Hatalıyım...

buseee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
28
0
Arkadaşlar benim 2 aydır tanıdığım erkek arkadaşım var.Birbirimizi yeni tanıyoruz.Borçları var biraz, bu aralar maddi açıdan sıkıntılı.2 aya kadar rahatlayacak inşallah.İş yoğunluğundan dolayı 6 kez yüzyüze görüşebildik ancak.Telefonda görüşüyorduk ama bana çok kırgın bu ara.Geçen gün bana dedi ki 'bugün maaşım yatacaktı yarın yatacakmış oyalıyorlar' der demez ben acırmışım gibi parasııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzz,fakiiiiiiiiiiiirrrrrrrr dedim.Sonra ağzımdan ne çıktı vah vah dedim.Kendime bir kızdım ki iş işten geçti.Sanki parası olmadığı için O'nu küçümser gibi.Hayatta yapmayacağım şeydir bu.Nasıl oldu anlayamadım.Ama bu ilk değil ben O'na ne zaman paran olacak demişim bunu hatırlayamıyorum.Ne kadar salağım...O günden sonra 3 gün mesajlarıma cevap vermedi.3. gün şu mesaj geldi.'O günden beri düşünüyorum..Bana dedin ya senin ne zaman paran olacak diye...düşündüm ve kararımı verdim..senin yanında parasız olmuyo..benim borçlarım var ve borçlarımı bitirip rahatlayana kadar görüşmeyelim..beni o zamana kadar bekler misin?Beklemezsen saygı duyarım.Çünkü sana haksızlık ediyorum..Bütün harcamaları sen yapıyorsun ben yanında eziliyorum..bu durum ve senin yüzüme vurman canımı sıkıyor.Borçlar bitene kadar görüşmeyelim???'
Bunun arkasından bir sürü msj yazdım.Özür diledm.yine cevap yok.Bugün cevap geldi.Beni bekle seni hala seviyorum.Bekle beni.Neden beklememi istiyor sizce.Acayip kırılmış gururu, incinmiş.Bence haklı.Çünkü arada bu para mevzusu canımı sıktığından laf çarpıtıyordum.Ama bilinçli yapmıyordum ağzımdan çıkıyordukaydirigubbakcemile3:1shok::1no2::1no2::1no2:

Hani bütün harcamaları sen yapıyorsun diye yazmış ya inanın harcamam olmadı acıkmıştık o en son görüştüğümüzde girdik markete birşeyler yemek için birkaç bisküvi filan aldık onların parasını ödedim.Bundan bile mahçup oldu demek ki....iÇİMDE UMUT VAR AMA SİZCE OLMALI MI UMUT BUNLARA RAĞMEN????

Tabii ki hiç hoş değil dedikleriniz.Hele bir erkeğe maddi açıdan yetersiz olduğunu yüzüne vurmak onun onurunu fazlasıyla kırar.Bence kendinizi affettirin en kısa zamanda...

Parasız,fakir gibi kelimeleri nasıl farketmeden söylediniz ben anlayamadım doğrusu.
Ayrıca erkek arkadaşınızda hiç gurur yapmış ya da size tavır yapmış gibi gelmedi bana.
Borçlarım bitene kadar görüşmeyelim ama beni bekle diyen bir erkek gurur göstergesi yapmış olamaz bana göre.
Beni bekle demesi sevdiğini gösterir.
Ben bunları çıkarttım anlattıklarınızdan.

şaka yaparken baska bişey olmus anlaşilan :) suan zor bir durumda oldugu için sizi ciddiye almasi cok normal..hele siz calisiyorsaniz ve paraniz varsa..bence biraz zaman verin..2 ay olmus daha..sizi tam tanimiyordur..sakalariniz ile ciddiyetinizi ayirt edemiyor olabilir..bende "saçmalama" kelimesini cok kullanirim..eşim cok bozulurdu önceden..ama beni taniyinca anladi ne manada söyledigimi sizde biraz zaman verin..kendisini toplasin..sonra tekrar özür dileyip,niyetinizin sadece saka oldugunu ifade edin,sizi zamanla taniyacagini söyleyin..inşaAllah düzelcektir herşey

ya parasızsın derken fazla açılma artık borçlarını ödemekte zorlanıyorsun.Hani savurgan olma demek istemiştim de ne alaka yani bunu kim anlar ki böyle.O yüzden onu uyarır gibi yapmak istedim tabi yanlış anlaşıldı.Var ya başkası olsa affetmezdi bence.

Sözlerin gerçekten kırıcı olmuş...her şakanın altında bir gerçek yatar dimi ama,ayrıca şaka değil kaka olmuş seninki de.

zamana bırakmanız en hayırlısı olacaktır sizin için...o arayana kadar arama hiç belli ki epey kırılmış haklı da

Bilinc alti bu konuyu dile getirdigine göre, baya maddi sorun var, veya sen paraya cok deger veriyorsun,
her nasilsa iste, sonucda bu durumdan mutsuzsunki dile getiriyorsun, bence salla gitsin, daha sonra daha cok üzülürsün.

busecim eger senin de niyetin ciddiyse yani o adami seviyorsan o na bir kez daha kendini anlatmayi dene evet hazmedilmiycek bir sey söylemissin mesafe almasi normal ama genede sana seni seviyorum demis para saglik olduktan sonra kazanilir mal mülk sahibi olunur ama sevgiyi satin alamazsin elbette eger gereksiz harcamalr yapiyorsa o nu tatli dille uyar onun actigi borclari sen ödemek zorunda degilsin sonucta kendi problemi kendisi bilir yani. bir dahada böyle sakalar yapma

