• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kirikligi

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
34
Ne zamandir canimi sıkan bu konuyu da sizinle paylasmak istedim.
Cok yakin bir dostum var.universitede yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi.zaman gecti ben evlendim (bu surede arada kirginliklar oldu beni dinlemek istemedi sonra neden anlatmadin evlenme teklifi aldigini diye kustu ,ben aradim toparladik )

Arkadasim cok kosturdu dugunumde herkes boyle dost olmaz dedi Allah var iyiliklerini unutmam.

Dügünümde esimin kuzeniyle olabilecegini dusunerek aralarini yaptik.cok severim esimin ailesinin tarafini da.bu surecte bana her sorduklarinda arkadasimin guzel,iyi yonlerini anlattim..söyle gelisti ki olaylar;

Ilk bulusturdugumuzda saatlerce onlari bekledik bir yerde, sonra bir mekana gittik arkadasim sigara kullanmiyor offladi puffladi tum gece..7 de kalkarim evde olmam lazim gibi( ki eve 9 10da da gidebilir istese)mutsuz tavirlarla ayrildi.
( cizdigi cici kiz profilinden kuzen etkilendi,kotu aliskanliklari olmayan ayni zamanda erken saatte evde olan biri.neden boyle anlattigimida birazdan aciklayacagim...) o aksam sasirdim cunku ben onun icin ugrasiyordum.

O dugunde pesimde pervane olan dostum evlendigimde evime 1 kez geldi.ben de seviniyordum en yakin arkadasimin sehrine geldim yine diye..gunlerce aramasini bekledim is cikisi bir kahve icelim demesini demedi.belki yogundur dedim..kirgin oldugumu soyledigimde cevabi dusunemedim oldu.beni evlendiginde anlayacaksin dedim.cunku burada kimsem yoktu.daha sonra edindigim dostluklarda da fazla samimi olma melekle falan gibi sakalarla karsilastim.

Sevgilisi (esimin kuzeni) biz de kaliyor hafta sonlari.sehir disindan geliyor.hemen hemen 2 hafta da bir. arkadasim sadece o zamman gelmeye basladi.bir aksam cay demleyecegiz caycimin ici kirec tutmus baskadi ovmaya sevgilisi gelsene suraya napiyosun dedi ben de ayni sekilde.cevabi -sabah kotu cay mi iceceksin oldu :)) ben de ha biz kotu cay iciyoruz dedim.

Biz raki sofrasi kurduk o aksam esimin kuzenide icer ama nedense icenlere kotu gozle bakan bir zihniyet arkdsm icin o icmesin dedi ben de ne oluyo ki falan diye hafif surtusmeye girdik arkadasim ben hayatimda agzima surmedim falan diyor ( yine burada beni yerip kuzenin gozunde kendini yuceltme cabasi gibi geldi bana ).

Sabah kahvaltiya gittik esim foto cekilmeyi sevmiyor ben de bozuldum esime masadan kalktigimizda bana diyor ki x istanbulda okumus ya daha girisken atak senin ki cekiniyor bak falan dedi neye ugradigimi sasirdim..kuzeniyle esimi kiyasliyor anladim ki...

Neden cici kiz modeli ciziyor dedigime geleyim..normalde istedigini yapar istedigi yerde kalir ama konu sevgilisi olunca izin vermezler modundaydi.normalde ev islerinden iyi anlamasina ragmen cocuga utu yapmayi sevmem annene goturursun demis saka yollu..bir yandan benim evimde caydanlik ovan kız bir yandan ben calisirim,utu yapmam moduna da giriyor.gercek karakteri hangisi? Biz esimle her seyi birlikte yapiyoruz ama kuzeni oyle degil surekli cocuga sana hizlandirilmis ev erkegi kursu vericem diye sakalar yapti burada da bir art niyet sezmeden edemiyorum...

Esim suan guvenlik sorusturmasi geciriyor burokratlik icin her seyden kisiyoruz 6 aydir bekleme surecindeyiz yine guzel bir gol kenarinda gezerken ben de su duz botlardan alicam dedim bana beymenden al dedi.ben de ne kadara aldin dedim bilerek 250 dedi suan ben onu alamam dedim.yok canim indirimde al falan diyo sezon sonu napayim ihtiyacimi karsilayamicaksa dedim.kendisi cok yokluk cekmis harcini calisarak odemis biri.her zaman beymenden giyinse yine anlarim.insan kotu durumda olan bir arkadssima bu teklifte nasil bulunur ??

