Teşekkür ederim canım benimCanım ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık kukrim çokgüzel görünüyor bol.şans
Elimizde bir mercimek köftesi kaldıBaştan soyleyeyim ben maşallah emocimi ekledimoooo aldığın tarifler ateş ediyor yalnız kukriskobali farkında mısın cano kulaklarin çınlasın C A N O tariflere koş sunumlarını sevsinler, kısıra bayılırım havuc taratora da bayilirim hele cevizli eline sağlık canım kukriskom, başarılar dilerim
Teşekkür ederim sosyalcim evet gördüm ,maşallah diyen maşallah bulsunBaştan soyleyeyim ben maşallah emocimi ekledimoooo aldığın tarifler ateş ediyor yalnız kukriskobali farkında mısın cano kulaklarin çınlasın C A N O tariflere koş sunumlarını sevsinler, kısıra bayılırım havuc taratora da bayilirim hele cevizli eline sağlık canım kukriskom, başarılar dilerim
Diye diye kaldırıp yaptırdın bana bu sıcakta katkılarından dolayı sağol canomBeklenen tarif geldi
Ellerine sağlık kukrişim çok güzel görünüyorYarışmada başarılar diliyorum
Kesin limonludaElimizde bir mercimek köftesi kaldı
Yoksa o mu nanedeYa makarna salatası
İyi oldu pes etmek yokDiye diye kaldırıp yaptırdın bana bu sıcakta katkılarından dolayı sağol canom
Teşekkür ederim canım
Onda gözüm yokYa makarna salatası
Artık bilemem kimde. Yapmayacaksa beni bu gece bulsunKesin limonluda
Bence yapacak bir arkadaştaArtık bilemem kimde. Yapmayacaksa beni bu gece bulsun
Hadi git onu gaza getir şimdiArtık bilemem kimde. Yapmayacaksa beni bu gece bulsun
Ya yapmazsa. Sen bir sorsana yapacak mıymışBence yapacak bir arkadaşta
Canom o kimde acaba ya bende merak ettim bak şimdiElimizde bir mercimek köftesi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?