Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:KK43: düzelmişti sizin değerler dimi.. kaç ay oldu regline ne kadar var
3 aydir duzgun canim reglme 6 gun var ama hiiic umudum yok ayrica esim beni sinir sitres yapti tekrar sigarayi cogaltti kuru icmeye nazlanmaya basladi falan guya yukseldiya degerleri kisaca artik urasamiorm canim dermanm kalmadi valla bide cocuk gibi bizleri peslernde kosturuolar... :KK11::KK11:

3 aydir duzgun canim reglme 6 gun var ama hiiic umudum yok ayrica esim beni sinir sitres yapti tekrar sigarayi cogaltti kuru icmeye nazlanmaya basladi falan guya yukseldiya degerleri kisaca artik urasamiorm canim dermanm kalmadi valla bide cocuk gibi bizleri peslernde kosturuolar... :KK11::KK11:
Bizimkide içiyor sigara.valla değerleri düzeldi eğer düzelmeseydi içirmezdim..içme dyorum ama yine içiyor.boşverrr canım sen bebiişi düşün stres yapma.benimde 3 gün var reglime :)

Ay benimkide öyle cok yoruldum cok

X