Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
e havuç suyu yüzünde kalırsa güneşe çıkınca yanarsın kiii...benim bildiğim havuç yağı falan sürerler bronzlaşmak için..güzel bi fikirmiş ama ya leke yaparsa güneş ?????
e havuç suyu yüzünde kalırsa güneşe çıkınca yanarsın kiii...benim bildiğim havuç yağı falan sürerler bronzlaşmak için..güzel bi fikirmiş ama ya leke yaparsa güneş ?????
bacılaaar ben daha öncesinde denemiştim .evdeyken maske yapma niyetiyle suyunu sürdüm.çok güzel, parlak bir bronzluk veriyor.bronzluktan hoşlananlara öneririm. ayrıca hakketten cilt daha pürüzsüz görünüyor
her gün havuç yemeye gerek yok sonuçta fazlası zarar vücutta depolanır ama yüze sürmek mantıklı ama güneşte leke oluyor mu kızlar? ve suyunu değil de rende filan sürsek aynı etki olur mu acaba
ben rendeledim sonra elime aldim o rendelenmisleri suyunu cikarim dedim cok cikmadi beceremedim elimi surdum cok hafif bi fark etti guzel bi parlama gibi bisey oldu yuzumde ama tam surmedim tam surulurse guzel durur ufacigi bile cok hos durdu
ben daha once boyle biseyi bacagimda denemisdim ama portakal ve yag ile.acaip guzel gorunuyodu ve cokda hos bi renk vermisdi.ama kalici degil yani hergun yapmak gerek galiba.simdi bide havuclusunu deneyelim bari
kızlar bacaklarınız pürüzsüz ve parlak görünsün istiyorsanız portakal yağı sürün hem çok güzel parlıyo hem pürüzsüz gösteriyo hemde hoş ir renk verio deneyin mutlaka.