Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:KK70:
Canim minik bir recel kabina zeytinyagi doldur icine sabah bir inciri ac koy.ertesi gun o inciri yesin,yer yemez yerine hemen bitane incir koyacak onuda ertesi sabah yiyecek.yani butun incirler bir gun yagda beklemis olacak
Teşekkür ettim canm :)

Meraba canim be
nm esimdede hateket problemi var bu degerlerle bebis yok mu daha :KK43: masallah hiziniz iyi 68

mrba cnm yni gördm... eşim tsti yaptıktan sonra hiç brbr olamdık maalsf.. ve ocağa kadar ayrı kalcz gibi görünüyr.. :KK43:prooxd plus önrdi baklam tkrr türkiye glince inşlh ilk ay norml ikinci ay aşılama deniycz kısmetse ....allhım nasip eder inşlh.. :anneadayı::emir_bebek:

kızlar artık ağlamaktan helak oldum :KK61:

bu ileri hızı artıramıyoruz biz yaaaa. keçiboynuzu vitaminler havuç suyu. ballı macun, fındık fıstık......

ne iyi geliyosa herşeyi denedik 9 ay oldu hala gelmedi mucizemiz :cry:

artık dayanamıyorum ben. onca kür sonunda test verdik sayı daha da düşmüş ileri hız %5 artmış.

çıkış yolu bulamıyorum artık, tükendiğimi hissediyorum :KK61::KK61:

Canim uzulme nolur :KK43: insallah olur ilerleyen zamanlarsa
kızlar artık ağlamaktan helak oldum :KK61:

bu ileri hızı artıramıyoruz biz yaaaa. keçiboynuzu vitaminler havuç suyu. ballı macun, fındık fıstık......

ne iyi geliyosa herşeyi denedik 9 ay oldu hala gelmedi mucizemiz :cry:

artık dayanamıyorum ben. onca kür sonunda test verdik sayı daha da düşmüş ileri hız %5 artmış.

çıkış yolu bulamıyorum artık, tükendiğimi hissediyorum :KK61::KK61:[/QUOTE

günaydın kızlar bugün adet oldum güya degerler düzeldi onunda hiçbi önemi yok bence...

Merhaba kizlar bizimde ayni sorun var iki yıldır nasip olmadı daha mayis da varikoselden ameliyat olduk çift taraflı bu ay test yaptırdık ayni sayı yeterli ama hızında sorun var dedi doktor tekrar ve proxeed plus şase verdi iki ay kullanip tekrar test yatıracağız doktor normal yolla olurbu sayılar ile dedi ama nasip olmazsa aşılama dedi benimde süt hormonum yüksek çıktı bu ay 55 çıktı bende testere dişli aslan pençesi içiyorum adet olunca tekrar test yaptıracağım hareketlilik için havuç suyu diyolar nasil yapiliyor anlatabilecek varmi işe yarayan varmi

Merhaba kizlar bizimde ayni sorun var iki yıldır nasip olmadı daha mayis da varikoselden ameliyat olduk çift taraflı bu ay test yaptırdık ayni sayı yeterli ama hızında sorun var dedi doktor tekrar ve proxeed plus şase verdi iki ay kullanip tekrar test yatıracağız doktor normal yolla olurbu sayılar ile dedi ama nasip olmazsa aşılama dedi benimde süt hormonum yüksek çıktı bu ay 55 çıktı bende testere dişli aslan pençesi içiyorum adet olunca tekrar test yaptıracağım hareketlilik için havuç suyu diyolar nasil yapiliyor anlatabilecek varmi işe yarayan varmi
Eşin o ilacı düzenli kullansın eminim artacak yanında keçiboynuzu pekmezi. Benim eşiminde 8 milyondu 3 ay içti tam düzenlide içmedi iki günce tahlil verdi 21 milyon olmuş.

Eşin o ilacı düzenli kullansın eminim artacak yanında keçiboynuzu pekmezi. Benim eşiminde 8 milyondu 3 ay içti tam düzenlide içmedi iki günce tahlil verdi 21 milyon olmuş.
Maşallah canim benim sizin nasıl ya var mibi değişiklik tatlim bizim hızında sorun var

Hızında çok bi degişklik olmadı önceki testle karşılaştırdıgım zaman ama düzenli içilmesi gerek , biz dikkat etmedik

X