- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Bornoz için sanirsam en iyi çözüm dolap almak olucakvalla kaç yıldır böyle artık alıştım
çok kullanılmaması istediğim bişi olunca el çantama atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bornoz için sanirsam en iyi çözüm dolap almak olucakvalla kaç yıldır böyle artık alıştım
çok kullanılmaması istediğim bişi olunca el çantama atıyorum
giyerler yaa bence arsızcırtlak fosforlu pembe bornoz al prensesli falan kendine o zaman gıymez
bakım bulayim merak ettim ben çok uzun bir dönem uzak kaldım buradan maalesefCanım Limoncu kknin en popi üyesidir nasil denk gelmedin konularına onunda eşi bornoz gorunce dayanamiyormus öyle işte
Bunu bende onaylamiyorum ama bu onların sapık olduğunu gösterdiğini düşünmüyorum bu şekilde bi kelime etmeniz pekte hoş olmadıSapik mi acaba aileniz?
Bir daha ki sefere bu hususu da soru verin lutfen?
Zira bir bayanin bornozunu bir erkegin kullanmasi, bence oyledir.
dolap almaya karar verdim en azından içinde durur kilit takarım artık napimAl dolabına koy güzel kardeşim, işin olduğunda çıkarır kullanırsın, neden canını sıkıyorsun? Bizim evde de kimse kimsenin havlusunu kullanmaz mesela ama ne zaman şampuanımı ve duş jelimi banyoda bıraksam muhakkak kullanılıyor, azalıyor falan ve baktım ben de, olmuyor. Aldım sakladım, şimdi hiçbir sorun yok. Saklamalısın.
Allah cozulmicek dert vermesin inşallah :) sizde sıkmayın canınızı :)Bekarken benim annemle babamda ayni seyi yapardi. Evlendim , bornoz derdi bitti ama bornoz olaydi keske derdim diyorum simdi :)
onun konusunun adı nedir acaba demin baktım göremedimBaşlığı görünce aklıma limoncu geldi hemen
Şimdi yeni konu açmış limoncu arkadaş sinirden ağladım agladim başlıklıonun konusunun adı nedir acaba demin baktım göremedim
Onun esi bornozun yelesine disleriini siliyordu ordan geldi aklima konusun ismini tam hatirlamiyorum canimonun konusunun adı nedir acaba demin baktım göremedim
He ya üzüldüm kıza.. Valla limoncu çok atraksyonlu her konusu merakla takip ediyorum.Şimdi yeni konu açmış limoncu arkadaş
Ya cok saf bi üye ben seviyorum limoncuyu herkes üstüne fazla gidiyo ağır yorumlar yapiliyo hic birinede kızmadan sinirlenmeden cevap veriyo cok sempatik hatunHe ya üzüldüm kıza.. Valla limoncu çok atraksyonlu her konusu merakla takip ediyorum.
Dogru soyluyorsun canim bende seviyorum cok tatliYa cok saf bi üye ben seviyorum limoncuyu herkes üstüne fazla gidiyo ağır yorumlar yapiliyo hic birinede kızmadan sinirlenmeden cevap veriyo cok sempatik hatun