E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
BANUUUUU[/SIZE]
slm banu yazılarını okudum bende hostes olmak istiyorum konuyu araştırırken buldum burayı yazıların beni çok aydınlattı teşekkür etmek istedima.s. bu sayede kulubede üye oldum teşekkür ederim yardımların için ben üni öğrençisiyim daha bitmesine 4 yıl var onun için bu arada hosteslik kurslarına gitsem kendimi geliştirmiiş olurmuyum yani iş için baş vuru yaptığımda bi avantaji olur mu sence
hostes değilim ama akrabalarım var
boyuna kilona fiziki özeliklerine bakıyorlar (tırnak bakımından makyajına saçına kadar) türkçenin düzgünlüğüne artı yabancı diline bakıyorlar
çok zevkli aynı zamanda çok zor bir iş. amerikada 5 yıl bu mesleği yapanların mahkemede şahitliği kabul edilmiyormuş artık sen düşün.
iyi para kazanıyorlar her yeri görüyorlar ama aile hasreti çekiyorlar çünkü gittikleri zaman 1 hafta 10 gün gelmiyorlar tatilleri belli olmuyor. en kötüsüde evlenmek için ya kaptan ulmak zorundasın yada host normal işi olan erkek evinde duramayacağı için kabullenemiyor anlayacağın evlenemeyen çok benim bildiğim bu kadar birde bu hosteslik kursları biraz aldatmacaymış işe yerleştireceğiz diyorlarmış fakat yapmıyorlarmış yada 1 - 2 kişiyi iş sahibi yapıyorlarmış
çok istiyorsan umarım olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?