O kadar doluyum ve belki atladigim o kadar sey vardir ki.uzun zamandir o ariyo elimi etegimi cektim. sogudum esasinda aramiyorum.bunlari konusmali miyim ? Esimin ailesine karsi mahcup olur muyum? ( ben de esimde birbirinizi taniyin biz yaptik ama acele etmeyin ) dedik.nasil bir yon cizmeliyim.insan insana boyle davranir mi?

Ütü konusu hariç haklı buldum sizi,mesafeli olun ve sizi kırmasına müsaade etmeyin ..

Siz bir aileye gelin gidince yanınızda da arkadaşınızı getirmenize ne gerek vardı şimdi? Elticilik oynamaya başlamışsınız ufaktan. Ben olsam hiç kuzenle muzenle tanıştırmazdım :)
Arkadasim boyle biri degildi bu is olana kadar cok iyidik zaten ben de soklardayim..10 senelik dostumu simdi taniyorum sanki

Ütü konusu hariç haklı buldum sizi,mesafeli olun ve sizi kırmasına müsaade etmeyin ..
Cok tesekkurler.ben utuyu o yapsin demiyorum da sadece girdigi modlar birbirinden cok farkli normalde ev islerini sevrrek yapar biz de her sevdigimiz isi yaomiyoruz ya da esimize yaptiriyoruz aama tatli tatli soylerim misal ben..hayatta diyemem annene goturursun diye.kadinin ne sucu var :)

Tuhaf biri belli ki. Beymen olayi garip gelmedi. Digerleri aşırı tuhaf. Kuzenin ailesine ben önerdim kimseye kefil olmam de.

Biraz kıskançlık yapıyosunuz gibi geldi bana kızın her hareketine dikkat etmişsin.Burayı okuyanlara öneri akrabayla arkadaşınızı tanıştırırken dikkat edin kendinize güvnmiyorsanız kıskanç bir yapınız varsa kimsenin arasını yapmayın.
Beni yermesi kendini yuceltmesi normal yani ben kiskancim :)) ben fransaya gittim arkadasimin durumu kotuydu bana sordugunda nasil diyr canim ayni bizim buralar gibi merak edilcek bir seyi yok dedim..alcak gonulluluk baska bir sey.kiskanacak durumum yok sadece zor zaman geciriyorum. kendisinin kiyasladigi esim en iyi universiteden zaten mezun kiyaslayacak olursam...ben nasil boyle kiyaslamaya gidiyor ona sasiriyorum.sizin evinizde biri sizi elestirse esinizin yaninda hosunuza gider mi?

Tuhaf biri belli ki. Beymen olayi garip gelmedi. Digerleri aşırı tuhaf. Kuzenin ailesine ben önerdim kimseye kefil olmam de.
Oyle diyorum.beymen olayi kiskanclik gibi algilanacak ama suan mutfak harici hicbir sey almiyoruz esim ise giremiyo her an arayabilirler bakanliktan diye 6 aydir bu sekilde olan bir dostunuza beymenden alisveris yapmayi onerir miydiniz

Cok tesekkurler.ben utuyu o yapsin demiyorum da sadece girdigi modlar birbirinden cok farkli normalde ev islerini sevrrek yapar biz de her sevdigimiz isi yaomiyoruz ya da esimize yaptiriyoruz aama tatli tatli soylerim misal ben..hayatta diyemem annene goturursun diye.kadinin ne sucu var :)
Üslup olarak eleştirdiniz, orayı anlamamışım.
Şöyle bir gerçek var Erkekleri evlendikten sonra eleştiririz değiştiler diye,arkadaşınızda şu an aynı taktiği uyguluyor.
Kendini çekici kılmak adına olmadığı bir insan gibi davranıyor.
Çevremde bir kaç arkadaşım da benzer durumlar içine girdiğimizde hep gözlemlemişimdir.Oysaki ne iseniz öyle olun.

Siz tanıştırmışsınız ve bitmiş. Neden sürekli birlikte bir şeyler yapmak zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz? Kadının kendi hayatı; isterse ütü yapmaz isterse yemek yapmaz. Çaycı meselesinde de temizlemesine engel olsaydınız.
En yakin dostumdu oyle gayri ihtiyari bir arkadas degildi ki son 1 aydir boyle seyler yasiyoruz.bundan sonra yapmamam gerektigini ogrendim.

