- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
yürüyüşten sonra napıyoruzEllerine sağlık canım çok güzel ,canım çekti şimdi be yürüyüşten sonra iyi giderdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüşten sonra napıyoruzEllerine sağlık canım çok güzel ,canım çekti şimdi be yürüyüşten sonra iyi giderdi![]()
evet şansa çok ihtiyacım var hemşireHatun yine yapmış yapacağınıEllerine sağlık canım, yarışmada bol sanslar
![]()
Tespit gibi tespit hemşireevet şansa çok ihtiyacım var hemşire
inşallah milletin regl gününe denk gelmez oylama![]()
kız bi kere de dile be zalım hemşoBen bu bildirimi nasıl kaçırdım ya tesadüfen gördüm elalis harika olmuşbaşarılar dileyemiycim malesef
![]()
Ama zaten çok başarılı kikız bi kere de dile be zalım hemşo![]()
Way bee sunuma nak sen ellerine sağlık mıhtişimmmmmm olmuşPınar Labne ile yine yeniden herkese merhaba
Nevoştan tarif alabilmek için 3 gündür göbeğim çatladı.fasulyelere pasta vermezmiş,kuzucuklarının hakkını yedirmezmişSana süprizim var dedim ve ilk defa ondan habersiz konu açıyorum,Allahım inşallah konumu onaylar ve açar çok amin
Canfeb tarator yapar da benim başım kel mi ben de yaparım
Efendim malzemeler
5-6 adet havuç
1 kase süzme yoğurt
2 kaşık mayonez
2 kaşık Pınar Labne
1 diş sarımsak
tuz,zeytinyağı
Eki Görüntüle 2683230
havuçların kabuklarını soyup rendeliyoruz.geniş bir tencereye biraz zeytinyağı gezdirip havuçlar ölene kadar 10-15 dk çeviriyoruz.ve soğumaya bırakıyoruz.
soğuyup dinlenen havuçlara sarımsak,mayonez,labne,tuz ve yoğurdu ekleyip homojen bir şekilde karıştırıyoruz.işte havuç taratorumuz hazır
Eki Görüntüle 2683231
veNevreste ye süprizim
Eki Görüntüle 2683232 Eki Görüntüle 2683233
beğendin demek gazoziçeWay bee sunuma nak sen ellerine sağlık mıhtişimmmmmm olmuş![]()
![]()
teşekkür ederim örtmenimElinize sağlık çok güzel görünüyor![]()
![]()
haftaya tuzlu da vermiycek zatenellerine sağlıkkkk la la la la
yine yapmış hatun ya![]()
Tuttum bunubeğendin demek gazoziçe![]()