• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havalimanı Shop

Lacoste classic süper enfes bişiydir kremsi bir koku orjinalide kalıcı baya bende missperadan almıştım 30 ml 30tl'ye :) 2 fıs bile 4 gün kalıcı oluyo kıyafette :112: bu parfümü bargelloda çok iyi yapmış ben ordanda kullandım ve çok başarılıydı gerçekten tıpatıp aynısı kokunun yoğunluğu kalıcılığı gayet güzeldi :) d&p de kokladım almadım denedim sadece hiç kokmadı su gibiydi sanki..

Evet Lacosteyi çok sevdimmm :16: Bu arada Misspera'dan Hugo Boss Nuit Pour Femme EDP 30 ml ısmarladım 29 tlye kargo da ücretsiz. Avon Black Dress e benziyormuş ama en azından ondan daha kalıcıdır diye düşünüyorum. Akşam için uygun olur sanırım :12:

Lacoste classic süper enfes bişiydir kremsi bir koku orjinalide kalıcı baya bende missperadan almıştım 30 ml 30tl'ye :) 2 fıs bile 4 gün kalıcı oluyo kıyafette :112: bu parfümü bargelloda çok iyi yapmış ben ordanda kullandım ve çok başarılıydı gerçekten tıpatıp aynısı kokunun yoğunluğu kalıcılığı gayet güzeldi :) d&p de kokladım almadım denedim sadece hiç kokmadı su gibiydi sanki..

bende lacoste classic i çok seviyodum bi arkadaşım dp den kullanıyodu acayip kokuyodu sonra bende aldım ama bende hiç kokmadı :( bargellodan hiç denemedim kalıcılığı iyiyse bakmalıyım kesin :31: açtığım konudaki vanilyalı parfümleri de hala denemedim öneriler geldikçe listede artıyoooo :9:

Evet Lacosteyi çok sevdimmm :16: Bu arada Misspera'dan Hugo Boss Nuit Pour Femme EDP 30 ml ısmarladım 29 tlye kargo da ücretsiz. Avon Black Dress e benziyormuş ama en azından ondan daha kalıcıdır diye düşünüyorum. Akşam için uygun olur sanırım :12:

Yaa evett avonun parfümleri hiç kalıcıı değil gerçektenn hugo boss daha kalıcıdır kesinn :112: hugo bossla ilgili beni bilgilendirirmisin bende merak ettim :)

bende lacoste classic i çok seviyodum bi arkadaşım dp den kullanıyodu acayip kokuyodu sonra bende aldım ama bende hiç kokmadı :( bargellodan hiç denemedim kalıcılığı iyiyse bakmalıyım kesin :31: açtığım konudaki vanilyalı parfümleri de hala denemedim öneriler geldikçe listede artıyoooo :9:

Yaa canım benim d&p bana hiç kalıcı gelmiyo su gibi parfümleri bide hiç güzel kokmuyo
:25:Herkezin koku algısı farklıdır illaki ama nedense d&p nin parfümleri bana acımsı geliyo eşim 212 vip kullanır d&p den almıştı denemek için bukadar uçucu parfüm olmazki bide çok kaliteliymiş çok kalıcıymış gibi zam yapmışlar :9:Bargello hem daha hesaplı hem daha kalıcı hemde dahaa kaliteli bana göre :112: vallahi bak almazsan bile bargellodan bi dene derim lacoste classic'i inan bayılıcaksın :112: bargellonun genellikle orjinalinden bile daha güzel kokan kokuları var örneğin lacoste classic gibi :)))

yine aynı kokuları almışız :))
nuit güzel bi koku little blakc dresse benziyor ama o kadar da değil.onun acımsı genzi yakan bi kokusu var.nuit te o yok.daha tatlı bi koku.kalıcılığı için henüz net konuşamıyorum daha tam olarak kullanamadım.:12:

tommy girl benim dp den kullanabildiğim tek kokuydu herhalde.mis gibi taze gül kokuyor.ama bi süre sonra alkol kokusu aağır basınca bıraktım dp den kullanmayı

Tommy girl tarzı gül kokusu arıyorsan sana gucci envy me yi öneririm canım binbir çiçek kokusu çok farklı bir koku bana genelde gelin kokusu gibi geliyo :112::123:

Back