarını bizimle de paylaşır mısınız ?

beni evraklarla uğraştırdılar ses etmedim . içmediğim çayın ücretini istediler ses etmedim. saygısızlık yaptılar ses etmedim. ilk 2 ay ders programına dalga geçer gibi adımı yazmadılar alay konusu oldum öğretmenler odasında yine ses etmedim. öğrencileri sınav yapacağım zaman A4 kağıdı istedim bana ödenek verilmediğini de ekledim buna rağmen kendi cebimden aldım yine ses etmedim. müdür hiç bilgim olmadığı konuda odasına çağırıp azarladı yine ses etmedim. hasta oldum okula gitmedim rapor götürmem gerektiğini bilmiyordum m. yardımcısı arayıp laf söyledi yine ses etmedim. ki benim tüm bu yapılanlara normalde ağızlarına s*çmam gerekiyordu. ancak sırf işimden atılmamak için ses çıkarmadım. sabrettim Allah a bırakıyorum umarım onlar da işlerinden olurlar
Soyuma sopuma saymamiş olsan evrak işinin, mazeretsiz ise gitmemenin, A4 verilmemesinin ve programda isim olayından olay cikarmanin ne anlama geldiğini tek tek anlatırdım ama vazgeçtim. Çay parası işi de bana muallak geldi. Normalde ucretsizlere kadrolu öğretmenler mutlaka sahip çıkar, çay, su, hediye, yemek paraları asla ödetilmez ama demek ki sen ne öğretmenlerle ne idarecilerle geçinememişsin... Neden acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X