Üslup olarak eleştirdiniz, orayı anlamamışım.
Şöyle bir gerçek var Erkekleri evlendikten sonra eleştiririz değiştiler diye,arkadaşınızda şu an aynı taktiği uyguluyor.
Kendini çekici kılmak adına olmadığı bir insan gibi davranıyor.
Çevremde bir kaç arkadaşım da benzer durumlar içine girdiğimizde hep gözlemlemişimdir.Oysaki ne iseniz öyle olun.
Olay utu camasir bulasik yikayip yikamamasi degil siz anlamissiniz.olmadigi gibi davraniyor.hangisi karakteri cozemiyorum

Sanki bıraz alingan gibi gördüm ben sizi.beklentiniz fazla olabilir arkadaşınıza karşı.sonuçta siz onu kız arkadaş olarak tanıyabilirsiniz.sevgili iken nasıl olur bilemezsiniz.evet normalde farklı olabilir bazı insanlar sevdiği insan için değişiyor isteyerek.ben anlattıklarınızda anormal bir durum görmedim.

Sanki bıraz alingan gibi gördüm ben sizi.beklentiniz fazla olabilir arkadaşınıza karşı.sonuçta siz onu kız arkadaş olarak tanıyabilirsiniz.sevgili iken nasıl olur bilemezsiniz.evet normalde farklı olabilir bazı insanlar sevdiği insan için değişiyor isteyerek.ben anlattıklarınızda anormal bir durum görmedim.
Gercekten normalde de bu kadar alttan mi aliyorsunuz merak ediyorum biri sizin evinizde esinizin yaninda sizi elestirse siz alinmaz misiniz..evet ben birz fazla hassasim belki ama dostum dedigim insan da once benim derdimi anlayabilmeliydi demekki degilmis diyip geciyorum..

Yani tamamen haksızsınız diyemesem de biraz abarttığınızı düşünüyorum. İçki ve sigara ortamlarında arkadaşları varken bulunan bir kız, evleneceği erkek varken bulunmak istemeyebilir. İster cici kız diyin, ister önceden kırmızı çizgi çekmek diyin.

Çay, ütü, ev işi, ayakkabı gibi durumlarda hiç batmadı gözüme. Hele ayakkabıyı nasıl yanlış anladınız ki? Durumum yok demişsiniz, sezon sonu al demiş.

Arkadaşlık başka, akrabalık başka. İşler ciddiye binince her şey gözünüze batmaya başlamış ve kendinizi geri çekmişsiniz gibi geldi bana. Samimiyeti kaybettiyseniz görüşmeyin bemce.

Yani tamamen haksızsınız diyemesem de biraz abarttığınızı düşünüyorum. İçki ve sigara ortamlarında arkadaşları varken bulunan bir kız, evleneceği erkek varken bulunmak istemeyebilir. İster cici kız diyin, ister önceden kırmızı çizgi çekmek diyin.

Çay, ütü, ev işi, ayakkabı gibi durumlarda hiç batmadı gözüme. Hele ayakkabıyı nasıl yanlış anladınız ki? Durumum yok demişsiniz, sezon sonu al demiş.

Arkadaşlık başka, akrabalık başka. İşler ciddiye binince her şey gözünüze batmaya başlamış ve kendinizi geri çekmişsiniz gibi geldi bana. Samimiyeti kaybettiyseniz görüşmeyin bemce.
Ben onun icin o ortamda bulunurken off puff yapmasi insanca geliyor mu? Ben de esimde yadirgamistik.cunku bir derdin varsa soylersin cocuk gibi off puff yapmak karsindaki insana ayip.herkes eglenirken canli muzik ortaminda memnuniyetsiz yavirlarla herkesin tadini kacirdi.ayakkabi mevzuusu ben alamam dedigimde sezon sonu al dedi alamicagmo bildigi halde onermesi bana yanlis geliyor.ben hic kimseye bu sekilde davranmam.en fazla alirsin ya der gecerim..

Gercekten normalde de bu kadar alttan mi aliyorsunuz merak ediyorum biri sizin evinizde esinizin yaninda sizi elestirse siz alinmaz misiniz..evet ben birz fazla hassasim belki ama dostum dedigim insan da once benim derdimi anlayabilmeliydi demekki degilmis diyip geciyorum..
Hayır arkadaş olduğunuza göre söyleyebilirsiniz.ben özellikle yapmadığını düşündüğüm için böyle yorumladım.evet çok çok büyük olmadığı sürece anlayışlıyım.sabırlıyım.dışardan bir göz olarak hemen stres yapmayın olumsuz düşünmeyin istedim.nasıl istiyorsanız öyle diyip geçin..

ben o yuzden kimseye araci olmam ...arkadaslik ayridir sevgililik ayri ...ayrica arkadasiniz eltiniz olursa ozamn yandiniz cekismeler bitmez ... arkadaslrimda sevgilisi olunca beni aramaz ...tek isi sevgilisi olur bitince de birden sizi degere bindirir

Back