- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
Sagol canim ya yok nerdeee...İyiyiz canım sen nasılsın.varmı gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim ya yok nerdeee...İyiyiz canım sen nasılsın.varmı gelişme
düzelmişti sizin değerler dimi.. kaç ay oldu regline ne kadar varSagol canim ya yok nerdeee...
3 aydir duzgun canim reglme 6 gun var ama hiiic umudum yok ayrica esim beni sinir sitres yapti tekrar sigarayi cogaltti kuru icmeye nazlanmaya basladi falan guya yukseldiya degerleri kisaca artik urasamiorm canim dermanm kalmadi valla bide cocuk gibi bizleri peslernde kosturuolar...düzelmişti sizin değerler dimi.. kaç ay oldu regline ne kadar var
Bizimkide içiyor sigara.valla değerleri düzeldi eğer düzelmeseydi içirmezdim..içme dyorum ama yine içiyor.boşverrr canım sen bebiişi düşün stres yapma.benimde 3 gün var reglime :)3 aydir duzgun canim reglme 6 gun var ama hiiic umudum yok ayrica esim beni sinir sitres yapti tekrar sigarayi cogaltti kuru icmeye nazlanmaya basladi falan guya yukseldiya degerleri kisaca artik urasamiorm canim dermanm kalmadi valla bide cocuk gibi bizleri peslernde kosturuolar...
Boyle yaparlarsa valla zor degerler dusebilio canim ayni hizdaBizimkide içiyor sigara.valla değerleri düzeldi eğer düzelmeseydi içirmezdim..içme dyorum ama yine içiyor.boşverrr canım sen bebiişi düşün stres yapma.benimde 3 gün var reglime :)
Neden düşüyor canım?Boyle yaparlarsa valla zor degerler dusebilio canim ayni hizda
Canim bicok kisiden kurlere dewam edilmezse degerlerin dusebilecegini duydumNeden düşüyor canım?
Sizin duzeldikten sonra kacinci ayinzNeden düşüyor canım?
Anladım canım.benimki devam ediyor bırakmadı henüz..sinirlenerek değilde daha sakin yaklaş bence eşine.belki böyle daha etkili olur :)Canim bicok kisiden kurlere dewam edilmezse degerlerin dusebilecegini duydum
Henüz ilk ayımızSizin duzeldikten sonra kacinci ayinz
Kac gun var canm regle umarim olur bu ayHenüz ilk ayımız
3 gün var canım inşallahh bakalım.bir senedir bekliyoruz.siz ?Kac gun var canm regle umarim olur bu ay
1 bucuk yıl canm bi dusugm var3 gün var canım inşallahh bakalım.bir senedir bekliyoruz.siz ?
Yarn test yapsan silikte olsa cikar sanrmBizimkide içiyor sigara.valla değerleri düzeldi eğer düzelmeseydi içirmezdim..içme dyorum ama yine içiyor.boşverrr canım sen bebiişi düşün stres yapma.benimde 3 gün var reglime :)
Çıkarmı dersin.ya ama çıkmazsa üzülürüm diye yapmak istemiyorumYarn test yapsan silikte olsa cikar sanrm
sen bılırsın canım gecmesını bekle ıstersen... sizin degerler kaçtan kaça çıktı ? söylediysende k.bakma canım iş güç unutuormÇıkarmı dersin.ya ama çıkmazsa üzülürüm diye yapmak istemiyorum
Yok canım ne kusurusen bılırsın canım gecmesını bekle ıstersen... sizin degerler kaçtan kaça çıktı ? söylediysende k.bakma canım iş güç unutuorm
maşallah canım rahım filmı cektırdın mıYok canım ne kusuru
Sayı 6 dan 22 ye
İleri hız 2 den 40 a
Morfoloji 2 den 9 a
varıkosel varmıYok canım ne kusuru
Sayı 6 dan 22 ye
İleri hız 2 den 40 a
Morfoloji 2 den 9 a
Ay benimkide öyle cok yoruldum cok3 aydir duzgun canim reglme 6 gun var ama hiiic umudum yok ayrica esim beni sinir sitres yapti tekrar sigarayi cogaltti kuru icmeye nazlanmaya basladi falan guya yukseldiya degerleri kisaca artik urasamiorm canim dermanm kalmadi valla bide cocuk gibi bizleri peslernde kosturuolar...