Hatalı oldugu halde hiç bişey yapmayan insan ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Arkadaşımın hesabı olmadıgı için burdan yazıp bi size danışalım dedik
1 hafta önce ben arkadaşımın sevgilisini bi cafede gördüm erkek arkadaşlarıyla oturuyodu süreklide elinde telefon vardı
Geçen gün arkadaşıma aa geçen bende sevgilini gördüm belki bahsetmiştir dedim
Farketmeden pot kırdım çünkü kızın haberi yokmuş
Hatta o sırada sürekli mesajlaşmışlar sevgilisi dışarda oldugunu söylemiş ama sürekli farklı yerler söylemiş mesela “ alinin dükkanına geldik çıktık dolaşıyoruz” gibi ama aslında cafede doğal olarak kızda şüphelenmemiş sevgilisine sormuş arkadaşım seni görmüş diye önce inkar etmiş sonra itiraf etmiş
Bi sebebi yok söylemedim söylemek istemedim çok özür dilerim ama söylemedim keşke söyleseydim böyle olmazdı ama niye böyle bi yalan söyledim bilmiyorum bidaha olmayacak demiş arkadaşımda ona çok güvendiğini ona hiç karışıp bunaltmadıgını ama onun güvenini yıktıgını söyleyip bi ton laf etmiş ve neyse iyigeceler demiş
6 gündür çocuk hiç bi şekilde yazmıyo
Arkadaşım en son dayanamayıp “ günlerdir ufacık bi çaban bile yok bana ve ilişkimize verdiğin değeri görüyorum” demiş
Çocukta bunu şuan elimden hiç bişey gelmiyo elim kolum bağlı diyecek bişeyim yok çünkü hatalıyım özür de diledim yapmıycam da dedim ama ben birazdaha sakinleş diye bekliyodum demiş
Kız da “ tamam sen hatanı telafi etmek için keyfin yettiğinde ben burda olursam görüşürüz “ deyip kapatmış
Tamam çocuk özür diledi ama bir haftadır yazmamak ne sizce arkadaşım ne yapsın bu ilişkiyi bitirmeli mi affetsin mi ?

Affetmek mi? çocuk önemsemiyor bile. Çok umrunda olsa 1 haftada yazardı. Ya da en başında yalan söylemezdi.

Erkek arkadaşlarıyla buluşmak için yalan söylemekte ne bilim...

Sebep yokken bu yalanlara basvuran insanin sebebi varken neler yapabilecegini ongorebilmek icin muneccim olmaya gerek yok.
Cocuk belli ki bitirmek istiyor. Birini bulamazsa donecegi icin acik kapi da birakiyor. Malum ciktigin kapiyi sert kapatma ki bir gun donebilirsin mantigini kavramis bir akides:)

Hayatinizi zorlastiran insanlarla zorlamayin.

Yalan söylemek çocukda alışkanlık olmuş demek ki. Hic ugrasmaya değmez. Arkadaşınız arkasına bakmasın. Cok gereksiZ bir yalan. Böyle herseye yalan söyleyen karakterler var ne yazık ki.

Yazdıklarınızdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki hiç umursayan biri değil ve genellikle erkekler zaten umursamazdır bazıları aylar yıllar geçse bile geç dönebiliyor .

Yeterince sevgi saygı yok galiba arada o yüzden bitirmekte fayda var bu kadar umursamaz biri ileridede umursamaz olur 1 hafta değil o bir gün içerisinde kaybetme korkusuyla geri arar konuşurdu ama işte olmayınca olmuyor boşversin arkadaşınız.

Erkek mi yok bissürü deneyim kazanabilirsiniz farklı ilişkilerle kendinizi biriyle sınırlandırmayın bitince bitirin bi kaç ay sonra farklı biriyle bulun konuşun artık sadakat diye bakmıyor kimse o kadar önemli değil insanlar sizi kıranları hayatınızda tutmayın kim olursa olsun bunu çok sonradan gördüm gerçekten değmiyor sadakatmiş çabaymış sizi gerçekten seven dostlarınıza çaba gösterin ötekilere hiç değmiyor.

ortada çocuk açısından bi ilişki bile yok bence ne affetmesi, umrunda bile değil

Bir insan arkadaşları ile dışarı çıktığına bu kadar pişman edilir. Arkadaşınızdan neden saklamak istediği belli oluyor.

Bazı kızları alıp böyle madde madde uzak durulması gerekn erkekler ahanda şunlar şunlardır iyice belleyin diye kafalarına vura vura öğretmek gerekiyor herhalde.

Bir iki yıl sonrası trajedi.burdan bile bu kadar belliyken akıl tutulması falanmi yaşıyor ki bu gençler?

Anlamadığım bir şey var, kafede oturmanın neresi kötü ki niye saklamış ki çocuk? ha kafede ha dışarıda ne var ki bunda? Arkadaşınız çok tepki gösterdi ve hırçınlaştıysa çocuk da baktı gönlünü alamıyor içine kapandı demek ki. tabi konuşsaydı daha iyidi ama eğer ilişkileri ciddi ise ve birbirlerini seviyorlarsa konuşsunlar, ilişkilerde böyle suskunluklar olmamalı.

Yalancı ve umursamaz insanlara lütfen zaman ayırmayın ve kendinize biraz zaman tanıyıp farklı insanlara şans verin

Belkide istemeden iyi birşeye sebep olmuşsunuz
Bu durumda arkadaşınızın bir tavrı olması gerekmiyor muydu
Bazı şeyler neden bu kadar garip ya

Bence arkadaşınız çocuğu epeyce boğmuş. Erkek arkadaşlarıyla buluşmak için bile yalan söylemesi gerekiyorsa çocuk kaçsın kendini kurtarsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…