- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
MerhabaAçıkta kalan 170 tefriciyeyi ben okuyabilir im reyyan kardeşim için arzu ederseniz.
Eger akel arkadaşınız gelmezse de bende sıraya girmek isterim kabul ederseniz
Aldım o zamanMerhabatabi ki memnun oluruz. Yavaş ilerleyen bir liste, hatim grubuyla birlikte okuyoruz. Haftada bir kişiye 4444 sayısını tamamlıyoruz.
20 tane okumuştum 150 okursan tamamlanacak. Normalde cuma günü bitmesi gerekiyordu çünkü 2.kişiye geçtik. Ne kadar çabuk bitirebilirsen o kadar iyi yaniAldım o zaman,bugünmü bitmeli.
Hatim grubunada dahil olabilirim çok hızlı ilerlemiyorsa
Aşk olsun ben hiç etiketlenmemişim ki listeye sadık bir üye olarak unutuldum galibaHatim grubumuzun sevgili üyeleriMehfam arkadaşımızın güzel fikriyle bir dua topiğinde daha birlikteyiz Hatim grubumuzdan katılmak istemeyen arkadaşlar olunca karışıklık olmaması adına yeni bir konu açıyorum. Burada her hafta 4444 salatı tefriciye duasını paylaşarak bir arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına okuyacağız. Bayramdan sonraki hafta başlarız diye düşündüm. Allah çabamızın, emeklerimizin karşılığında dualarımızı kabul etsin inşallah
Tefriciye’ye niyet nasıl yapılır?
İlk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır. Namaz bitip selam verince 100 defa "Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.“
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Okudum, allah niyetini kabul etsin aynı zamand şifa versin20 tane okumuştum 150 okursan tamamlanacak. Normalde cuma günü bitmesi gerekiyordu çünkü 2.kişiye geçtik. Ne kadar çabuk bitirebilirsen o kadar iyi yanihatim grubunda da haftada 1 cüz okuyoruz. Eğer katılmak istersen yerimiz var ☺
Ya canımsınAşk olsun ben hiç etiketlenmemişim ki listeye sadık bir üye olarak unutuldum galiba
Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi;humanbeings
Niyeti; ‘Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Bu dua hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin.’
Dua sahibi; 196 Adet
Dua arkadaşı; 177 Adet okuyacak.
Son tarih; 21.08.2020
1.Mehfam
2.humanbeings
3. @Sadelikherseydir
4. @mely15
5. @safi.naz
6.Umut_2019
7. @Pasiflora25
8.Kara_gozlum
9. @slnkhrmn008
10. @Hemsirecik
11. @Saadetim33
12. @Saadetim33 kardeşi
13. @Calypso95
14.polokey2244
15. @kavs-i kuzah
16. @Sabr-Sukur-Dua
17.love_story
18. @Asel Erva
19. @Sadelikherseydir ablası
20. @Sadelikherseydir annesi
21. @Rbcl
22. @Akell
23.hersey_dua_ile 1
24.hersey_dua_ile 2
25. @terliksuu
Sende cansın. Nazım geçtiğinden yazdım canımYa canımsın ❤ Hatimle birlikte yürüttüğümüz için liste çok yavaş ilerliyor yani haftada 1 cüz+170 tefriciye olarak okuyoruz. Direkt oradaki kişilerle oluşturduk aslında, o yüzden. Yoksa unutulmak değil, dualarda buluşuyoruz biliyorsun☺
Cansın sen cannAçıkta kalan 170 tefriciyeyi ben okuyabilir im reyyan kardeşim için arzu ederseniz.
Eger akel arkadaşınız gelmezse de bende sıraya girmek isterim kabul ederseniz
Senin 14 u de ben alıyorum canimhumanbeings cano ben 184tane okudum eksik okuyan olursa alsın cano yaa
Canım sayı 170Yeter icin 170 × 2 okudum Allah kabul etsin inşallah... ama 177 de yaziyor hangisi dogru. Efer sayi 177 ise 14 tane daha okurum
Senin 14 u de ben alıyorum canim