- 5 Ekim 2016
- 32
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ececiiim3535
-
Nasıl araştırabilirim nasıl ortaya çıkar böyle birşey ah bir bilsem :-(Öyle şeyler izlemesi beni de deli ederdi. Kolay kolay kabulleneceğim birşey değil.
Olaya farklı açıdan da yaklaşıyorum o açıdan (inanç)
Ama bunun için boşanmazdım sanırım, çatırdar ama parçalanmazdık diyeyim.
Beni daha çok üzen yalan yere yemin etmesi, Allahı kitabı, doğmamış bebeğini göstererek yemin etmesi olurdu. Bu çok daha korkunç.
Adam doğru söylüyor olabilir mi?
İyi araştırın.
Yalan soylemeyip ustune bide yemin etmeseydi iyiydi hamilesiniz aranizda bisey geciyomu bilemem ama ihtiyac meselesi biz kadinlar kendimize Hakim olabiliriz ama erkekler oyle degil agri cekiyolar bosalamadiklari zaman siz bilirsiniz ama uzatmayin su soylicegim tabiki savunma degil ama baska bi kadin yok kendini belkide oyle tatmin etti cok buyuk tepkiler verip baska yalanlara yol acmayin guzelce konusun hamileyim cok hassasim belkide fazla tepki verdim sadece hic ummadigim icin zoruma gitti deyin ki baska seyler yapip yalan soylmeye yeltenmesinArkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok kötü bir haldeyim belki hamilelik pskolojisi bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimden böyle birşey hiç beklemezdim ne yapicagima karar veremiyorum 2 gece önce bu olay olmuştu ve birdaha onla ilgili hiçbişey konuşmak normal olarak ta birşey konuşmuyoruz ama ben huzursuzum bir akıl verin ne yapmaliyim nasıl normalé dönerim bunun üstüne
Peki yalanını ve yeminini nasıl affederim böyle bir durumda eskisi gibi olunur mu :-(Yalan soylemeyip ustune bide yemin etmeseydi iyiydi hamilesiniz aranizda bisey geciyomu bilemem ama ihtiyac meselesi biz kadinlar kendimize Hakim olabiliriz ama erkekler oyle degil agri cekiyolar bosalamadiklari zaman siz bilirsiniz ama uzatmayin su soylicegim tabiki savunma degil ama baska bi kadin yok kendini belkide oyle tatmin etti cok buyuk tepkiler verip baska yalanlara yol acmayin guzelce konusun hamileyim cok hassasim belkide fazla tepki verdim sadece hic ummadigim icin zoruma gitti deyin ki baska seyler yapip yalan soylmeye yeltenmesin
Peki yalanını ve yeminini nasıl affederim böyle bir durumda eskisi gibi olunur mu :-([/QUOTE
Guvenizin sarsildigini belli edin soyleyin tabiki hic bisey olmamis gibi davranmayin oda kotu ozamanda neden olsa yutuyo diye dusunur karsiniza alip guzellikle konusun seni anlamak istiyorum neden baktin izledin deyin kabul edince bu sekilde neden yemin ettigini kirginliginizi konusun tabiki sizede izlese bile gelip Ben bugun sunu izledim dicek hali yok o daha cirkin olur ama en azindan siz bilirsiniz ne oldugunu gizli olmaz yakalanma durumu yalan olmaz
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?