Hatalı mıyım , yoksa yanlış kişilere mi dost diyorum..

Tabi ki öyle.
Arkadaşlıgınızla ilgili bir sorun yoksa eger yanı karşılıklı olmuşsa herşey o zaman sorun ondadır.Birbenbire böyle olması garip.Demek ki artık arkadaşlık yapmak istemiyor.Ya da gerçekten arkadaş degilmiş.Çünkü insan deger verdiği insanı bir anda silemez...
İşte bende onu anlayamıyorum ve düşünüp duruyorum sorunu çözmek için adım attım konuşmaya çalıştım ve gerisini ona bıraktım , artık neler olur bilemiyorum.

sevgiliyi herseye karıştırmamalı eger nisan falan yoksa bence sevgili gecici
Her şey karşılıklı olarak gelişiyor , evet çok sorun yaşadığımız zamanlar oldu ama ilişkimiz rayına oturdu , güven en önemli unsur ve saygı şükür ki ikisi de var . Nişanda olur umarım zamanı gelince :)

Her şey karşılıklı olarak gelişiyor , evet çok sorun yaşadığımız zamanlar oldu ama ilişkimiz rayına oturdu , güven en önemli unsur ve saygı şükür ki ikisi de var . Nişanda olur umarım zamanı gelince :)
inşallah:)

Arkadaşını ihmal etmiş olabilirsin bu birinci seçenek. O da küsmüştür.

Arkadaşın sevgili bulmuştur bu da ikinci seçenek. Bence 2.si olması daha yüksek ihtimal.

Arkadaşını ihmal etmiş olabilirsin bu birinci seçenek. O da küsmüştür.

Arkadaşın sevgili bulmuştur bu da ikinci seçenek. Bence 2.si olması daha yüksek ihtimal.
Ben sevgilimle birlikte olmaya başladığımda onu ihmal etmedim ama o birini bulduysa uzaklaşmıştır mı diyorsunuz yani , inanmak çok zor geliyor bana ama :(

ben yillar önce erkek arkadastan kanka olmaz diye bir yorum yapmistim... :D
o yorumu da yakin gördügüm, samimi oldugum arkadasim okumus (erkek) :)))
güler misin aglarmisin??? buraya yazdigima da çok utandim! halen daha utanirim hatirladikça!!!
sonuç olarak... erkek'ten kanka olmaz bir kiza! mutlaka bir yerde patlak verir, ya kiz ya erkek karsi taraftan etkilenmeye baslar... ates barut meselesi...
dikkat edin derim!

konu sahibine gelince, sen psikolojik tedavine devam et güzelim... gram üzülme bu kanka dedigin sahsin sana söylediklerine... kendisi çok düzgün biri olsaydi, kirildigini sana uygun bir dille anlatirdi...
bu antipatik sahis dalga geçmis kendince!!! sen ona zaten hakkettigi cevabi onun bu kadar gereksiz dolmasini saglacak sekilde vermissin!! düsünme, enerjini kendine ve sevdiklerine sakla... hayatinda basarilar dilerim..

ben yillar önce erkek arkadastan kanka olmaz diye bir yorum yapmistim... :D
o yorumu da yakin gördügüm, samimi oldugum arkadasim okumus (erkek) :)))
güler misin aglarmisin??? buraya yazdigima da çok utandim! halen daha utanirim hatirladikça!!!
sonuç olarak... erkek'ten kanka olmaz bir kiza! mutlaka bir yerde patlak verir, ya kiz ya erkek karsi taraftan etkilenmeye baslar... ates barut meselesi...
dikkat edin derim!

konu sahibine gelince, sen psikolojik tedavine devam et güzelim... gram üzülme bu kanka dedigin sahsin sana söylediklerine... kendisi çok düzgün biri olsaydi, kirildigini sana uygun bir dille anlatirdi...
bu antipatik sahis dalga geçmis kendince!!! sen ona zaten hakkettigi cevabi onun bu kadar gereksiz dolmasini saglacak sekilde vermissin!! düsünme, enerjini kendine ve sevdiklerine sakla... hayatinda basarilar dilerim..
Öncelikle harika moral veriyorsun ! teşekkür ederim. Annem de erkekten arkadaş olmaz der ama benim açımdan o bana gerçekten bir kardeş bir abi gibi destekçiydi onun hislerinde bir değişim olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.Tedavime devam etmek zorundayım böyle yaşayamam , ne sevgilime nede aileme kötü şeyler yaşatmaya hakkım yok ama dışarıya bile çıkamıyorum doğru dürüst bütün günüm odamda yatağımda ve sanal alemde geçiyor . işin içinden çıkamıyorum.

Bence biraz düşün. Arkadaşını kirmis olmalısın. Yoksa erkek milleti değer vermediği bir insan icin oturupta 10 dakika boyunca konusmaz. Gerçi bunun erkekliklede alakasi yok. Sahsen ben deger vermedigim biri icin dakikalarca kayit almam. Ne kadar kirdiysan artik o da seni kahkahlariyla kirmak istemis.

