Hatunlar lütfen toplanın yardımınıza ihtiyacım var!!!!!

Canim bizde ilk kez geldiler tanisildi ama bzimkini babam gorucu usulu saniyodu onun ic8n gunduz sadece bayanlar bakmaya gelmis gibi oldu. Sonra aksam geldiler babasi istedi babam dusunelim dddi sonra onlar aradi biz tekrar gelmek istiyoruz karariniz nedir diye biInkilerde buyrun gelin dediker o gelmelerinde soz kahvemiz ic8ldi ve tektasi taktik. 15 tatilde nisan oldu alyansi o zaman taktik.

Annem ve babam nişanlımla ben de onun ailesi ile sözden önce tanışmıştı. Biz karşılıklı üniversitede anlaştığımız için 2 ailenin tanışması, isteme ve söz aynı anda oldu bitti. Nişan yapmicaz düğün masraflarına ortak olabilmek için..
Kpss fln sıkıntılı işler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin iki aile arasın da köprü olman lazım ben 6 aydır nişanlıyım birde bana sor valla iki taraf beni paylaşamıyor.hatta öyle birşey istenmediği zaman daha zor ama erkek arkadaşın kendisini sevdirmesi lazım bu çok önemli ve öyle birşey ki sen istediğin için her hangi bir sorurununu ailenle paylaşmaman lazım çünkü hemen biz sana demedil mi bak çıkmaya başladı diye hemen gösterirler dişlerini.Sen bayramdan sonra gelecekler diye annene ufak yollu çıtlat en azından kadın bazı şeyler için kendini hazırlasın ve bence yüzük falan demeyin o gün olurda biz biraz düşünelim derse annen üzülürsün

Ayy inş öyle bişe cıkarmazlar sabrım kalmadı artık bi yüzük olsa artık kabullenirler diye düşünüyorum belki

İnşallah canım herşey yoluna girer emin ol 25 gün sonra allahın izniyle düğünüm var ve hala daha stresim geçmedi bi ikincisi asla kendini ezdirme bak benim nişanlımın ticari taksisi var o iki yıllk mezunu ben lise mezunuyum ve benim sigortam yatıyo sabah dokuz akşam 6 çalışıyorum ve allah bereket versin bulunduğum yer itibari ile iyide para alıyorum ve ondan çok kazanıyorum.Hiç birşey yaşamamış gibi rabbim huzur mutlulkuk versin.

Teşekkürler canım ya mutluluklar diliyorum sana... zaten önemli olan anlaşabilmek yoksa maddiyat eğitim sorun olcak konular değil çiftler arasında.. Tabii etrafın sözlerini önemsemediğimiz ölçüde

Öncelikle kurcağınız yuva inşallah allah katındada kul gözündede çok hayırlı bir yuva olur.
Önce tanışmaya gelinir telefonda konuşulup gün ayarlanır tanışmada bi tarih belirlenir o gün isteme yapılır. Aile içinde daha sonra istenirse nişan yapılır.

Biz söz yapıcaz ama nişana büyükler karar verir açıkçası ben sözde alyanslarımızı takarız diye düşünüyorum ve bence yeterli o kadar merasim

Biz söz yapıcaz ama nişana büyükler karar verir açıkçası ben sözde alyanslarımızı takarız diye düşünüyorum ve bence yeterli o kadar merasim

bizde anne bbalar arasında yaptık alyanslarımızı taktık.
Sonra tekrar 1,2,3 derecele kadar evde bi nişan yaptık gen eaynı alyanslar takıldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…