- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
İşte bu birebir yanınızda olan gözlemlediğiniz bir ilişki,çok var böyle ama bizler gözlemleyemeyiz.Olay utu camasir bulasik yikayip yikamamasi degil siz anlamissiniz.olmadigi gibi davraniyor.hangisi karakteri cozemiyorum
Bu detayları biliyorsam onermez hatta uygun yerleri soylerdim.Oyle diyorum.beymen olayi kiskanclik gibi algilanacak ama suan mutfak harici hicbir sey almiyoruz esim ise giremiyo her an arayabilirler bakanliktan diye 6 aydir bu sekilde olan bir dostunuza beymenden alisveris yapmayi onerir miydiniz
Hahha aynen oyle oldu :)) ne yazik ki.cocukta evlencemde evlencem.neyse ki uzakta olurlar..esim tek tasini bana zor bir zamanda almisti biraz kucuk bana surekli sen bunu buyut diyodu ben de ondan etkilenerek bir iki kere esime soyledim (ne safim) simdi anliyorum daha net niye cevabini yapistirmamissimda ciddiye almisim sen insaniz sacma sapan seylerdeb etkilenebiliyoruz ama allahtan sonunda goruyorumİşte bu birebir yanınızda olan gözlemlediğiniz bir ilişki,çok var böyle ama bizler gözlemleyemeyiz.
Sizin farkınız mahcubiyet yaşama endişşesi ve buna da hak veriyorum ama artık dönülmez akşamın ufkundasınız:)))
Karışmayın bence anladınız siz onu?
Tum bunlari yeni yasiyor ve goruyorum..Bu detayları biliyorsam onermez hatta uygun yerleri soylerdim.
Tabiri caizse daha dank edecek çok şey vardır :)Hahha aynen oyle oldu :)) ne yazik ki.cocukta evlencemde evlencem.neyse ki uzakta olurlar..esim tek tasini bana zor bir zamanda almisti biraz kucuk bana surekli sen bunu buyut diyodu ben de ondan etkilenerek bir iki kere esime soyledim (ne safim) simdi anliyorum daha net niye cevabini yapistirmamissimda ciddiye almisim sen insaniz sacma sapan seylerdeb etkilenebiliyoruz ama allahtan sonunda goruyorum
Uzaklas o insandan. Sana zarar verebilir ki moralini bozarak seni farkli gostermeye calisarak zarar vermeye baslamis bile.Tum bunlari yeni yasiyor ve goruyorum..
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz i icin..kadincagizda cok iyi biri bana kizim aile nasil dediginde ailesi de iyi insanlar dedim cidden de iyi insanlardir ama dedigim gibi icini o kadar biliyorum desem de yeni gordum yuzunu..cok hakliisinizTabiri caizse daha dank edecek çok şey vardır :)
Aslında siz onu yeni tanıyorsunuz.
Hani ya yolculuk ya da alışverişte tanırmışız ya insanları, koca bir yalan gelin görümce kaynana olsun bakın nasıl iplikler pazarda:)
Siz hiiiç sıkmayın o güzel canınızı....Su akar yolunu bulurmuş,eğer nasip diye bir kavrama inanıyorsanız...
Daha once hic ciddi bir iliskisi olmamisti bundan once bir hafta biriyle gorusmustu cocuk olumluyken 1 hafta sonra istemedi ..ben arkadasimi tuttum hep kendini o kadar begeniyor ki kendime soyle bir bakiyorum kusur bulamiyorum derdi.. ben ise yeni farkina variyorum.hayatinda hicbir aci gormemis her seyin geyiginde..gecen masada bunu da dedim kendisinedaha önce sevgilisi ile gözlemlemişmiydiniz hiç?
belki kızın huyu bu sevgiliye taktik yapmak.
ha doğru mu değil arada sizide harcamakta beis görmeyen insandan korkarım ben.
ancak demek istediğim arkadaşlık ilişkisini başka sevgililiği başka yaşıyor demek ki.
uygun bir örnek mi bilemedim ama şey gibi iyi bir baba olabilir bir erkek ama bu iyi bir koca olduğu anlamına gelmez.
Esime de soyledim cok buyuk saygisizlik yapti kuzenin benim evimde benim hazirladigim masamda bize laf soyledi x de ay ben hic agzima surmedim diye destek oldu cok kotu dedim.esim o zihniyette ben takmiyorum tam birbirlerine goreler dedi aynen sizin dediginiz gibi.yeri geldiginde bu lafinida hatirlaticam arkadasima..cocukta kadinlar icemez gibi zihniyet var ama kendisi iciyor.ona gore kadin evde calismaz oturur temizlik yemek yapar vs.isin garibi arkadssimda hep bu kafadayken cocuga rol kesiyor ayy utu yapamam falan diyerek.taa yapmasin ama oldugu gibi davransn konuda bunu anlatmaya calistim.kendisi gibi degil.Kendi rakı içerken, kuzeni ve onun eşi de içerken, o masayı siz hazırlamışken, sevgilisine ‘’sen içme’’ diyen adam, üst düzey bir üniversitede okusa da çiğdir. Bence kuzene de gömün biraz. Sevgilisi de onun dengi. İkisinden de uzak dururum ben olsam. Hem gelecek evimde ziftlenecek, hem de çayıma laf edecek, rakı masasında içip içip, ahlak dersi verecek. Kendine müslüman.
Ne var bunda?Oyle diyorum.beymen olayi kiskanclik gibi algilanacak ama suan mutfak harici hicbir sey almiyoruz esim ise giremiyo her an arayabilirler bakanliktan diye 6 aydir bu sekilde olan bir dostunuza beymenden alisveris yapmayi onerir miydiniz
Eşin de senle aynı kafadaysa pek içli dışlı olmayın artık. Arkadaşın sebebini sorarsa söylersin, o da sevgilisine yetiştirir. Senin eşin de habersizmiş gibi olur kuzenlerin arası bozulmaz. Böyle insanlarla adabıyla ne yenilir ne içilir. Adam bir de 2 haftada bir sizdeymiş. Yuh. Kapımdan sokmam valla.Esime de soyledim cok buyuk saygisizlik yapti kuzenin benim evimde benim hazirladigim masamda bize laf soyledi x de ay ben hic agzima surmedim diye destek oldu cok kotu dedim.esim o zihniyette ben takmiyorum tam birbirlerine goreler dedi aynen sizin dediginiz gibi.yeri geldiginde bu lafinida hatirlaticam arkadasima..cocukta kadinlar icemez gibi zihniyet var ama kendisi iciyor.ona gore kadin evde calismaz oturur temizlik yemek yapar vs.isin garibi arkadssimda hep bu kafadayken cocuga rol kesiyor ayy utu yapamam falan diyerek.taa yapmasin ama oldugu gibi davransn konuda bunu anlatmaya calistim.kendisi gibi degil.
Gördüğüm kadarıyla bir tek ben anladım galiba sizi,oysa ne alınganımdır ne de kıskanç sizin de öyle biri olmadığınıza neredeyse eminim.Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz i icin..kadincagizda cok iyi biri bana kizim aile nasil dediginde ailesi de iyi insanlar dedim cidden de iyi insanlardir ama dedigim gibi icini o kadar biliyorum desem de yeni gordum yuzunu..cok hakliisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?