Hayal kirikligi

Olay utu camasir bulasik yikayip yikamamasi degil siz anlamissiniz.olmadigi gibi davraniyor.hangisi karakteri cozemiyorum
İşte bu birebir yanınızda olan gözlemlediğiniz bir ilişki,çok var böyle ama bizler gözlemleyemeyiz.
Sizin farkınız mahcubiyet yaşama endişşesi ve buna da hak veriyorum ama artık dönülmez akşamın ufkundasınız:)))
Karışmayın bence anladınız siz onu?

Oyle diyorum.beymen olayi kiskanclik gibi algilanacak ama suan mutfak harici hicbir sey almiyoruz esim ise giremiyo her an arayabilirler bakanliktan diye 6 aydir bu sekilde olan bir dostunuza beymenden alisveris yapmayi onerir miydiniz
Bu detayları biliyorsam onermez hatta uygun yerleri soylerdim.

Hahha aynen oyle oldu :)) ne yazik ki.cocukta evlencemde evlencem.neyse ki uzakta olurlar..esim tek tasini bana zor bir zamanda almisti biraz kucuk bana surekli sen bunu buyut diyodu ben de ondan etkilenerek bir iki kere esime soyledim (ne safim) simdi anliyorum daha net niye cevabini yapistirmamissimda ciddiye almisim sen insaniz sacma sapan seylerdeb etkilenebiliyoruz ama allahtan sonunda goruyorum

Böyle tanıştırma işleri bana ters gelir çünkü kişiler değişiyor. Herkes kendi bulsun eşini

Tabiri caizse daha dank edecek çok şey vardır :)
Aslında siz onu yeni tanıyorsunuz.
Hani ya yolculuk ya da alışverişte tanırmışız ya insanları, koca bir yalan gelin görümce kaynana olsun bakın nasıl iplikler pazarda:)
Siz hiiiç sıkmayın o güzel canınızı....Su akar yolunu bulurmuş,eğer nasip diye bir kavrama inanıyorsanız...

daha önce sevgilisi ile gözlemlemişmiydiniz hiç?
belki kızın huyu bu sevgiliye taktik yapmak.
ha doğru mu değil arada sizide harcamakta beis görmeyen insandan korkarım ben.
ancak demek istediğim arkadaşlık ilişkisini başka sevgililiği başka yaşıyor demek ki.
uygun bir örnek mi bilemedim ama şey gibi iyi bir baba olabilir bir erkek ama bu iyi bir koca olduğu anlamına gelmez.

Kendi rakı içerken, kuzeni ve onun eşi de içerken, o masayı siz hazırlamışken, sevgilisine ‘’sen içme’’ diyen adam, üst düzey bir üniversitede okusa da çiğdir. Bence kuzene de gömün biraz. Sevgilisi de onun dengi. İkisinden de uzak dururum ben olsam. Hem gelecek evimde ziftlenecek, hem de çayıma laf edecek, rakı masasında içip içip, ahlak dersi verecek. Kendine müslüman.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz i icin..kadincagizda cok iyi biri bana kizim aile nasil dediginde ailesi de iyi insanlar dedim cidden de iyi insanlardir ama dedigim gibi icini o kadar biliyorum desem de yeni gordum yuzunu..cok hakliisiniz

Daha once hic ciddi bir iliskisi olmamisti bundan once bir hafta biriyle gorusmustu cocuk olumluyken 1 hafta sonra istemedi ..ben arkadasimi tuttum hep kendini o kadar begeniyor ki kendime soyle bir bakiyorum kusur bulamiyorum derdi.. ben ise yeni farkina variyorum.hayatinda hicbir aci gormemis her seyin geyiginde..gecen masada bunu da dedim kendisine

Esime de soyledim cok buyuk saygisizlik yapti kuzenin benim evimde benim hazirladigim masamda bize laf soyledi x de ay ben hic agzima surmedim diye destek oldu cok kotu dedim.esim o zihniyette ben takmiyorum tam birbirlerine goreler dedi aynen sizin dediginiz gibi.yeri geldiginde bu lafinida hatirlaticam arkadasima..cocukta kadinlar icemez gibi zihniyet var ama kendisi iciyor.ona gore kadin evde calismaz oturur temizlik yemek yapar vs.isin garibi arkadssimda hep bu kafadayken cocuga rol kesiyor ayy utu yapamam falan diyerek.taa yapmasin ama oldugu gibi davransn konuda bunu anlatmaya calistim.kendisi gibi degil.

Tanistirdiktan sonra isiniz bitmis sizin.

Surekli kizin her hareketine dikkat etme inceleme..

Birakin ne yaparlarsa yapsinlar.

