Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Açıkta kalan 170 tefriciyeyi ben okuyabilir im reyyan kardeşim için arzu ederseniz.
Eger akel arkadaşınız gelmezse de bende sıraya girmek isterim kabul ederseniz
Merhaba tabi ki memnun oluruz. Yavaş ilerleyen bir liste, hatim grubuyla birlikte okuyoruz. Haftada bir kişiye 4444 sayısını tamamlıyoruz.

Merhaba tabi ki memnun oluruz. Yavaş ilerleyen bir liste, hatim grubuyla birlikte okuyoruz. Haftada bir kişiye 4444 sayısını tamamlıyoruz.
Aldım o zaman,bugünmü bitmeli.
Hatim grubunada dahil olabilirim çok hızlı ilerlemiyorsa

Aldım o zaman,bugünmü bitmeli.
Hatim grubunada dahil olabilirim çok hızlı ilerlemiyorsa
20 tane okumuştum 150 okursan tamamlanacak. Normalde cuma günü bitmesi gerekiyordu çünkü 2.kişiye geçtik. Ne kadar çabuk bitirebilirsen o kadar iyi yani hatim grubunda da haftada 1 cüz okuyoruz. Eğer katılmak istersen yerimiz var

Aşk olsun ben hiç etiketlenmemişim ki listeye sadık bir üye olarak unutuldum galiba

Okudum, allah niyetini kabul etsin aynı zamand şifa versin hatim içinde etiketleyebilşrsiniz

Aşk olsun ben hiç etiketlenmemişim ki listeye sadık bir üye olarak unutuldum galiba
Ya canımsın Hatimle birlikte yürüttüğümüz için liste çok yavaş ilerliyor yani haftada 1 cüz+170 tefriciye olarak okuyoruz. Direkt oradaki kişilerle oluşturduk aslında, o yüzden. Yoksa unutulmak değil, dualarda buluşuyoruz biliyorsun

Leyl-i-fer canım bu da 2.sıradaki kişi. Benim niyetime okuyoruz cuma gününe kadar. Sayımız 170 tane yine

Sende cansın. Nazım geçtiğinden yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…