Siz çocuklarla beraber mi girsin istiyorsunuz yoksa bireysel mi? Otellerin havuzları çok hijyenik imkanınız varsa otel araştırın derim. Öbür türlü herkes girecek ki bu çocuk bünyesi her mikroba açık rabbim esirgesin.Merhaba kızlar, kızım 4 yaşında ve yaz tatilinden beri havuza gitmek istiyor hergün ama hergün. Kapalı havuza götürdüm bi kaç kere ama yaz olunca İstanbul’da götürebileceğim bi havuz bilen var mı, abonelik alıp yaz boyunca götürebileceğim Avrupa yakasında havuz bilen var mı?
Çok fazla konuda google enter yapılabilir… ama buraya tavsiye almak için yazmış olduğum çok açık değil mi? Diğer derdi olanlarada psikoll enter mı diyorsunuz. Konu ilginizi çekmediyse yazmayın.Google- istanbul avrupa yakasındaki havuzlar- enter...
Ataköy sports international tavsiyemdir kendim de gidiyorumMerhaba kızlar, kızım 4 yaşında ve yaz tatilinden beri havuza gitmek istiyor hergün ama hergün. Kapalı havuza götürdüm bi kaç kere ama yaz olunca İstanbul’da götürebileceğim bi havuz bilen var mı, abonelik alıp yaz boyunca götürebileceğim Avrupa yakasında havuz bilen var mı?
Bunu bana yazan da veteriner tavsiyesi için kk dan yardım istemiş ne kadar kör cahilsinizGoogle- istanbul avrupa yakasındaki havuzlar- enter...
Evet ben kendim tiksindiğim için hiç girmem ama çocuk isteyince hijyenik bi yer bulmak istedimYa habuz o kadar pis ki
Düşünün Adamlar giriyor
O su adamların kıllı pipilerine değiyor
Sonra poposunu silmeyen yıkamayan insanlar vs
O su bizim gözümüze ağzımıza değiyor
Çocuk bu ister tabi. Ama istedikleri sağlıksızsa yapmamalıyız bence
Bulursunuz umarım :)Evet ben kendim tiksindiğim için hiç girmem ama çocuk isteyince hijyenik bi yer bulmak istedim
Çok şükür yalnız değilmişimYa habuz o kadar pis ki
Düşünün Adamlar giriyor
Not: regl iken kaçamak giren kadınları unutmuşum
Evet tavsiye varsa almak için yazdım ama kk hatunları sadece ego tatmini yapıyor.Bulursunuz umarım :)
bu gerçekleri tüm çıplaklığıyla söylemek zorunda mıydın cidden be MuhtelifYa habuz o kadar pis ki
Düşünün Adamlar giriyor
Ya habuz o kadar pis ki
Düşünün Adamlar giriyor
Gittiğim bı yerde otelin sahibi kendi bebeğini koyuyordu havuza ya. O öyle yapınca bende bebeğimi koymuştum. Bu kadar kötü mü boyut temizlenen yerlerde bile? Ben havuzcuyumKusma emojisi olsa keşke.
Suyu pek sevmem. Havuzu hele hiç sevmem. Hayatımda bir kere girdim tiksindim tekrar da adım atmadım.
Bir de kloru basıp zehirlediklerini de not düşelim.
Gittiğim bı yerde otelin sahibi kendi bebeğini koyuyordu havuza ya. O öyle yapınca bende bebeğimi koymuştum. Bu kadar kötü mü boyut temizlenen yerlerde bile? Ben havuzcuyumBu yaz da gidicez. Denizden çok havuzda takiliriz diye düşünüyordum ama şuan bir sorguladim.
Hahhahaha tamamdırAy ben suyu sevmem klora da alerjim var zatensene de bir yada iki Antalya'ya bir kaç günlüğüne gitsem onda da denizi tercih ederim. Onda da kıyıya oturup dalga beni ne kadar çekerse o yüzden beni ölçü kabul etmemek lazım
Ben görene kadar totişe tekme gelmiş. Haydi selametleBunu bana yazan da veteriner tavsiyesi için kk dan yardım istemiş ne kadar kör cahilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?