Gördüğüm kadarıyla bir tek ben anladım galiba sizi,oysa ne alınganımdır ne de kıskanç sizin de öyle biri olmadığınıza neredeyse eminim.
Anlatılmak istenen ne ,çıkarılan sonuç ne?
Neyse boş verin;her şeyi geçtim,sizi dostluğunuzu harcayacak insan uzak olsun...
Cok tesekkur ederim arama sinır koyacagim kesin artik.alingansin yazmis cogu kisi kim esinin yaninda kendi evinde kotu cay mi iceceksin lafini normal karsilar.yine ustune basarak diyorum ki beymen mevzusu her zaman ordan giyinse tamam diyecegim ya da ben hep ordan giysem tamam.suan her seyi kısan zar zor gecinen birine Allah askina soylemek ne kadar mantiginiza yatiyor ? Herkes beni alinganlikla itham etmis belki bos bulundu ama dusuncesizlik ettigo asikar..Arkadaşınız pek temiz kalpli gelmedi bana anlattıklarınıza bakılırsa. Dolayısıyla arkadaşınızla aranıza duvar örebilrsiniz, daha sağlıklı böylesi.
Cok haklisin pisman oldum coktan..bu biraz görguyle alakalidir esasen.siz durumu olmayan bir dostunuza bunu teklif eder miydiniz ? Ayni seyi bir baska arkadasimla konusuyorum ki kiz markali alir her seyini amaaaaannn metro altindan aldim der gecer..gorgu farkli bir sey.benim durumum cok iyi oldugu zamanda kotu olan arkadasima gider aldigim yedigim ictigim hicbir seyin lafini etmezdim bilirdim sıkntılarini..bir kac kez daha oldu nasil diye bir sey gonderiyorum bana elleden al falan diyor ama kendisi kıt kanaat gecinir bir ayakkabi alir 2 yil giyer.ben o parayla farkli alir giyerim surekli burnuma sokmasi ve bunu durumu yokken yapmasi komik ve yapay geliyorKız tam bir kezban. Kendini piremses göstermeye çalışıyor, eşinizin kuzeni de belli ki öyle tiplerden hoşlanıyor. Tencere kapak olmuşlar.
Ama çok hata etmişsiniz tanıştırma işiyle. Kimseye aracı olmayın. Hele de işin içinde arkadaşınızı aileye sokmak varsa.
İçki olayında bence kızdan çok eşinizin kuzenine kızın. Kadınların içmesini doğru bulmuyormuş beyimiz, ee siz içiyorsunuz? Bu durumda sizi neyle itham ediyor? Ben bunu asla kaldıramaz ve çok sert haşlardım eşimin kuzenini.
Ayakkabı olayında haksızsınız, kız bir şey önermiş para yetmezse sezon sonu al demiş.
Yani kuzene kendini farklı göstermek dışında bizzat size yaptığı bir yanlışı yok.
Ama tekrar ediyorum, bu tanıştırma işleri çok sıkıntı. Yarın bir kavga etseler o kuzen benim seçtiğim kız demez, "x'in arkadaşı da böyle böyle çıktı" der.
Ya bakin bu kiz surekli oradan alsa tamam okul harcini calisir oder sonra gider markali bir seye yatirir onu da senelerce giyer ve bunla hava atar.bir sey alir mengooooo bebeimm diye espri yapar o yuzden mangodan bile sogumuslugm vardirBen şunu anlamadım erkek kuzen, kadın çalışmaz, içmez kafasındaysa kız nasıl ütüyü annen yapar, hızlandırılmış ev erkekliği kursu falan verelim derken, cici kız gibi görünüyo oluyo? Baya baya karşısındaki erkeği dizginlemeye çalışıyor bence ki iyi de yapıyo. Tam tersini yapsa haklısın derdim.
Beymen meselesinde de lcw den al dese bu sefer de bana lcw botu layık gördü bu kötü dönemimde diyecek kadar alıngan gördüm sizi.
Her insan ilişkide ve arkadaşlıkta farklı olabilir. Normalde içki içse bile sevgilisinin yanında kendini kaybetmemek için içmiyor ve buna karşı olabilir.
Yine de çok rahatsızsan görüşmeyebilirsin.
Esim ben o numaralari yemezdim ama dokunma kuzenimde ise yariyor diyorBazı kadınlar cidden eşlerinin/sevgililerin yanında piremses moduna geçiyorlar. Yanındaki diğer kadınları ezerek, laf sokarak da kendilerini yücelttiğini zannediyorlar ki bence erkekler de farkında zavallı konumuna düşüyorlar. Bence bu kadar sık görüşmenize gerek yok. Bu da size ders olsun, bir daha kimseyi baş göz etmeyin bence..
