- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- Konu Sahibi humanbeings
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canim❤humanbeings için sayısını tamamlamayanlar;
1. @Pasiflora25
2. Hemsirecik
3. M M_atruska
4. M M_atruska kardeşi
5. Calypso95
6. kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
Tamamladım canım Rabbim gönlündekini kabul etsin inşallahhumanbeings için sayısını tamamlamayanlar;
1. @Pasiflora25
2. Hemsirecik
3. M M_atruska
4. M M_atruska kardeşi
5. Calypso95
6. kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
Sadelikherseydir için okudum 170 tane. Allah kabul etsin humanbeingsDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Sadelikherseydir
Niyeti; ‘Allah’ım okuduğumuz 4444 tefriciye vesilesiyle Kübranın öncelikle sağlık, sıhhat, huzur ve bereketinin ziyadeleşmesini daha sonra da kalbinden geçirdiği gibi hayırlı bir evlerinin olmasını nasip eyle.Amin.’
Dua sahibi; 194 Adet
Dua arkadaşı; 170 Adet okuyacak.
Son tarih; 28.08.2020
1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. @mely15
5. @safi.naz
6. Umut_2019
7. @Pasiflora25
8. @Kara_gozlum
9. BettyRuble
10. Hemsirecik
11. M M_atruska
12. M M_atruska kardeşi
13. Calypso95
14. @polokey2244
15. kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17. @love_story
18. @Asel Erva
19. Sadelikherseydir ablası
20. Sadelikherseydir annesi
21. @Rbcl
22. @Leyl-i-fer
23. hersey_dua_ile 1
24. hersey_dua_ile 2
25. terliksuu
26. @ciceklibocekli111
Sizden de inşallahAllah razı olsun
Merhaba eğer yer varsa bende katılabilir miyim? Hatime katılamam eski yazı bilmiyorum ama tecrübeye katılırım uygun olursa sizin içinde
Mehfam ne güzel dusunmussunuz yer var mı?
Merhaba kızlar 2 arkadaşımız daha katılmak istiyor. 3.kişideyiz. Sizlerin fikri önemli. Eğer ekleyelim derseniz benim için hiç bir problem yok, eklerim, çok sevinirim ama 1 kişi bile istemezse kimsenin hakkına girmek istememhumanbeings canım yer var mı, benim canım arkadaşıma
Kesinlikle canım benim. Hele ki başkası için ettiğin dua günahsız ağızdan edilen duayla eşdeğer. Daha ne olsunBoş şeylerin yığınla olduğu internet ortamında böyle hayırlı şeyler için bir araya gelmek, tanımadığımız kişilere dua etmek harika bişey değil mi kızlar ya ❤
3 kişiden daha dua almış oluruz ben isterimMerhaba kızlar 2 arkadaşımız daha katılmak istiyor. 3.kişideyiz. Sizlerin fikri önemli. Eğer ekleyelim derseniz benim için hiç bir problem yok, eklerim, çok sevinirim ama 1 kişi bile istemezse kimsenin hakkına girmek istemem
Helal olsun canım benim, Allah razı olsunhumanbeings canım hakkını helal et. Yanlış anlamadan ötürü geç okudum senin tefriciyeyi. Bitirdim ben.
Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
Sadelikherseydir icin 170×2 adet okudum Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun çok sevindim ne zaman ne kadar okuyacagimizi söylemeniz yeterliKabul etmeyen yok sanıyorum haftayaki 4.kişinin tefriciyesine iki arkadaşımızı daha ekliyorum ve listeye yeni kişi alımını izninizle kapatıyorum artık Kızlar uygun mudur sizin için? S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma