- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi humanbeings
Ayy çok sevindimKabul etmeyen yok sanıyorumhaftayaki 4.kişinin tefriciyesine iki arkadaşımızı daha ekliyorum ve listeye yeni kişi alımını izninizle kapatıyorum artık Kızlar uygun mudur sizin için? S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma
Sayılar verildi mi?ben mi görmedim acaba? Bekliyordum ben de okumak icinBu haftaki 170 tefriciyemi okudum hanımlar Allahım kabul etsin inşallah
Canım sizi yeni listeye ekleyeceğim cuma günü. Bu geçen haftaki arkadaşımızSayılar verildi mi?ben mi görmedim acaba? Bekliyordum ben de okumak icin
Canım sizi cuma günkü yeni listeye ekleyeceğim.Ayy çok sevindimo kadar duaya ihtiyacım olduğu bi dönem ki boyle zamanlarda kendime ettiğim kadar bi başkasına etmekde beni çok ferahlatıyor Rabbim şimdiden dileklerimizi hayırlısıyla kabul etsin
Nezaman başlıyorum kime ve nekadar okuyacağınızı yazarsan çok sevinitim
HaaaaaaCanım sizi yeni listeye ekleyeceğim cuma günü. Bu geçen haftaki arkadaşımız
Sadelikherseydir için 170 adet okudum
Rabbim sıkıntılarını gidersin.
Umduğuna nail, korktuklarından emin eylesin inşallah
Amin canım, cümlemizden inşallahAmin hepimiz canım Allah razı olsun
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah. Özel dua edicem inşaAllah.Kizlar, konuyla alakasız biraz ama sizlerden bisey rica edicem benim annem kanser hastası durumu ciddi cuma günü yeni bi tedavi denenilecek inşallah bu tedaviye hayirlisiyla vücudu cevap verir sizden ricam namazlarınızda olsun dualarınıza katar misiniz elimden hiçbişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorum sadece Allaha sığınıyorum Rabbim bi mucize yaratır inşallah hayırlısıyla da annecim başımızdan eksik etmesin
Aminnn çok saol Allah razı olsunRabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah. Özel dua edicem inşaAllah.
Allah şifa versin inşallah. Ben de vakit buldukça Ya Şafi okurum Allah izin verirseKizlar, konuyla alakasız biraz ama sizlerden bisey rica edicem benim annem kanser hastası durumu ciddi cuma günü yeni bi tedavi denenilecek inşallah bu tedaviye hayirlisiyla vücudu cevap verir sizden ricam namazlarınızda olsun dualarınıza katar misiniz elimden hiçbişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorum sadece Allaha sığınıyorum Rabbim bi mucize yaratır inşallah hayırlısıyla da annecim başımızdan eksik etmesin
Çok saolun Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah. Ben de vakit buldukça Ya Şafi okurum Allah izin verirse
Allah razı olsunYeni arkadaslar cok sevinmiş. Ben de onlar kadar mutlu oldum. Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin inşallah
Rabbim tez zamanda şifa versin,başınızdan eksik etmesinKizlar, konuyla alakasız biraz ama sizlerden bisey rica edicem benim annem kanser hastası durumu ciddi cuma günü yeni bi tedavi denenilecek inşallah bu tedaviye hayirlisiyla vücudu cevap verir sizden ricam namazlarınızda olsun dualarınıza katar misiniz elimden hiçbişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorum sadece Allaha sığınıyorum Rabbim bi mucize yaratır inşallah hayırlısıyla da annecim başımızdan eksik etmesin
AminnnAllah razı olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin,başınızdan eksik etmesin
Rabbim şifa versin inşallahKizlar, konuyla alakasız biraz ama sizlerden bisey rica edicem benim annem kanser hastası durumu ciddi cuma günü yeni bi tedavi denenilecek inşallah bu tedaviye hayirlisiyla vücudu cevap verir sizden ricam namazlarınızda olsun dualarınıza katar misiniz elimden hiçbişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorum sadece Allaha sığınıyorum Rabbim bi mucize yaratır inşallah hayırlısıyla da annecim başımızdan eksik etmesin