Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Sadelikherseydir Sadelikherseydir
Niyeti; ‘Allah’ım okuduğumuz 4444 tefriciye vesilesiyle Kübranın öncelikle sağlık, sıhhat, huzur ve bereketinin ziyadeleşmesini daha sonra da kalbinden geçirdiği gibi hayırlı bir evlerinin olmasını nasip eyle.Amin.’
Dua sahibi; 194 Adet
Dua arkadaşı; 170 Adet okuyacak.
Son tarih; 28.08.2020

🌸1. Mehfam Mehfam
❗2. humanbeings humanbeings
📌3. Sadelikherseydir Sadelikherseydir
4. @mely15
5. @safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. @Pasiflora25
8. @Kara_gozlum
9. BettyRuble BettyRuble
10. Hemsirecik Hemsirecik
11. M M_atruska
12. M M_atruska kardeşi
13. Calypso95 Calypso95
14. @polokey2244
15. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17. @love_story
18. @Asel Erva
19. Sadelikherseydir Sadelikherseydir ablası
20. Sadelikherseydir Sadelikherseydir annesi
21. @Rbcl
22. @Leyl-i-fer
23. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 1
24. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 2
25. terliksuu terliksuu
26. @ciceklibocekli111
Sadelikherseydir Sadelikherseydir için okudum 170 tane. Allah kabul etsin humanbeings humanbeings

Merhaba eğer yer varsa bende katılabilir miyim? Hatime katılamam eski yazı bilmiyorum ama tecrübeye katılırım uygun olursa sizin içinde 😊
Mehfam Mehfam ne güzel dusunmussunuz🥰 yer var mı?🌷🌷
humanbeings humanbeings canım yer var mı, benim canım arkadaşıma 💙
Merhaba 🌸 kızlar 2 arkadaşımız daha katılmak istiyor. 3.kişideyiz. Sizlerin fikri önemli. Eğer ekleyelim derseniz benim için hiç bir problem yok, eklerim, çok sevinirim 🌸 ama 1 kişi bile istemezse kimsenin hakkına girmek istemem 🥰

Boş şeylerin yığınla olduğu internet ortamında böyle hayırlı şeyler için bir araya gelmek, tanımadığımız kişilere dua etmek harika bişey değil mi kızlar ya 🤭
Kesinlikle canım benim. Hele ki başkası için ettiğin dua günahsız ağızdan edilen duayla eşdeğer. Daha ne olsun ❤️☺️

Merhaba 🌸 kızlar 2 arkadaşımız daha katılmak istiyor. 3.kişideyiz. Sizlerin fikri önemli. Eğer ekleyelim derseniz benim için hiç bir problem yok, eklerim, çok sevinirim 🌸 ama 1 kişi bile istemezse kimsenin hakkına girmek istemem 🥰
3 kişiden daha dua almış oluruz ben isterim

X