Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde bir senedir deniyoruz.bir ay önce eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik.bende sorun yok çok şükür
Sayı 6.2
Toplam hareketli 31
İleri hareket 2
Yerinde hareketli 29
Hareketsz 69

varikosel yok çok şükür.

10 gündür keçiboynuzu kürü yapıyoruz.sabahları ceviz gün içinde fındık incir .henüz hiç doktora göstermedik sonuçları.

2 hafta sonra tekrar test yaptırıcaz bakalım

Arkadaslar havuc suyunun açken içilme zorunlulugu varmi,saracoglundan bununla ilgili bisey duydunuzmu?? Vitaminler falan acken icilince daha faydasi oluyor ama esim gec geliyor,yemek cay derken aç halini pek bulamiyoruz:kk77:

Arkadaslar havuc suyunun açken içilme zorunlulugu varmi,saracoglundan bununla ilgili bisey duydunuzmu?? Vitaminler falan acken icilince daha faydasi oluyor ama esim gec geliyor,yemek cay derken aç halini pek bulamiyoruz:kk77:

akşam yemekten 2 saat sonra içilmesi gerekiyor.o da yaklaşık yatmaya yakın oluyor benimde eşimin eve gelmesi akşam 8,5 buluyor haliyle yemek vs. derken yatmadan önce veriyorum eşime.

Havuç suyundan fayda gördünüzmü ?

ben 1 ay aralıksız her akşam yatmadan önce b,ir bardak içirdim eşime şimdide haftada 2-3 kez veriyorum eşime 10 gün sonra test sonucunu yazarım sizlere
Bende keçiboynuzu içiriyorum bir aydır haftaya çarşamba test yapıcaz.aslında vatsapta bi grup kursak daha seri oluruz :))

Havuç suyundan fayda gördünüzmü ?
Biz 1ay keciboynuzu ictik 1haftadirda havuc suyu iciyoruz ama aksam yemegini 10a dogru yiyip sonrada cayin yanina kurabiye cerez atistrdgmz icin ac oldugu bir vakit bulamiyoruz:KK43:
Havuc tan sonra 1ay daha keci yapip sonra tahlil vericez.bakalim keçimi daha inatci,spermlermi:KK48:

Biz 1ay keciboynuzu ictik 1haftadirda havuc suyu iciyoruz ama aksam yemegini 10a dogru yiyip sonrada cayin yanina kurabiye cerez atistrdgmz icin ac oldugu bir vakit bulamiyoruz:KK43:
Havuc tan sonra 1ay daha keci yapip sonra tahlil vericez.bakalim keçimi daha inatci,spermlermi:KK48:
Aslında bu şekil yapanlar var ama ben keçiboynuzunu nedense aralıksız kullanma taraftarıyım.bide arısütü araştırıyoruz biz henüz bulamadık.benim eşim veteriner ve bu konulara hakim bütün burdan okuyup söylediğim vitaminleri biliyor.ve arısütünün çok faydalı olacağını düşüniyor bilimsel yaklaşınca en çok aklına o yattı ama bulamadk :KK43:

Aslında bu şekil yapanlar var ama ben keçiboynuzunu nedense aralıksız kullanma taraftarıyım.bide arısütü araştırıyoruz biz henüz bulamadık.benim eşim veteriner ve bu konulara hakim bütün burdan okuyup söylediğim vitaminleri biliyor.ve arısütünün çok faydalı olacağını düşüniyor bilimsel yaklaşınca en çok aklına o yattı ama bulamadk :KK43:
Canim saracoglunun videosu var.sadece sayi problemi icin 3ay keciboynuzu diyor ama hem sayi hem ileri hiz problemliyse birer ay dönüsümlü kullanilacak diyor.arisutuyle bizde biara macun hazirlamistik,cengelkoy baharatcisindan almisti esim.minicik sise baya pahaliydi:KK64:
İstanbulda degilmisiniz,bicok aktarda var diye biliyorum

Canim saracoglunun videosu var.sadece sayi problemi icin 3ay keciboynuzu diyor ama hem sayi hem ileri hiz problemliyse birer ay dönüsümlü kullanilacak diyor.arisutuyle bizde biara macun hazirlamistik,cengelkoy baharatcisindan almisti esim.minicik sise baya pahaliydi:KK64:
İstanbulda degilmisiniz,bicok aktarda var diye biliyorum
İstanbuldayız ama artık insanlar herşeye hile karıştırıyor ve bizde gerçeği olsun diye uğraşıyoruz.hem vakit hem para harcadığımıza değsin diyoruz.siz faydasını gördünüzmü.
Bu arada sizin değerler kaç canım

İstanbuldayız ama artık insanlar herşeye hile karıştırıyor ve bizde gerçeği olsun diye uğraşıyoruz.hem vakit hem para harcadığımıza değsin diyoruz.siz faydasını gördünüzmü.
Bu arada sizin değerler kaç canım
Bizim degerleri ne sen sooorr nede ben söyliyim:KK23:
Biz varikosel ameliyatindan once 5hafta kadar arisutu bal propolis polen karisyrip sabah aksam yedik,kecibonuzuda yapmistik sayimiz 7milyondan 14milyona,morfolojimiz 2den 4e cikmisti.ileri hizimiz hep sifirdi.5ay once ameliyat olduk 3ay gecince tahlil verdik sayi 9milyona morfoloji 0a dusmus:KK61:
Simdi birsuru vitamin falan kullandgmz icin arisutlu macuna devam etmiyoruz.sizde durum ne

Kızlar şimdi size birsey sorcm bana yardmci olrmusunz ben eşime çakşır suyu aldm icrym bide yannda proxeed plus aldm zeytinyaginda bekletilms incirde yediryrm bide emodex dye bi ilaç daha aldm acaba o emodex bida ki ay mi içirsem yada onuda içirim mi şu spermler bnden inatçı naptysam hareketlenmyo delrcm ya :KK17::KK17::KK43:

X