- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi ugurluozge
Kızlar öncelikle merhaba uzunca zamandır siteyı takip etmeme ragmen yeni üye olabildim. Çok önemli bi sorunum var lütfen destek olun. 1yıldır bi birlikteliğim var tanışmaya geldiler ama ailem yok kpssye girsin ondan sonra diye erteledi ve sınav vs telaşı bitti sevgilimin ailesi bayramdan sonra gelmeyi düşünüyor ama nasıl olacak isteme filan babam hayatta degil ve bizim burda akrabamız filanda yok abim il dışında istemede o bulunacak ama bu faslı nasıl getirecegiz telefonlamı arayıp gelicez demelilier yoksa isteme öncesi tekrar mı gelmeleri gerekir ayrıca evlilik teklifinden beri tektaş takıyorum istemede mi yüzükler olmalı yoksa istemeden sonra söz mü yapılmalı.. sevgilime sıcak bakmıyorlar o yüzden en küçük pürüz bile olmasın istiyorum ve anneme de soramıyorum nasıl olur dıye çünkü bana düşmez bi ton laf eder bilmiyorlarmı onlar diye.. yani çok stresliyim hadı tavsiyeler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bizde ilk kez geldiler tanisildi ama bzimkini babam gorucu usulu saniyodu onun ic8n gunduz sadece bayanlar bakmaya gelmis gibi oldu. Sonra aksam geldiler babasi istedi babam dusunelim dddi sonra onlar aradi biz tekrar gelmek istiyoruz karariniz nedir diye biInkilerde buyrun gelin dediker o gelmelerinde soz kahvemiz ic8ldi ve tektasi taktik. 15 tatilde nisan oldu alyansi o zaman taktik.