- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 35
Üzülme cnm DESIGNER27 HERSYN HAYRLISI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm regl in 21. günü progesteron testi yaptırdınmı hiçÜzülme cnm DESIGNER27 HERSYN HAYRLISI
sen le ilgili hangi testler yapıldı peki cnmYok cnm DESIGNER27
Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun.kızlarrr nasılsınız benim aşılaama hüsran tutmadı malesef
cnmm sen ne durumdasın tüp bebeğe başlamayı düşünüyodun?Üzüldüm canım yaa. Hayırlısı olsun.
Bir türlü cesaret edip gidemedim doktora. Bu ay gidip önümüzdeki adetimle tedaviye başlamayı düşünüyoruz eşimle konuştuk. Ama bir türlü cesaret edemiyorum.cnmm sen ne durumdasın tüp bebeğe başlamayı düşünüyodun?
Arkadaslar havuc suyunun açken içilme zorunlulugu varmi,saracoglundan bununla ilgili bisey duydunuzmu?? Vitaminler falan acken icilince daha faydasi oluyor ama esim gec geliyor,yemek cay derken aç halini pek bulamiyoruz
Havuç suyundan fayda gördünüzmü ?Arkadaslar havuc suyunun açken içilme zorunlulugu varmi,saracoglundan bununla ilgili bisey duydunuzmu?? Vitaminler falan acken icilince daha faydasi oluyor ama esim gec geliyor,yemek cay derken aç halini pek bulamiyoruz
Havuç suyundan fayda gördünüzmü ?
Bende keçiboynuzu içiriyorum bir aydır haftaya çarşamba test yapıcaz.aslında vatsapta bi grup kursak daha seri oluruz :))ben 1 ay aralıksız her akşam yatmadan önce b,ir bardak içirdim eşime şimdide haftada 2-3 kez veriyorum eşime 10 gün sonra test sonucunu yazarım sizlere
Biz 1ay keciboynuzu ictik 1haftadirda havuc suyu iciyoruz ama aksam yemegini 10a dogru yiyip sonrada cayin yanina kurabiye cerez atistrdgmz icin ac oldugu bir vakit bulamiyoruzHavuç suyundan fayda gördünüzmü ?
Aslında bu şekil yapanlar var ama ben keçiboynuzunu nedense aralıksız kullanma taraftarıyım.bide arısütü araştırıyoruz biz henüz bulamadık.benim eşim veteriner ve bu konulara hakim bütün burdan okuyup söylediğim vitaminleri biliyor.ve arısütünün çok faydalı olacağını düşüniyor bilimsel yaklaşınca en çok aklına o yattı ama bulamadkBiz 1ay keciboynuzu ictik 1haftadirda havuc suyu iciyoruz ama aksam yemegini 10a dogru yiyip sonrada cayin yanina kurabiye cerez atistrdgmz icin ac oldugu bir vakit bulamiyoruz
Havuc tan sonra 1ay daha keci yapip sonra tahlil vericez.bakalim keçimi daha inatci,spermlermi
Canim saracoglunun videosu var.sadece sayi problemi icin 3ay keciboynuzu diyor ama hem sayi hem ileri hiz problemliyse birer ay dönüsümlü kullanilacak diyor.arisutuyle bizde biara macun hazirlamistik,cengelkoy baharatcisindan almisti esim.minicik sise baya pahaliydiAslında bu şekil yapanlar var ama ben keçiboynuzunu nedense aralıksız kullanma taraftarıyım.bide arısütü araştırıyoruz biz henüz bulamadık.benim eşim veteriner ve bu konulara hakim bütün burdan okuyup söylediğim vitaminleri biliyor.ve arısütünün çok faydalı olacağını düşüniyor bilimsel yaklaşınca en çok aklına o yattı ama bulamadk
İstanbuldayız ama artık insanlar herşeye hile karıştırıyor ve bizde gerçeği olsun diye uğraşıyoruz.hem vakit hem para harcadığımıza değsin diyoruz.siz faydasını gördünüzmü.Canim saracoglunun videosu var.sadece sayi problemi icin 3ay keciboynuzu diyor ama hem sayi hem ileri hiz problemliyse birer ay dönüsümlü kullanilacak diyor.arisutuyle bizde biara macun hazirlamistik,cengelkoy baharatcisindan almisti esim.minicik sise baya pahaliydi
İstanbulda degilmisiniz,bicok aktarda var diye biliyorum
Bizim degerleri ne sen sooorr nede ben söyliyimİstanbuldayız ama artık insanlar herşeye hile karıştırıyor ve bizde gerçeği olsun diye uğraşıyoruz.hem vakit hem para harcadığımıza değsin diyoruz.siz faydasını gördünüzmü.
Bu arada sizin değerler kaç canım