Cilt Bakımı Ürünleri Havuçtaki karoten

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
Havuçtaki karoten denen madde çok güzel bir renk taşır.havuca rengini o verir.
eğer havucu çok az bile olsa rendeler avucunuza çok az suyunu sıkıp yüzünüze sürerseniz çok hoş tatlı bir renk verirsiniz.
havuç suyu dünyadaki en üstün fondotenlerden bile daha üstündür.
yüzünüzdeki o güzel renkten dolayı çok hoş görünecek hem de cilde zarar vermeden fondotenli gibi olacaksınız.bende denıcem cok merak ettım

Bunu ilk defa duydum ilginçmiş... Benim lise yıllarındayken bir arkadaşım vardı, kızın teni inanılmaz güzel bir bronzdu. Kendinden fondotenli gibi sanki. Ben de çok merak edip sormuştum bunun sırrı ne diye. Meğer küçükken gözleri şaşıymış. Bu yüzden ona düzenli olarak havuç yedirmişler, gözlere iyi geldiği için. Gözleri yaşla beraber düzelmiş ve havucun verdiği o porselen gibi bronz cilt yanına kar kalmış :) o zamanlar bile hala hergün havuç yerdi...

yüzüm bi manavdan farksızsırnaşık şeyyüzüme bişey sürsem dili olsa emin olunki hemen tanırdı
kivi, ananas,havuç, bal,yoğurt,:roflol:limon,elma,portakal vb :1shok:
Umarım öledir bi sürede bunu deneyim zaten cildim bağışıklık kazandı bilumum meyve ve sebzeyeesırnaşık şey

Ben anlamadım kızlar yani yüzümüze havuç suyu süreceğiz, sonrada beklettikten sonra yani yıkayacağız değil mi?

havuç zaten bronzlaştırıcı kremlerde falan kullanılır..doğrudur bence denemek lazım

arkadaşlar yıkayacakmıyız yoksa cildimiz onu emecek ve öle kullanacakmıyız
açıklarsanız sevinirim

ben havucumun yarısını yedim diğer yarısınıda yüzüme öylece sürüverdim a.s.
umarım doğru uygulamışımdır yerimseniben

iyide arkadaşlar ben zaten esmerim havucun suyunuda yüzüme sürünce turuncu olmazmıyım yani sanki utanmışta kızarmışım gibi gezmezmiyim etrafta.bi deniyim bakıyım nolcak,sonra yıkıyomuyduk yoksa öylece kalıyomuydu.

ya biraz cahil kaldım ben :$ havucun suyu çıkmıokı nasıl olcak ayyh utandım şimdi

katımeyve sıkacıgında sıkarsan hemnde nasıl suyu çıkar sürermisin içermisin bilmem arkadaşım

ya ben beyaz tenliyim ama soluk beyaz ruh gibi bunu denemek istiyorum. deneyen yokmu arkadaşlar sonucuçları bi ögrenseydik bide bi süre kaldıktan sonra yıkanacakmı yoksa öyle kalcakmı yardımcı olursanız sevinirim

X