- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
Ben de şimdi tamamladım geç oldu kusura bakmayınMehfam için tefriciye bitirmeyenler;
1.Aktif Lora
2.Kara_gozlum
3.BettyRuble
4.Hemsirecik
5. M M_atruska
6. M M_atruska kardeşi
7.Calypso95
8. A Asel Erva
9.Akell
10.Kara_gozlum
Ne oldu ki arkadaş
Ben 177 okumustum ama akşam sen yedi eksik okuyuver bari humanbeingsKızlar K Kirazxyz arkadaşımız ekliyorum çıkan arkadaş yerine. Yeni sayımız 170 Adet. benim niyetime 170 adet okuyacağız
Sadelikherseydir Mehfam safi.naz Umut_2019 Aktif Lora Kara_gozlum BettyRuble Hemsirecik M M_atruska Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Akell hersey_dua_ile terliksuu
Covid testi pozitif çıkmış canımNe oldu ki arkadaş
Okudum canim❤
170 okudum Allah kabul etsinKızlar K Kirazxyz arkadaşımız ekliyorum çıkan arkadaş yerine. Yeni sayımız 170 Adet. benim niyetime 170 adet okuyacağız
Sadelikherseydir Mehfam safi.naz Umut_2019 Aktif Lora Kara_gozlum BettyRuble Hemsirecik M M_atruska Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Akell hersey_dua_ile terliksuu
Biz okuduk kardeşim ile.bildirim yapmayı unutmuşum kuzum
170 okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
170 okudum Allah kabul etsin
Bana canımreyyank dan sonra kime okuyorduk
tamamdırBana canım
Açıkta kalan 170 tefriciyeyi ben okuyabilir im reyyan kardeşim için arzu ederseniz.KızlarMehfam arkadaşımız için tek okumayan Akell arkadaşımız kaldı. Ancak o da 1 hafta önce giriş yapmış ve iletişime geçmedik maalesef. Okudu mu bilemiyorum ama duada daha fazla beklesin istemiyorum Müsait olanlarla hep birlikte 170’i tamamlayalım mı yarına kadar?
Mehfam için sayı; 170
20 aldım kalan:150