Hatir İçin Yaparmisiniz ?

Bunu bile bile mi evleniyorsun, sebep ?
Aslında maasi iyiydi ailesine bakıyordu tanistigimda annesi mevsimlik Çalisiyor asgari ücret alıyordu kızkardeşi de öyle erkek kardeşi var 15 yaşında oda çırak olarak stajyer gibi çalışıyor.Sorun su eşime düğün zamanı maddi destekte bulunmamışlar sadece takılar 10 bin liraya perde yaptırdılar başıma kakiyorlar annesi yok sizden para istemem diye herşey eşit olsun istiyorlar kızkardeşi yardım edecekti etmiyor evde 3 kişi sigara içiyorlar verdikleri kira düşük babaları vefat etti en azından küçük erkek kardeşine maaş bağlanacak bu arada asgari ücret zammiyla nişanlımın yemek parası i kesmisler 1400 lira asgari ücrete zam yapmışlar ki şuan eline geçmesi gereken para 12 bin olması gerekiyordu büyük ihtimalle ilk başta destek olmak istediler sonra olmadilar

Ya sonuçta bir kere giyiyorsun içine sinmese ben anlamı kaldı ki ben şuan bile fotoğraflarıma baktığımda gelinliğimle aşk yaşıyorum normal bir kıyafet değil

O gitsin kendine bir tanıdığının takım elbisesini ödünç alsın damatlık olarak giysin siz de gelinliği nasıl istiyorsanız öyle halledin
Aynen katılıyorum, damatlığa verilecek parayla da gelinlik kiralarsınız, madem mevzu masraf olmasın bu da bir çözüm yolu.

Maalesef ekonomik olarak ailesine bağımlı
Ekonomik olarak ailesine bağımlı bir insan neden yeni bir aile kuruyor? Bu cesareti nereden buluyor? Onurlu bir insan (kadın-erkek etmez) kendi kendine yetmiyorken bir de yeni bir aile kurmaya çekinir çünkü başkasına zahmet olmak, başkasına (eşine de anne-babasına da) yokluk yaşatmak istemez. Kuracağınız ailenin ikiniz dışında herkesten bağımsız olması lazım. Ekonomik bağımsızlığınız yoksa evlenmeyin, hayal etmeyeceğiniz kadar zorlanırsınız.

Şimdiden zorlanıyoruz evet

Siz zaten resmi nikahlı evli değilmiydiniz? hani boşanıyordunuz? bir sürü konulariniz vardi. Hani ara barıştıniz tekrardan düğün mu yapacaksiniz ?
Aradaki buzlar nasıl eridi nasıl affettiniz?

Daha düğünde giyeceğin gelinliğe bile böyle sorun çıkartan da düğünden sonra neleer yapmazzzzz .
Yaşandı onaylandı
Olmuyorsa kendini ateşe atma. Kız babaları kızımın herşeyi istediği gibi olsun gönlü olsun diye düşünüyorda karşı taraf pekte öyle düşüncede olmuyor. Babanı üzdügune değmez.
İnsan uzulunce bile anam babam diye sığınacak liman ailesini arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…