- Konu Sahibi captaingirl
-
merhabalar, sorum evli bayanlara olacaktı;
Sevgili hanımlar havanın sıcak veya soğuk olması ilişkinizi etkiliyomu? Yani örneğin: kışın havalar soğuk olur. Gece ilişkiye girdikten sonra, o soğukta, duş alması biraz zahmetli olmazmı? (sabahın ayazında maazallah hasta olur insan) Yada kışın kalın giydiğinizde, ilişkiye girerken giysileri çıkarmak zor olmazmı?
Ama yazın havalar sıcak, giysilerde rahat felan... Bu yüzden yazın, kışa göre daha mı fazla ilişkiye giriliyor????
alakasi yok asker hazir ola gecsin yeter ben rahat pozisyonu bulurum isterse uzerimde kürk olsun hem kisin daha guzel kaloriferde yakmaya gerek kalmaz ikimizin atesi yeter:jeyyar:
Ben üşüyorum valla. Yazın daha güzel...
Ama kış diye sevişmicek halimiz yok herhaldekaydirigubbakcemile3
yok anacım bizi sadece hamilelik etkiledi..:çok üzgünüm:
gerisi hikaye..:ecrin_bebek:sositososito
yok anacım bizi sadece hamilelik etkiledi..:çok üzgünüm:
gerisi hikaye..:ecrin_bebek:sositososito
merhabalar, sorum evli bayanlara olacaktı;
Sevgili hanımlar havanın sıcak veya soğuk olması ilişkinizi etkiliyomu? Yani örneğin: kışın havalar soğuk olur. Gece ilişkiye girdikten sonra, o soğukta, duş alması biraz zahmetli olmazmı? (sabahın ayazında maazallah hasta olur insan) Yada kışın kalın giydiğinizde, ilişkiye girerken giysileri çıkarmak zor olmazmı?
Ama yazın havalar sıcak, giysilerde rahat felan... Bu yüzden yazın, kışa göre daha mı fazla ilişkiye giriliyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?