Hava hostesliği hakkında bilgisi olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ben basvuru yaptım ve ılk elemeyı gectıgım soylenı sımdı yazılı sınava cagırmalarını beklıyorum boy da problem yok benım ıstedıklerınden de fazla 1.80 ıngılızcem de upper ıntermadıate sevıyesınde bılmıyorum alınırmıyım mulakatları nasıl

Merhaba Beyan Abla Bende Hostes Olmak Istiyorm 17 Yaşindaym 2 Sene Sonra Muhasebe Bölümünden Mezun Olacağim Benide Bilgilenidirsen Cok Sevinirim

merhaba

ben thy icin ilaki torpilmi gereK??

kıslarr önceki gün 3 tane hostes öldü kazada gördünüz.. ben yapamam zaten uçaktan korkuyorum tehlikeli bir meslek bence parası iyi olabilir ama bir gün orda bir gün burda zoooorr

merhaba beyhanbanu
ben thy icin basvuru yaptim ama henuz bi haber alamadim..
torpilsiz nekadar sansin var?

ben belcikada yasiyorum flemancem cok iyi , engiscemde iyi sayilir
ama yinede korkuyorum..
sinavlar gram agirliklimis dogrumu?

canım benım hayalımdekı tek meslektı.ama olmadı.boy olcumu war.1.65 altı alınmıyor sanırım.dıl sart.cok cııddı sınavları war.gecınce cıddı egıtımlerı war.umarım olur.cok sevınırım.benım yerıme sen yaparsın....)

ya bende cok istiyorum boyum 170 kilomda 54 ee engliscemde var ama torpilim yok ofoff:)

Sende mi??Şeniz
Ben de 3 sene uçtum ama farklı bir havayolunda.
İst.Airlınes.Sonra battı biliyorsundur belki:)
Thy yi istedim ama olmadı.
Hayatım boyunca yaptığım en iyi iş,aldığım en iyi karardı.
Anıları bile yetiyor
:1rolleyes:

merhaba beyhanbanu
ben thy icin basvuru yaptim ama henuz bi haber alamadim..
torpilsiz nekadar sansin var?

ben belcikada yasiyorum flemancem cok iyi , engiscemde iyi sayilir
ama yinede korkuyorum..
sinavlar gram agirliklimis dogrumu?

Arkadaşım sen istekli ol,elinden geleni yap,gerisine:hayırlısı de.
Çünki kabul edilmek birinci aşama.
İlk önce eğitimde bırakan cok oluyor,sonra da ilk işe başlayınca hayal kırıklığı yaşayan insanlar bırakıyorlar.
Yani aslında işi yapmadan,işe başlamadan tam bilemiyorsun sana göre mi değil mi bu iş?
bol şans canım..

merhaba ben esra almayandan burda dogdum,19yasindayim. türk vatandasiyim hala.

benim istegim tr ye geri dönmek ve hostes olmak.
ama hic bir sekilde bilgi edinemiyorum.cünki yanlis yerlere yaziyorum.
istegim sadece bu meslekte bir kac bilgi;almanyadan gelen kisilerin kabul edilmesi kolay mi,hangi sirketlere basvurmam gerekir,kimlerle iletisime gecmem gerekir,ve hangi sehirler de olabilir veya bu meslegi yapa bilmem icin cok önemli seyler nedir.bu meslegi ve tr de yasamayi cok istiyorum,lütfen bana yardim edin.
biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim

Ben de denemiştim hostes olmayı hatta yazılı sözlü ingilizce sınavlarını ve saçma kişilik testlerini bile geçtim ama almadılar.

Hosteslik kursundan bazı tanıdıklarım yabancı dil bilmemelerine rahmen tanıdıkları var diye işe alındılar.

Kesinlikle güvenmiyorum artık THY ye

ben hostes olacağım ve beni mülakata çağırdılar nasıl giyinmem gerekir saçımı napmam gerekir bilen varmı?? senağlamasenağlamasenağlama

