Havuz ve gebelik sorunsalı!!

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Bayanlar 2.5 aylık hamileyim.havuza girebilir miyim.arastırdım girilebilir diyen doktor çok.ama önermeyende var.kafam karıştı.yani havuz temizse sıkıntı olmaz diyolar ,bilemedim.benim gibi arafta kalan var mı.Yada giripte bı sıkıntı yasamayan

ben olsam girmem ki hamileyken de girmedim. Mikrop kapma ihtimaliniz yüksek

Havuzun temiz olduğunu düşünüyorsanız görebilirsiniz havuz kendi kendini temizlemedigi için onermiyorlar

Denize gittim ben sorun olmadı ama doktor bilir dogru olanı ben olmaz derim olur onun sorumluluğunu alamam

temizliği iyi takip edilen bir havuzsa girebilirsiniz. ben doktoruma da danışarak havuza girdim, bir sorun yaşamadım.

Havuzu önermiyorlar. Temizliği her zaman şüpheli ki o kadar klor var bence hiç girmeyin. Oldu olası havuz da sevmem. Denize izin veriyor uzmanlar ama cesaret edip ona da girmedim orda da ıslak kalmadan hemen üst baş değiştirip mantara vsye sebep olmamak lazımmış.

Havuz degil denizi öneririm. Havuzu enfeksiyon vs için önermem

Havuz bakım maliyetleri yüksektir, çoğu yer dusgun bakım şekilde temizliğini yapmaz. Ayrıca bu temizlik maddeleri ağır kimyasallar, hamile kadınlar ve çocuklar için riskli olduğunu dusunuyorum

temizliği iyi takip edilen bir havuzsa girebilirsiniz. ben doktoruma da danışarak havuza girdim, bir sorun yaşamadım.
Merhaba otel havuzumuydu girdiğiniz yoksa halka açık olan filanmı.Bide temizliğinden nasıl emin oldunuz sonuçta bakınca temiz duruyor ama suyun analizini bakarak yapamıyorz işte.Bide ne sıklıkla girdiniz cevaplarsanız memnun olurum.Ben oteldeki havuzu kastettim .Diyorum sonuçta koskoca işletme ona göre denetimi yapılıyordur ama bi yandan da riske atmak istemiyorm tabi.

ikisinde de girdim.
yani açıkçası özellikle dikkat etmedim, sadece sürekli suyun ölçümü yapılan yerlerdi. nezih güzel havuzlar. neden insanlar hamileysen ondan da 9 ay eksik kal gibi davranmış anlamadım. klor çok sağlıklı değil tabi, özellikle hamilelikte daha dikkatli olmak gerek ama sık sık gitmeyecekseniz ayda yılda bir gidebilirsiniz.

etiketlemeyi unutmuşum.
şimdi de baktım, uzun süre ve sık klor maruziyeti olmadıkça sorun değil hatta önerilir diyor.

edit: ben pek girmedim, yüzmek de favori aktivitem sayılmaz. 5-6 kez girmisimdir, maksimum 10 kez girmisimdir tüm hamilelik boyunca

Yani 4 ,5 günde ne kadar girebilirsem işte.klorun bebeğe zararı olduğunu söylüyorlar.klor olmazsada havuz suyu hijyenik olmazmış.Yani bende öyle düşündüm hergün girsem neysede .Ama girilebilir diyen doktorda çok hatta ünlü bi doktor var Kağan Kocatepe o diyor

Ben son hamileliğimde,3,5 aylık hamile iken bir kez aquaparka gitmiştik orada girmiştim, üstelik kaydıraklarda da kaymıştım defalarca, kaydırakta uyarı varmış sonradan farketmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…