Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varikosel cikmadiysa bildigim kadariyla testesteron ve ostrojen hormonlarina bakiyolar.yani erkekte ve kadinda dengede bulunmasi gereken hormonlar.eger testesteronu düsükse bu sperm kalitesini etkiliyormusNasl anlaslyrki
Sizde varikosel cikmayinca baska hicbir arastirma yapilmadimi.bu spermlerde problem var ama niye var diye sorgulamadimi doktorlarYok ultrason çekildi sadce
baktinda nasil silinecegini bende bulamadim.yonetimden birilerine msj at onlar silebilir belkiHiçbi araştırma yaplmdi sağlam B8 Dr arym işte bnde cnm bide o test resmi atmstm nasl sileblrm
TEST YAPTINMI?Iyi olmaya calsym bugün adet günüm beklym işte DESIGNER27
İNŞ GELMEZ KIRMIZILAR CNMMYok cnm yapmdm yapmycam da gerek yok Göğüslerim şişti acyo adet olcamn belirtisi her ay göğsüm şişer acr benm DESIGNER27
Ileri hareketi artiriomus canım...Canım kahvenin ne faydası varmış. İlişkiden 2 saat önce içmesini duymuştum da her aksam içilmesi gerektiğini duymamıştım.
Sağol canım. Deneyelim o zaman.Ileri hareketi artiriomus canım...
Turk kahvesimiBende aksine kahve zarar dye duydum hatta Dr kesinlikle icirme dedi
turk kahvesimi icirme dedi ? Benim esime hic zarari olmadi canm kahveyi cok tuketir cok swer ama sizler bilirsinz tabiki belki sizlere olur zarari...Bende aksine kahve zarar dye duydum hatta Dr kesinlikle icirme dedi
Bazi arkadaslar doktor icme dedi yazmislar canim siz bilirsinz iliskiden 1 saat once icirin isterseniz sonra ben sebep olmayaym....Sağol canım. Deneyelim o zaman.