:1hug: merhaba banu abla bende hosteslik için bilgi almak istedim.Bende bu sayede bu foruma üye oldum.Aslında benim kuzenim thy host onun abisi ise yani büyük kuzenim oda thy pilot onlardanda bolca fikir alıyorum ama 1i host 1i hostes mutlaka aralarında farklılıklar vardır.Bende buna dayanarak sana başvurmak istedim.Ben 4yıllık açıköğretim işletmede okuyorum murat dershanesini belki duymuşsunuzdur orda işletmenin derslerini alıyorum açıkçası dersler pek bana göre değil zevk alıcağım işler bana daha cazip geliyor ailem okumam için ikna etmeye çalışıyorlar fakat ben pek oralı değilim.Host olan kuzenim 2yıllık turizim okudu üzerinide 4yıla tamamlamak için açıköğretime geçti okurken başvuruda bulundu ilk başta 1sorun çıkartmışlar sanırım boy konusunda örneğin 1.65 ise bir hostun boyunu aşması gereken benim kuzenim 1.70 olmasına rağmen alınamadı ve sonradan ne yaptılar bilmiyorum ama sonuçta girdi abi kardeş uçuyorlar bende aralarına katılmayı düşünüyorum.Çevremdeki insanlar beni yürüyüşümü duruşumu çok beğenir aslında ben 9yıl boyunca bale yaptım belki ondan kalan 1duruş yürüyüş vardır.Kendime güvenirim boyum 1.68i geçmiştir kilomda 50,bakımlı biriyim artılarım söz konusu olursa farklı bir yapım olduğunu düşünüyorum herkezde sana yakışır meslek olur diyor zor ve yorucu olduğunu biliyorum ama söylediğim gibi bana cazip geliyor.İngilizce konusuna gelince türk american kursuna yazılmayı ardındanda maltada kendimi geliştirmeyi düşünüyorum yeterli olur mu acaba?Kuzenlerim bilfenden mezunlar ilkokuldan beri orda okudular ve temelleride gayet iyi durumdaydı, tabi dahada geliştirdiler ve geçtiler.Eğer 1yıl içerisinde geliştirir isem kendimi ve başvuruda bulunursam sence başarılı olabilirmiyim.Bu arada 18yaşındayım bununda eksi yada artı bir şekilde etkisi olabilir.Şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim ablacım a.s.

THY YOLLARINDA HOSTESLİK YAPMIŞ OLAN ARKADASIM

çok güzel bilgiler verdin teşekkür ederim ben de. ben başvuruda bulundum ve çağırıldım 21'n de istanbula çağırıyorlar.

başvuru formunu doldururken ek bilgiler yazmıştım. en az 160 olsun dediler benim boy 158 157. sorun olur mu. ama fiziğim ile kilom çok iyi. orantılı. güzel oldugumu söylerler de. eğer ki bunun da etkisi varsa. daha önce thy n da akademik eğitim aldım ama ofis içi. kabinlik değildi. ingilizcem ise ne kpds ye girdim ne toelf. ankaraa tılım universitesi hazırlık sınıfında öğrenmiştim ingilizce. şuan kpds ye hazırlanıyorum. benden illa belge isterlerse elimde atılım hazırlık pro yu bitirdiğime dair belgem var. bir de korkuyorum çok korkuyorum evet guler yüzlüyüm zaten. sevimliyim. onda olumsuz bi degerlendirme kesinlikle yapamazlar. ama toelf yada kpds belge sartı ararlarsa veya boyum için maalesef derler se yıkılırım

merhaba ben gülistan yasim 17 boyum 1,75 kilom 61 iidal olduma inaniyorum.ben hostes olmayi cok istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum.türkiyede orta okulu bitiridim su an almanyadayim 2 yildir almacam süper liseyi burdan bitiriyorum bu yaz. ingilizcemde var türkce almanca ingilizce fransizca ve birazda yunancam var:) inetrnette baya arastirdim bilgi edinemedim bana yardimci olabilirmisiniz?sizce hoste ola bilmem gibi bir sansim varmi ?

Uçuş hostesliği kursuna gitmiş biri olarak kesinlikle kursu tavsiye etmiyorum. İş garantisi alarak kursa kayıt yaptırdım bir tonda para yatırdım sonuç hüsran hiçbir hava yolu şirketi ben o kursu bitirdim diye kollarını açarak beni beklemedi:) havayolu şirketleribnin kendi bünyelerinde eğitim verdiklerini öğrendiğimde iş işten çoktan geçmişti
Hostek olmak isteyenlere tavsiyem, hosteslik kursuna yatıracağınız milyonları dil kurslarına yatırın ben bu şekilde davranmış olsaydım en az 3 dil biliyordum ve istediğim havayolu şirketine girebilirdim ama öyle bir soğudumki şimdi teklifde gelse ben kabul etmem

bende hostes olmayı çok istemiştim o fff

kızlar hosteslik kursu ankarada
var mı nolur bilen varsa yardım etsin lütfennn(((

arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum bende bu konuyla çok ilgileniyorum sanırım thy anadolu üniversitesiyle anlaşmış hosteslik okulu açılıyormuş internette böyle haberler var 2007 de çıkmış bu haber bunun doğruluğunu bilen var mı eğer hosteslik bölümü açılırsa ne zaman açılır bilen varmı internette sadece açılacak anlaşmalar yapıldı gereken malzemeler alınacak fln yazmışlar :/// lütfen cvp yazn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…