- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Saati belli olsa belki olabilirdi dediğinizOnların havlusu yok mu yahu?? Banyoya girince abicim havlunu vereyim mi falan diye jest yap alıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saati belli olsa belki olabilirdi dediğinizOnların havlusu yok mu yahu?? Banyoya girince abicim havlunu vereyim mi falan diye jest yap alıştır.
Sırf bunlar için alcam vallayatağınızın şiltesinin altında saklayın ya da kulplu bir dolabınız varsa küçük asma kilitlerden alın. ailenizde bu samimiyet (!) varsa saklamaktan ya da kilitlemekten başka çareniz yok
Doğru diyorsunuz valla ben mi çok buyutuyorum diyorum ama yok yaniSofrada kaşığınızı çatalınızı kullanmıyorlarsa ona şükredin, ne diyeyim...
Onun bile bi çaresini bulurlar çekinir oldum artıkbence ailenin her bir ferdine aynı renk aynı havluyu alın kurtulun kndnizinkini de üzerine size ait oldguna dair işaret koyun ve dolaba asın onlar birbirininkini kullansın dursun
ooo dahice bi fikir izguben işe yarayabilirmantar hastalığım var size de bulaşır kullanmayın deyin, belki o zaman korkar da kullanmazlar
İse yarar mi dersinizmantar hastalığım var size de bulaşır kullanmayın deyin, belki o zaman korkar da kullanmazlar
Çok teşekkür ederim yardım için düşünmeniz bile yeterliÇok kötü bır durum napsankı dıye düşündüm odanda kımsenın göeemeyecegı bı yer üfffffff çok üzgünüm bulamıyorum sızın ıçın bır çare
Aynı şeyi bende söylüyorum emin olunne enteresan bir ailen varmış yaa..
Dimiooo dahice bi fikir izguben işe yarayabilir
yaramalı yani :)İse yarar mi dersiniz
O kadar yaparlarsa iyice cirkeflesirim artıkAman onu bunu bilmem de diş fırçanıza sahip çıkın...
Benimde abim oyle ne bulsa atar çöpe de bana da eşyalarıma hiç saygıları yok sizin durumunuzda zorbenim kardeşimde böyle hatta evdekilerde yapar böyle babamın da özel esyalara saygısı yoktur
gelir dolabımı karıştırır ve atar içinden
kaç tane kremi ilaçı çöpte buldum
alıştım artık
valla huylu huyundan vazgecmiyor
tek çaren saklamak kuzum
valla kaç yıldır böyle artık alıştımBenimde abim oyle ne bulsa atar çöpe de bana da eşyalarıma hiç saygıları yok sizin durumunuzda zor
Çok değişik bir yorum olmuş sizinki neden öyle geliyor kiLimoncunun eşiyle akrabalık varmı sizde. bornoz deyince limoncunun eşi geliyo aklıma
Canım Limoncu kknin en popi üyesidir nasil denk gelmedin konularına onunda eşi de bornoz gorunce dayanamiyormus öyle işteÇok değişik bir yorum olmuş sizinki neden öyle geliyor ki