Hatalıyım...

Arkadaşım hakkınızda hayırlı olsun inşallah..
Ben kendi görüşlerimi söyledim sadece..
Halen de arkasındayım..
Parası olmayan insanın sevmeye hakkı olsa da gezmeye hakkı yok bence hele ki 2 aydır tanıdığı bir arkadaşının parası ile..
Bu sadece erkek için değil kadın için de aynı görüşüm var.. Param yoksa çıkmam dışarı,borçlarımı öderim,para biriktiririm vs..:sm_confused:
Hesap ödeme konusu ise 3 yıllık evliyim hesap ödenirken anca bozuk para eklemişimdir kocamın parasının üzerine.. Buradan param olmadığını ya da gelirim olmadığını düşünmeyin.. Allahıma çok şükür herşeyim yerli yerinde ama erkeğin yanında elime cebime atmam ben..:dilcikar:
Hee siz bu şekilde mutluysanız zaten bana laf düşmez.. Mutluluklar..cokacimcoook

Arkadasim bence senin yapman gereken bi sure yani erkek arkadasin maddi acidan rahatlayana kadar
iliskiye ara vermeniz neden ara vermeniz hem ondan hoslaniyosun aramayinca msj atmayinca uzuluyosun vs hemde birlikte olunca odemeleri senin yapmandan rahatsizsin ki bunu dolayli yada direkt yollardan arkadasina yansitiyosun....
O da bu durumdan rahatsiz olmus olacak ki yada oyle bir goruntu ciziyor ki
maddi acidan rehafa erene kadar gorusmeyelim diyor en mantikli cozum eger onu seviyorsan arti
para harcamak istemiyorsan...:ecrin_bebek:

şaka yollu çocuğun gerçeğini ortaya çıkarmışsın
2 ayda ne sevgi var anlamış değilim 6 kere görüşmek sizi ne kadar çok bağladı
ama hala seviyorsanız bişey diyemem
şimdiden birinin parasını yiyorsa daha çok yicek bekle

ben erkek olsaydım çalışan kadın isterdim zengin değil çalışan.Ben karım benim paramı yesin diye mi evleniyorum.Ortak olurdu herşeyimiz bu benim düşüncem.Çok zenginim diyelim yine de aynı.Kişiden kişiye değişir bu durum.Erkek çalışsın yorucu işteyse karısı da ev hanımı zor olur bence.Para o kadar zor kazanılıyor ki anlatamam.

ilk mesajınızdaki gibi bütün harcamaları siz yapıyorsanız bu ilişkide bir yanlışlık var...
ikinci mesajınızdaki gibi zaten ödetmiyor bir kere siz ödediyseniz ayıp etmişsiniz...
eğer durum ikinci gibiyse ve adam hala seni seviyorum diyorsa iyi...çünkü çok az erkek böyle bir lafı yer...bu konuda gururları tavandadır çünkü...
bence siz bu bekleme sürecinizde düşünün...
benim alışkanlığıma gelince kardeşim dışında hiçbir erkeğin hesabını ödemedim...ödetmediler...erkek çoğunluklu bir bölüm mezunuyum...toplu bile yemek yesek beyler öderdi...alışkanlık işte...eşimde aynen...ödetmez...ben varım masada diye...ben de uzanmam cüzdanıma...ikimizde çalışıyoruz...ödetmez...

şaka amaçlı söylediklerimizle kırıyoruz bazen sevdiklerimizi, kendinizi affettirebilirsiniz bence, kırılmış olabilir ama aşılmayacak kadar büyük bir problem değil bu.

bence patavatsızlık etmişsin
erkekler bu konuda çok hassasdırlar
parası yoksa bile parasııııız fakiiiir demek çok ayıp
olsun düzelir canım herkesin borcu var hallolur diyeceğine daha çok damarına basmışsın
tabi senin bunları farketmeden söylemene daha çok şaştım, o nasıl oluyorsa
erkek arkadaşınada şaşırdım
şöyle; yani gurur yapıyormu yapmıyormu anlayamadım
gurur yapıyorsa çeker gider görüşmez bidaha seninle
ama yapmıyorsada hiç öyle 2 ay sonra borcum bitince görüşelim falan demez
yani ya yapar ya yapmaz
bu çok garip,hem gurur yapıyor gibi görüşmeyelim diyor,ama 2 ay sonra borcu bitince görüşmeye hazırCADIARZU