Kiza karsi birseyiniz var ama anlamadim.

Siz kaynana o gelin sanki ya da eltiniz gibi her hareketi size batiyor..

Kiskanclik desem degil.
Fesatlik desem degil..
Fazla gorusmeyin o halde.

Esinizin kuzeniyle arasini yaptiniz diye her dakka birlikte olacaksiniz diye birsey yok.

Oyle diyorum.beymen olayi kiskanclik gibi algilanacak ama suan mutfak harici hicbir sey almiyoruz esim ise giremiyo her an arayabilirler bakanliktan diye 6 aydir bu sekilde olan bir dostunuza beymenden alisveris yapmayi onerir miydiniz
Ne var bunda?
Belki bos bulundu.
Belki kenarda paraniz var da alirsiniz diye dusundu.
Belki seni beymene layik gordu.

Sen fena takmissin kiza

Ben şunu anlamadım erkek kuzen, kadın çalışmaz, içmez kafasındaysa kız nasıl ütüyü annen yapar, hızlandırılmış ev erkekliği kursu falan verelim derken, cici kız gibi görünüyo oluyo? Baya baya karşısındaki erkeği dizginlemeye çalışıyor bence ki iyi de yapıyo. Tam tersini yapsa haklısın derdim.

Beymen meselesinde de lcw den al dese bu sefer de bana lcw botu layık gördü bu kötü dönemimde diyecek kadar alıngan gördüm sizi.

Her insan ilişkide ve arkadaşlıkta farklı olabilir. Normalde içki içse bile sevgilisinin yanında kendini kaybetmemek için içmiyor ve buna karşı olabilir.

Yine de çok rahatsızsan görüşmeyebilirsin.

Eşin de senle aynı kafadaysa pek içli dışlı olmayın artık. Arkadaşın sebebini sorarsa söylersin, o da sevgilisine yetiştirir. Senin eşin de habersizmiş gibi olur kuzenlerin arası bozulmaz. Böyle insanlarla adabıyla ne yenilir ne içilir. Adam bir de 2 haftada bir sizdeymiş. Yuh. Kapımdan sokmam valla.

1.Biriyle tanıştırmak ilişkiyi sizin istediğiniz gibi yaşayacaklar anlamına gelmez. Herkes birileri arayıcılığıyla tanışıyor.
2. Basit olayları kafanızda çok büyütmüşsünüz. ( çaydanlık hariç- çok gereksizmiş yaptığı)
3.Dost kolay kazanılmıyor. Ben de ilişkilerimde böyle soğuyabilirim. Biraz zaman geçince olur böyle şeyler derim ama o zamanda Benin verdiğim negatif elektrikten dolayı aramız eskisi gibi olmaz; kaybederim dostumu... tavır yapacak bişey yok.

Kız tam bir kezban. Kendini piremses göstermeye çalışıyor, eşinizin kuzeni de belli ki öyle tiplerden hoşlanıyor. Tencere kapak olmuşlar.

Ama çok hata etmişsiniz tanıştırma işiyle. Kimseye aracı olmayın. Hele de işin içinde arkadaşınızı aileye sokmak varsa.

İçki olayında bence kızdan çok eşinizin kuzenine kızın. Kadınların içmesini doğru bulmuyormuş beyimiz, ee siz içiyorsunuz? Bu durumda sizi neyle itham ediyor? Ben bunu asla kaldıramaz ve çok sert haşlardım eşimin kuzenini.

Ayakkabı olayında haksızsınız, kız bir şey önermiş para yetmezse sezon sonu al demiş.
Yani kuzene kendini farklı göstermek dışında bizzat size yaptığı bir yanlışı yok.
Ama tekrar ediyorum, bu tanıştırma işleri çok sıkıntı. Yarın bir kavga etseler o kuzen benim seçtiğim kız demez, "x'in arkadaşı da böyle böyle çıktı" der.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz i icin..kadincagizda cok iyi biri bana kizim aile nasil dediginde ailesi de iyi insanlar dedim cidden de iyi insanlardir ama dedigim gibi icini o kadar biliyorum desem de yeni gordum yuzunu..cok hakliisiniz
Gördüğüm kadarıyla bir tek ben anladım galiba sizi,oysa ne alınganımdır ne de kıskanç sizin de öyle biri olmadığınıza neredeyse eminim.
Anlatılmak istenen ne ,çıkarılan sonuç ne?
Neyse boş verin;her şeyi geçtim,sizi dostluğunuzu harcayacak insan uzak olsun...

Arkadaşınız pek temiz kalpli gelmedi bana anlattıklarınıza bakılırsa. Dolayısıyla arkadaşınızla aranıza duvar örebilrsiniz, daha sağlıklı böylesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…