Havuz deniz enfeksiyon

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.340
Puanlar
398
Merhaba kızlar geçen yaz eşimin yüzünden enfeksiyon kaptım deniz havuzdan çıkınca ıslak ıslak dururdu kurulanmadan mantar olmuştu .İlaç losyonlar kullandı ondan geçti bende geçen gebelik planım old için gittim doktor enfeksiyon var dedi 7 tane fitil verdi kullanıyorum.Şöyle ki tatilde bebek çalışmalarına başlayacağız eşime havuza girmeyeceğiz bu sene dedi .Peki ben ne yapayım denizden çıkında siz nasıl o bölgenizi kuru tutuyorsunuz mayomu değiştirsem sürekli odaya git gel yapıcam pert olurum hastalık kapmamam lazım .Siz ne yapıyorsunuz tatilde enfeksiyon kapmamak için ya

Bence kalıtelı bır yerlere gıtmelısınız, havuzların temızlendıgınden emın olmanız lazım

Ben hıc bıkını degıstırmem ben genelde havuza ıslanmak ıcın gırer cıkar tekrar yatarım sezlonga acıkcsaı degısıterenede hıc denk gelmedım sanırım cok vurdum duymaz bırıyız ,

Geçen sene çok çok iyi bir yere gittiğimiz halde mikrop kaptık havuz sonuç da her türlü insan giriyor

Ben bikini değiştirmem...hemen kurur ki zaten....çok pimpirikli mesajlar gördüm :)

havuza girme, otellerin soyunma odalari duslari vardir oralarda da denizden cikinca dusunu alip mayonu degistir. valla ben damacana suyla bile dus aldigimi havlu altinda mayi degistirdigimi bilirim. kronik odrar yolu enfeksiyonu var bende boyle yaomazsam tatilim ziyan oluyor.

bende sızdenım ne denızde ne havuzda saatlerce takılırım hava sıcaksa hemen kurur zaten ustum hıcte bugune kadar enfeksıyon falan kapmadım ki tampon kullanıp havuza da gırdım denıze de yanı regl ıken bıle gırdım hıc bırsey olmadı...

2 mayo kullanın. Biri ıslanınca hemen çıkarın kurulanın ötekini giyin. Zaten çok çabuk kuruyorlar hemen bir suya tutup asın yarım saate kurur

Kesınlıkle bende

Ben bikini değiştirmem...hemen kurur ki zaten....çok pimpirikli mesajlar gördüm :)

o pimpirik değil işte herkesin bünyesinin hassas olduğu durunlar var mesela ben idrar yolu diye korkup değiştirmem mantardan korkarım ki ıslak tetikler mantarı.. başıma gelmişliği var.. kimiside idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş ıslak kalınca.. size birşey olmuyorsa bu bizim pimpirikliğimiz demek olmuyor ki.

Aynen ben de havlu altında bile bikinimi değiştirebilirim.
Yıllardır uzmanlaştım galiba.

En temizi bikini çabuk kuruyor, hayatımda bir kere mayo giydim onda da yurmurtalık ağrısından öldüm öldüm dirildim, bikinimden vazgeçemiyorum bu sebeple, havuz ne kadar sterilize edilirse edilsin mikrop kapan çok kişi duydum, temiz mavi bayraklı denizleri tercih edin.

Güneşte olduğunuz için şöyle bir uzansanız kurur zaten. Bi de ters yatıp güneşlenirsiniz 10 dkda kupkuru olursunuz. Havuz kapalıysa dikkat etmeniz lazım o durumda da zaten soyunma kabini veya tuvalet vardır yakında. Oraya gidip değiştirirsiniz.

Bende ilk kez gecen yaz oldum hala ilaç kullanıyorum korkuyorum o yüzden birde gebelik olursa daha kotu olur benim için en iyisi değiştirmek zaten çok sık suya girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…