Havuz başı düğün mekanı(resimli)

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara

kızlar daha düğün falan yok ortada ama sözlümle mekanları şimdiden seçmeye çalışıyoruz.Okulumuz bittikten sonra evlenicez.Sizce bu mekan nasıl görüşleriniz benim için önemli

kır düğünüyle bura arasında kaldım bende çok kararsızım:26:

Evet çok hoş bir mekan.. nerede burası? ve fiyatı hakkında bir bilgin var mı ??

Süper,fotograflardan anladigim kadariyla kir dügünün en güzelini bile sollar izlenimi var...

banada öyle geliyor ama sözlüm masalar birbirine çok uzak düşer dedi o kafamı karıştırdı:26:

Burası nerede acaba?

çok süper ama fiyatı kesin uçuktur, bir gecelik bir düğün için çok fazla bir masrafa da gerek yok diye düşünüyorum..

Burası nerede acaba?

çok süper ama fiyatı kesin uçuktur, bir gecelik bir düğün için çok fazla bir masrafa da gerek yok diye düşünüyorum..

edirne canım. İşleten sözlümün arkadaşı olduğundan fiyatta bi kolaylık sağlarlar sanırm:26:

kızlar şimdi mekan benim de çok hoşuma gitti ama pist sanki dar gibi?birde diğer tarafada masa konulduğunda çokmu uzak düşerki:26:

aslında mekan güzel, çok güzel hatta, ama eger düğün çalgılı olucaksa 1- dediğin gibi pist biraz küçük 2- nişanlının dediği gibi masalar çok uzak, ve bu yüzden pist bir kısım davetliye çok uzak görünuyor, hatta çalgı ekibi onların önünü kapatır gibi duruyor..
Ama senin daha var madem düğününe biraz daha düşün derim ben. Kır düğünü de fena fikir değil eğer öyle mekanlar varsa şehrinde neden olmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…