Parasızsını ben sana desem sende onun anladıgının beş katını anlardın.
Borçlarını öde fazla acılma sözlerini anımsatan bir cümle göremedim ben:1closedeyes:

Ağzından kaçarda bu denli kaçmaz bence. Herşey para değil:1closedeyes:

bu sozun uzerıne sevmeyen bırı hııc arkasına donupte bekle benı demez.o yuzden sanslısın kı bundan sonra daha dıkkat edersın sozlerını.parasızsn lafı cok agır dııl bı erkek herkes kırlır bu soze.sevıyorsan gonlunu alıp ılıskınıze devam edın yada para senın ıcın onemlıyse borcları bıtene kadar bekle

valla buse" demek istemistim, öyle demek istemedim, aslinda ben öyle sandim o belki yanlis anladi larla olmuyo.. heleki ERKEKler kirilmaya hazirlar bence konusmadan önce bir düsün nasil anlar diye ondan sonra konus adamcaz cok kirilmis ama seni sevio yoksa beni bekLe demez ... sevmese cookdan silerdi seni. bundansonra dikkatli olursan cok mutlu olursun.sabir et bak hersey düzelcez güzelim

canım sen şaka yapmışsın ama o alınmış...bıldığım bır şey var erkekler bu konuda çok hssalar ve asla laf gelmesınde hoşlanmazlar...

Bir erkege bu laf söylenince tabikide daha cok agirina gider helede sevgilisi veya esi tarafindan, gururuna dokandi tabiki...

Lakin bak yinede görüsmek istiyormus borclarini ödedikten sonra ama bu yanlis anlasilma senin onun gözünde paragöz bir kiz imaji cizmene neden olabilir...benneyaptımki

O yüzden tekrar ara ve konus tamamen yanlis anlasildigni anlat...:teselli:

ya bunu bir erkek kabul edemez ki senin daha cok destek verecegin bir durumda parasiz filan demen cok iyi olmamis...kendini bir kez daha anlat bakalim ama birdaha yapmazsan iyi olur..üzüldüm ben o erkek adina ne bicim olmustur,,

Çok mesaj attım, kendimi anlattım.Özür diledim.Cevap gelmedi ancak dün geldi tek yazdığı bekle beni.Seni hala seviyorum yazmış.Seni seviyorum değil hala seviyorum.Beklerim ama nereye kadar, neyi bekliyorum yazdım cevap yok.Bence biraz rahatlayıp parayı suratıma fırlatacak al sana para diyeParaya önem vermiyorum ben ama borcu var bu çocuğu bırak diyenler kafamı karıştırdı demek ki onlar yüzünden çocuğun borcuna,paraya takmışım.Millete anlatırsan böyle olur.Ben çabuk gaza gelebiliyorum.ilişkine kimseyi karıştırmayacaksın.2,3 kişi yorum yapınca insan etkileniyor.Umarım herşey düzelir.Çaba sarfetmeliyim ama.

bi erkeğin cebine, annesine, arabasına laf etmeyeceksin derler. bence görüşün de pahalı yerlere gitmeyin, mesela el ele yürüyüşe falan çıkın yerimseniben

Hem size hem de erkek arkadaşınıza şaştım açıkçası...:uhm:
Adamın maddi durumu yerinde olmayabilir anlarım.. Ama paran yokken ne demeye kızlarla geziyorsun,hesabı kıza ödetiyorsun ki derim ben o adamın tanıdığı,yakını olsam..:mymeka:
Siz de sadece 2 aydır beraber olduğunuz adamla beraberken niye harcamaları yapıyorsunuz ki? :1shok:
Hele bir de kırıcı konuşmuşsunuz maddiyat konusunda adam hala seviyorum bekle diyor..
Biraz gururu olsa çeker giderdi.. Ben burnuma pis kokular geldi valla..
Kırıcı oldum galiba.. Ama içimden gelenler bunlar..

Ne yani erkek parasızsa sevmeye, gezmeye hakkı yok mu???Allah'a şükür işi var,geliri var.Dışarıya 6 kez çıktık zaten maddi açıdan sıkıntılı olduğu için çıkmıyoruz bu ara.Bir de yoğun çalışıyoruz izin günlerimizin çakışması gerekli.Ben erkek arkadaşıma ödemek için teklifte bulunuyorum o zaten kabul etmiyor.Ama geçen gün ben ödedim ilk kez.10 ytlyi de kıskanacakmıyım ani ondan.Ben eksiklenirim hiç para ödemezsem.Hem erkek benim paramı yemek için çıkıyor bu kız benle demez mi?Hep ben ödeseydim parayı erkek olsam da kızı bırakırdım ve hoşlanmazdım.Çoğu kız erkeklerin parası için çıkıyor.Bazı erkekler var elini cebine atmayıp param yok deyip tüm hesabı ödettiriyor.Arkadaşlarım anlatırlardı.Maddi durumu sıkıntıda olduğu için zaten sadece yürüyüş yapıyoruz.O gün ben yemek yememiştim o da yememiş acıkıp bişeyler aldık.Bunda ne var????Bence hesap ödemenin erkeği kızı olmaz.Çoğunlukla erkek öder ama kız da arada elini cebine sokmalı.Çalışmayan kızsa o ayrı.Ev kızıysa erkek ödeyebilir hep.Gurursuz demek istediniz galiba.O beni iyi kötü tanıdı o yüzden bitirmedi diye düşünüyorum.Paragöz olmadığımı bilir.Ama dilimle sanki o havayı verdim istemeyerek.Hayırlısı bekliyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…