Geçen gün de sosyal medya kanalı ismi için öneri sordu. Ne hakkında diyoruz genel konular diyor, hangi genel konular bilelim ona göre isimler önerelim diyoruz. Naz niyazla cevap yazıyor, gerisini sormadım bile.
Bütün konuları drama üstüne, hele kadın erkek ilişkileri feci şeyler var kafasında. Sevgilisi olmamasını bile kızların evlenmeden önce ilişki yaşamalarına bağlıyor. Erkekler hep o kızları seçiyormuş, çünkü kendisi işve cilve yapamazmış. Öğretmenine sen diye hitap ediyor, kızdı mı anlamadım emin olmak için tekrar sen dedim diyor. 3 yaş büyükmüşmüş niye kızıyormuş. Kafasındaki dünyaya göre yaşamak istiyor. Ulaşmak istediği kişiden de torpil bekliyor. Herkes her şey benim için var ben istediğim zamanda olsun kafasıyla bir yere varamaz. Bu sefer hakaret edemeden banlanmış. Yoksa mal mısın cahil misin kıskanç mısın... diye verirdi cevapları.
Konu sahibi, kafa yapınız düşünce şekliniz çok sıkıntılı. Önce sizin değişmeniz farklı bakış açılarına tahammül etmeyi öğrenmeniz gerek. CV oluşturmayı bile buradan soruyorsunuz. Devir değişti, hemen atayalım memuriyeti başlasın olayı çok eskide kaldı. Olan memur sayısını azaltıyorlar. Garanti, bekleyen iş yok artık. Siz peşine düşüp kovalayacaksınız.