Zaten dokunmayın, ama boş verin de. Bu kadar sık görüşmenize gerek yok bence.Esim ben o numaralari yemezdim ama dokunma kuzenimde ise yariyor diyor
Cok haklisin pisman oldum coktan..bu biraz görguyle alakalidir esasen.siz durumu olmayan bir dostunuza bunu teklif eder miydiniz ? Ayni seyi bir baska arkadasimla konusuyorum ki kiz markali alir her seyini amaaaaannn metro altindan aldim der gecer..gorgu farkli bir sey.benim durumum cok iyi oldugu zamanda kotu olan arkadasima gider aldigim yedigim ictigim hicbir seyin lafini etmezdim bilirdim sıkntılarini..bir kac kez daha oldu nasil diye bir sey gonderiyorum bana elleden al falan diyor ama kendisi kıt kanaat gecinir bir ayakkabi alir 2 yil giyer.ben o parayla farkli alir giyerim surekli burnuma sokmasi ve bunu durumu yokken yapmasi komik ve yapay geliyor
Ben o mevzuyu konunun sonuna dogru yazdim herkes burdan vurmus alinmissin diye o yuzden gundem oldu sanirim biraz sirf buna takilmadm tabiii ki sadece sasirdim tavsiyesineSon takılmanız gereken ayakkabı konusu ama bu durumda.
Bu kız daha çok eltilik yapar benden söylemesi.
Uslup saka da olsa yanlis.git annen utulesin demek ayip.kadina da saygisizlik.evde ortak yaparsin bazi seyleri onun ki biraz dereyi gormeden pacayi sivamak olmus boyle seylerin listesinin tutulmasi sacma geliyor bana..biz de esimle ortak yapiyoruz cogu seyi ama ben ona kalkip annene gotur o yapsin diyemezdim..bu sekilde baskici tavirlarda bir yerde patlak verir zaten.hayatin birlikte yapariz demek baska konusuruz bublari demek basla annen yapsin demek baskaKardesim olsa yine birisiyle tanistirmak icin kefil olmazdim. Burasi ayri. Ama ben arkadasinizda bir artniyet sezmedim. Sizi yermiyor bence. Ayrica erkegi simdiden nasil alistirirsan oyle gider. Gayet iyi yapiyor bence. Ne gerek var erkegin simdiden kizin her isi yaptigini bilmesine. Nasilsa evlenince uapacak. Ama buna guvenerek benimle evlenmesin diyor. İyi de uapiyor.
Alıngan falan değilsiniz aleni aleni size sataşmış. burada bu denli her şey ortadayken alıngansın vs. diyen kadınlara da bir açıklama getiremiyorum...Cok tesekkur ederim arama sinır koyacagim kesin artik.alingansin yazmis cogu kisi kim esinin yaninda kendi evinde kotu cay mi iceceksin lafini normal karsilar.yine ustune basarak diyorum ki beymen mevzusu her zaman ordan giyinse tamam diyecegim ya da ben hep ordan giysem tamam.suan her seyi kısan zar zor gecinen birine Allah askina soylemek ne kadar mantiginiza yatiyor ? Herkes beni alinganlikla itham etmis belki bos bulundu ama dusuncesizlik ettigo asikar..
Ben de yapabilirdim falan diyen varsa yapmasin iste bazen insan hassas oluyor boyle doneminde insanlara dusuncesizce davranmamak gerekiyor ki dostuysan aksine o yuku hafifletmek gerekiyor.ben hala onun iyiligi icin ugrasirken beni gomerek sevgiliye yaranmak ya da ustunluk mucadelesi icinde olmak telafi edilecek bir durum degil ki sogudum da zaten..yanlisim olsa bir haya yapsam anlaacagim yaptiklarimin karsiligi bu olmamali.ki kime anlatsam ailemden yadirgadi normalde severler bosver gorme falan derlerdi..Alıngan falan değilsiniz aleni aleni size sataşmış. burada bu denli her şey ortadayken alıngansın vs. diyen kadınlara da bir açıklama getiremiyorum...
Tamamen arkadaşınızın kötü kapliliğinden kaynaklı var bu tipte zilyon tane kişi. anlayabiliyorum sizi benBen de yapabilirdim falan diyen varsa yapmasin iste bazen insan hassas oluyor boyle doneminde insanlara dusuncesizce davranmamak gerekiyor ki dostuysan aksine o yuku hafifletmek gerekiyor.ben hala onun iyiligi icin ugrasirken beni gomerek sevgiliye yaranmak ya da ustunluk mucadelesi icinde olmak telafi edilecek bir durum degil ki sogudum da zaten..yanlisim olsa bir haya yapsam anlaacagim yaptiklarimin karsiligi bu olmamali.ki kime anlatsam ailemden yadirgadi normalde severler bosver gorme falan derlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?