Havlu sorunu

Sapik mi acaba aileniz?
Bir daha ki sefere bu hususu da soru verin lutfen?

Zira bir bayanin bornozunu bir erkegin kullanmasi, bence oyledir.

Al dolabına koy güzel kardeşim, işin olduğunda çıkarır kullanırsın, neden canını sıkıyorsun? Bizim evde de kimse kimsenin havlusunu kullanmaz mesela ama ne zaman şampuanımı ve duş jelimi banyoda bıraksam muhakkak kullanılıyor, azalıyor falan ve baktım ben de, olmuyor. Aldım sakladım, şimdi hiçbir sorun yok. Saklamalısın.

Bekarken benim annemle babamda ayni seyi yapardi. Evlendim , bornoz derdi bitti ama bornoz olaydi keske derdim diyorum simdi :)

kuzeniminki kendi gardrobunda duruyordu banyoda yer olmadığı için belki sen de dolabına koyabilirsin :)

Al dolabına koy güzel kardeşim, işin olduğunda çıkarır kullanırsın, neden canını sıkıyorsun? Bizim evde de kimse kimsenin havlusunu kullanmaz mesela ama ne zaman şampuanımı ve duş jelimi banyoda bıraksam muhakkak kullanılıyor, azalıyor falan ve baktım ben de, olmuyor. Aldım sakladım, şimdi hiçbir sorun yok. Saklamalısın.
dolap almaya karar verdim en azından içinde durur kilit takarım artık napim o_O

:-) Vazgeçittirecek bişe yap arkadaşım biri banyoya girdiği zaman yağ faln sür içine bi daha yağlanmış falan giyemez batı aklıma bu geldi saklamakta care deil Dion en fazla güzelce yıkar sin gitsin yaglansinda görsün .

He ya üzüldüm kıza.. Valla limoncu çok atraksyonlu her konusu merakla takip ediyorum.
Ya cok saf bi üye ben seviyorum limoncuyu herkes üstüne fazla gidiyo ağır yorumlar yapiliyo hic birinede kızmadan sinirlenmeden cevap veriyo cok sempatik hatun :KK51:

:KK55::KK62:Walla arkadaşım saklamakta ise yaramıyor eğer memnun olmamalarını sağla bari yağ falan sür bornozuna silinirken yağ olsun walla aklıma bu geldi başka türlü hep kullancaklar gibi

X