Gururlu erkekmiş...............................

arkadaşım sen böyle düşündüğüne göre sana şu soruyu sorayım

sen erkeklerle parasını yemek için mi çıkıyorsun?
Parasını yemek için mi evleniyorsun?

ne demek ben karım benim paramı yesin diye mi evleniyorum?
evlilikte senin benim yoktur, eğer bayan çalışmıyorsa tabiki kocası karşılar ihtiyaçlarını
yani şimdi ev hanımları kocalarının paralarını yemek içinmi evlendi,şimdi onlar paramı yiyor oluyorlar?

Hiç merak etmeyin para kazanmanın ne kadar zor kazanıldığını çok iyi biliyorum..
Evlilikte harcanan ve kazanılan paranın ortak olması ayrı bir konudur, 2 aylık flört döneminin yemekteki hesabın ödenmesi ise çok farklıdır..
Bunu ancak evlenince anlarsınız..

ben onlara hiç girmedim bile çubuğum krakerim...
zihniyet yanlış...
hem de çokkk....

evli olduğunuz kişinin paranızı yediğinizi düşünmezsiniz merak etmeyin, insanlar paralarınız da hayatları gibi paylaşabilirler.

Ah sekerim ah, hele bir evlen keske giden param olsa dersin!!

Ömrün gidiyor ömrün

Ben paranın lafının edilmesini çok çirkin buluyorum. O konuda ayıp etmişsiniz bana kalırsa. Erkek arkadaşınız da bu rencide edici sözlere çok yumuşak ve medeni bir tepki vermiş. 6 kere görüşmekle bu tür şakalar yapabilecek kadar samimileşebilmeniz de şaşırttı beni. Yargılamak maksadıyla söylemiyorum yanlış anlamayın ama ne bileyim ben bana 6 görüşmede böyle davranılsa bozulurdum. Bu tür şakaları kaldırabilmek için belirli bi samimiyetin olması gerek sanki iki kişi arasında. Siz zaten hatalı olduğunuzu biliyorsunuz. Benim naçizane tavsiyem erkek arkadaşınız sizi arayana kadar ona zaman vermeniz. Bu laflardan sonra kendisini ispat edip kendine göre güçlenip öyle çıkmak istiyor demek ki karşınıza. Sizin sevgilinizin de düşünce yapısı bu, kendine göre haklı nedenleri var demek ki. Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim. Sevgiler

1- Değil bir erkeğin, kimsenin yüzüne karşı parasız, fakir gibi laflar edilmez. Öncelikle bu ayıptır. Bunun şakası bile olmaz.Zaten bu konuda sizde hatanızı anlamışsınız.
2- Sevgilinizin gururunuzun kırıldığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz, attığı mesajlardan hiçte gururu kırılmışa benzemiyor. Kesinlikle kapris yapıyor sevgiliniz. Gururu incinen kırılan biri böyle mesajlar çekmez. Anlayacağınız sevgiliniz bu söylediğiniz lafı pek dikkate almamış. Bu nedenle sizde içinizi rahat tutabilirsiniz.

Ya başka bişey demek istemiştim hatalıyım evet.Parasız demek benim kişiliğime uymuyor nasıl ağzımdan çıktı anlamadım valla.Demek istediğim şuydu fazla harcama yaparsan böyle olur demek istemiştim.Ben fakirliği biliyorum.Ev hanımlarına lafım yok mecburen eşlerinden harcamak durumundalar.Ama çalıştığımız sürece eşimizin parasına ihtiyaç duymayabiliriz biz bayanlar.Bu erkekten erkeğe de değişir.Bunun tartışmasını yapamayız ki.Kimi erkek vardır karısının parasına dokunmaz ,kimi erkek vardır karısının parasını alıp tasarruf yapmaya çalışır.Bu değişir bence.Kesinlikle erkek arkadaşım bana ders vermeye çalışıyor.Kapris yapıor kendini naza çekiyor.Çeksin bakalım oralı olmayacağım ben de.Onun aramasını bekleyeceğim.Ne zaman arar Allah bilir ama.Belki de aramaz bilemiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…