Hatalı teşhis

Öncelikle endişelenmeyin ve korkmayın benim ilk hamileliğimde vardı ve vajinal yoldan progestan kullandım.hatta erken doğma ihtimaline karşı kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ciğerleri gelişsin her ihtimale karşı diye iğne yaptılar.bol bol dinlendim ve 32
Haftada izne ayrıldım çok şükür sıkıntı olmadı zamanında doğdu.zaten çok ileri boyutta olanlara dikiş atıyorlar galiba.doktorunuzu değiştirin.saglik bakanlığına şikayet edebilirsiniz ama birsey çıkar mi bilmiyorum siz ve kayinvalidenizden başka tanık yok ve malesef doğumda bebeği sakatlayanlara bile hiç bir yaptırım uygulanmayan bir ülkede yaşıyoruz.siz sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün iyi olacak inş herşey.

Çözüm basit doktor değiştirin. Şikayetten sonuç çıkmaz. Çünkü şuan resmi mercilere göre maddi bir kaybınız yok. (Maddi derken bebeginiz cok şükür sağlam, hakaret teşkil eden bir söz yok). Imalar kabul edilmiyor. Teşhisi de siz uyarinca koydugu icin yanlış teşhis sayılmıyor. Yani iş karışık. Sonuç çıkarmanız çok zor.

Bence doktoru boşverin kendinizi düşünün. Anlayışlı güler yüzlü açıklama konusunda da istediğinizi sorabileceğiniz bir doktor seçin

Siz doktor şikayeti yerine üniversite Hastanesi riskli gebelik va onu araştırın.

Normal demedim ki aksine anormal bir konusma olmuş.Diğer doktorun içinizi rahatlatmasına sevindim.Geçmiş olsun

Dr û değiştir fakülteye Prof A görün

Doktor seni rahatlatmak yerine resmen seninle dalga gecmis ya

Sizin psikolojinizle ilgileneceğine öncelikle gitsin tedavi olsun. Siz hemen başka bir dr gidin önceliğiniz o olsun. Hastane yönetimine şikayet edin .

baska bir dr a gidin dr un bir hatasi var muhtemelen iyice bir kontrol olup sikayetinize bu durumuda ekleyin

Hemen doktorunuzu değiştirin , empati yeteneği olan yumuşak iyi bir doktor araştırın. Evet tehlikeli bir dönemdesiniz ne olursa olsun sizi anlayan rahatlatan bir doktor bulmanız ve bu süreci atlatmanız şart

Sikayet edin ama bişey çıkacağını sanmam. Garip bir doktormus.

Size butun bunlari soylerken niye agzinin payini vermediniz..
Bana ordan anksiyeteden rapor yazicak ve onu alicam atarim o raporu onun suratina...

Ama kendini strese sokma aklına takma üzülme.. bunların sana faydası olmaz aksine saglikliysan bile zarar verir..

Ben burdan sinir oldum, siz neden bu merhametsiz ve terbiyesiz doktorun konuşmasına izin verdiniz ki..
Mutlaka bir başka Dr a görünün derim.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Bazı doktorlar gerçekten cok ukala ve kendini beğenmiş oluyor, doğru. Sikayetinizi yapın her yere, kalmasın yanına. Başka bir doktor bulun hatta ifşa edin boylelerini internette. Su zamana kadar sadece size böyle bir tavir sergilemiş olamaz, daha öncede yapmıştır bunu.

Bence yatmalısın,ben calıştığım için ve dinlenmediğimden erken doğum yaptım ikizler 26+6 da 1220 gr doğdukları için küvez olayını 50 günde atlatabildik senin bolbol istirahat etmen gerekir.Doktoru kafaya takma çok soru sorarak sıkmışsın biraz bence uğraşılacak bir durum yok ,sen kafaya takma bunları bebeğini düşün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…