- 13 Nisan 2007
- 32.962
- 99.707
- 45
Ne yani erkek parasızsa sevmeye, gezmeye hakkı yok mu???Allah'a şükür işi var,geliri var.Dışarıya 6 kez çıktık zaten maddi açıdan sıkıntılı olduğu için çıkmıyoruz bu ara.Bir de yoğun çalışıyoruz izin günlerimizin çakışması gerekli.Ben erkek arkadaşıma ödemek için teklifte bulunuyorum o zaten kabul etmiyor.Ama geçen gün ben ödedim ilk kez.10 ytlyi de kıskanacakmıyım ani ondan.Ben eksiklenirim hiç para ödemezsem.Hem erkek benim paramı yemek için çıkıyor bu kız benle demez mi?Hep ben ödeseydim parayı erkek olsam da kızı bırakırdım ve hoşlanmazdım.Çoğu kız erkeklerin parası için çıkıyor.Bazı erkekler var elini cebine atmayıp param yok deyip tüm hesabı ödettiriyor.Arkadaşlarım anlatırlardı.Maddi durumu sıkıntıda olduğu için zaten sadece yürüyüş yapıyoruz.O gün ben yemek yememiştim o da yememiş acıkıp bişeyler aldık.Bunda ne var????Bence hesap ödemenin erkeği kızı olmaz.Çoğunlukla erkek öder ama kız da arada elini cebine sokmalı.Çalışmayan kızsa o ayrı.Ev kızıysa erkek ödeyebilir hep.Gurursuz demek istediniz galiba.O beni iyi kötü tanıdı o yüzden bitirmedi diye düşünüyorum.Paragöz olmadığımı bilir.Ama dilimle sanki o havayı verdim istemeyerek.Hayırlısı bekliyorum bakalım...
Arkadaşım hakkınızda hayırlı olsun inşallah..
Ben kendi görüşlerimi söyledim sadece..
Halen de arkasındayım..
Parası olmayan insanın sevmeye hakkı olsa da gezmeye hakkı yok bence hele ki 2 aydır tanıdığı bir arkadaşının parası ile..
Bu sadece erkek için değil kadın için de aynı görüşüm var.. Param yoksa çıkmam dışarı,borçlarımı öderim,para biriktiririm vs..:sm_confused:
Hesap ödeme konusu ise 3 yıllık evliyim hesap ödenirken anca bozuk para eklemişimdir kocamın parasının üzerine.. Buradan param olmadığını ya da gelirim olmadığını düşünmeyin.. Allahıma çok şükür herşeyim yerli yerinde ama erkeğin yanında elime cebime atmam ben..:dilcikar:
Hee siz bu şekilde mutluysanız zaten bana laf düşmez.. Mutluluklar..cokacimcoook