Hava hostesliği hakkında bilgisi olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar banu hanım,bende hosteslik hakkında sizden bilgi almak istiyorum.merak ettiğim konu şu üniversite öğrencisi iken hostesliğe kabul edilirmiyim?çevremde,bulunduğum okulda bu şekilde çalışanlar var fakat başvuruları aynı şekilde mi olur uçuş saatleri ders saatlerine göre nasıl ayarlanır bir bilgim yok.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

merhabalar banu hanım,bende hosteslik hakkında sizden bilgi almak istiyorum.merak ettiğim konu şu üniversite öğrencisi iken hostesliğe kabul edilirmiyim?çevremde,bulunduğum okulda bu şekilde çalışanlar var fakat başvuruları aynı şekilde mi olur uçuş saatleri ders saatlerine göre nasıl ayarlanır bir bilgim yok.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

ben isterim ama yabancı dilimi gelistirmem gerekiyor bu konuda sanırım tabi baska seyler yoksa

merhabalar banu hanım,bende hosteslik hakkında sizden bilgi almak istiyorum.merak ettiğim konu şu üniversite öğrencisi iken hostesliğe kabul edilirmiyim?çevremde,bulunduğum okulda bu şekilde çalışanlar var fakat başvuruları aynı şekilde mi olur uçuş saatleri ders saatlerine göre nasıl ayarlanır bir bilgim yok.yardımcı olursanız çok sevinirim

ben de thy sınavlarına girdim ve kabul edildim...şimdi eğitime başlamayı bekliyorum...eğitim süreci ile ilgili tavsiyesi-bilgisi olanlar paylaşırsa harika olur...a.s.

mrb. bnde hostes olmayı dşünyrm ama bnde pelteklik avr brz arkdşlarım pek belli olmadığını söylüyo ama ş ve ç harfleri braz sornlu bu bana engel mi?

Bende hostes olmayı düşünüyorum.
Pegasusta hostes olan tanıdıgım var.
Hosteslik kursları kalkmıs öyle dedi.
Cok iyi ing olmasıgerekiyomus.
boyum 1,75 kilom 55 fiziğim gayet düzgün 15 aylık bi ing eiğitimi alıyorum son 4 ayım kaldı.
Yasım 18..
Tanıdıgım yas sınırı 20 dedi.
Acaba alırlarmı yine bi cv sini versin dedi bugun ?

Son düzenleme:
:18:Sivil hava ulaştırma işletmeciliği hakkında bilgisi olan var mı ? bu bölümden hostes olunur mu ? bölümle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi kimse var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…