Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu sabah denedim. Ama benim yüzümde değişik bi renk oldu Hiç hoş durmadı yeşil gibi böyle bi acayip :roflol: Galiba benim havuçlarımda iş yoktu sırnaşık şey
Ya canım benim aynen öyle oldu sarardı yeşerdi sırnaşık şey Hemen sabunladım geçti, öyle dışarı çıksaydım acayip komik olurdu uzaydan fln geldim sanarlardı herhalde :bbo: Acaba ben mi yanlış uyguladım yoksa havuçtan havuca değişior mu bu renk :uhm::roflol:
arkadaşlar bende buna benzer birşey denemiştim lise zamanlarımda ve cilt rengim çok hoş olmuştu..
havucu rendeleyip püre haline getiriyoruz yüzümüzde yarım sa. bekletiyoruz. 1 hafta bile sürmüyor aslında ama 1 hafta yapmakta fayda var.. her akşam bunu sürüyoruz.. inanın cilt renginiz çok güzel oluyor ama kalıcı birşey değil zamanla geçiyor.. arada yapmak gerek.. ben solaryuma gittiğim için cilt rengim zaten iyi o yüzden denemiyorum artık... kolay gelsin
bak bunu bilmiyordum süpermiş..her gün havuç suyu sıkmaya da üşenirim yaaa :)))
her gün bir bardak havuç suyu içmeyi zaten doktorlar öneriyormuş,unutkanlık için.herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum.
kızlar ben bi kere içmek için sıkmıştım,hem havuç hem elma filan.o sıktığım sudan birazını maden suyu ve gül suyu ile karıştırıp buz kalıbına dökmüştüm.yüzüme buz gezdirdiğim zamanlarda yüzüm hafif bronz gibi oluyordu.sonra korktum vücudum bembeyaz iken ya havuç kafa olursam diye delikafadulden sonra buzlar bitince bi daha yapmadım da sıkmadım da :) bütün vücut için süper olur aslında da otur her gün bir kilo havuç sık imkansız :dance:
ama her gün bir bardak havuç suyunu denicem üşenmezsem :)