Bence biraz düşün. Arkadaşını kirmis olmalısın. Yoksa erkek milleti değer vermediği bir insan icin oturupta 10 dakika boyunca konusmaz. Gerçi bunun erkekliklede alakasi yok. Sahsen ben deger vermedigim biri icin dakikalarca kayit almam. Ne kadar kirdiysan artik o da seni kahkahlariyla kirmak istemis.[/QUOTE

Ben onları kırmaya dayanamam , en ufak hatamda defalarca özür dilerim , affettiririm , cezamı çekerim. bence iyi bir dost kötü bir karşılık vermez kırılsa da , konuşmak insanlar için saygı çerçevesinde , hakaretler kahkahalar onu haklı beni haksiz çıkarmaz ki , ben haklılık suçluluk peşinde de değilim bir dost kaybediyorum yada o beni kaybediyor ..

Canım haklısın evet ama arkadaşın kız olsa tamam dicem fakat erkekler böyle konularda daha sert çıkışlar yapabiliyor. Adamlarin hamurunda duygusallik yok çünkü. Anlayış zaten sıfır.

Canım haklısın evet ama arkadaşın kız olsa tamam dicem fakat erkekler böyle konularda daha sert çıkışlar yapabiliyor. Adamlarin hamurunda duygusallik yok çünkü. Anlayış zaten sıfır.
Duygularını çok çok iyi saklayan varlıklar ve bayanları ezme fırsatını asla kaçırmıyorlar , sert düşüncesiz ve kaba olmaları o kadar kolay ki

Bence biraz düşün. Arkadaşını kirmis olmalısın. Yoksa erkek milleti değer vermediği bir insan icin oturupta 10 dakika boyunca konusmaz. Gerçi bunun erkekliklede alakasi yok. Sahsen ben deger vermedigim biri icin dakikalarca kayit almam. Ne kadar kirdiysan artik o da seni kahkahlariyla kirmak istemis.

psikopat olunca konusur... erkekler diye genellemek istemiyorum ama... insan kafadan rahatsiz olunca herseyi yapabilir...! 10 dk degil 10 gün bile konusur!!! yeter ki saplantili olsun!!!
sadece arkadas içinde geçerli degil, bir erkek neyin pesindeyse, onun için savasir! zafere giden her yol mübahtir düsüncesindeler... zora gelince duygu sömürüsü yaparlar. Isleri bitti mi?? karsi taraftan yaka silkerler..

zamaninda merhabalastigim bir insan, halen bugün face'imden baska baska nick'lerle agiza alinmayacak seyler yaziyor... neden zamaninda merhabalastigim, arada hal hatir sordugum biri, bir iki ay arayla bu sahis 3 4 farkli hesaptan küfürler dolusu mesajlar yazsin degil mi???
sen arkadas dersin, o senden farkli seyler bekler... istedigini alamayinca, kendince tribe girer, sonra seni saplantili bir sekilde rahatsiz eder!!!

arkadas için söylemiyorum bunu, ama kimbilir, belki ilerde arkadasim dedigi bu çocukta yapar... insanlarin iç dünyalarinda neyi nasil yasadiklairini bilemiyoruz!
erkeklerle arkadaslik yapmayin demiyorum... tabii ki arkadaslariniz olsun, merhabalastiginiz insanlar olsun kadin erkek cinsiyet ayirmadan... fakat "kanka" derecesinde samimiyet kurmayin...
bir çok insan yadirgayacaktir bu düsüncemi, ben yasadim ben gördüm!!! benim tecrübem bu yönde maalesef.. sizlerde dikkatli olun derim :/

psikopat olunca konusur... erkekler diye genellemek istemiyorum ama... insan kafadan rahatsiz olunca herseyi yapabilir...! 10 dk degil 10 gün bile konusur!!! yeter ki saplantili olsun!!!
sadece arkadas içinde geçerli degil, bir erkek neyin pesindeyse, onun için savasir! zafere giden her yol mübahtir düsüncesindeler... zora gelince duygu sömürüsü yaparlar. Isleri bitti mi?? karsi taraftan yaka silkerler..

zamaninda merhabalastigim bir insan, halen bugün face'imden baska baska nick'lerle agiza alinmayacak seyler yaziyor... neden zamaninda merhabalastigim, arada hal hatir sordugum biri, bir iki ay arayla bu sahis 3 4 farkli hesaptan küfürler dolusu mesajlar yazsin degil mi???
sen arkadas dersin, o senden farkli seyler bekler... istedigini alamayinca, kendince tribe girer, sonra seni saplantili bir sekilde rahatsiz eder!!!

arkadas için söylemiyorum bunu, ama kimbilir, belki ilerde arkadasim dedigi bu çocukta yapar... insanlarin iç dünyalarinda neyi nasil yasadiklairini bilemiyoruz!
erkeklerle arkadaslik yapmayin demiyorum... tabii ki arkadaslariniz olsun, merhabalastiginiz insanlar olsun kadin erkek cinsiyet ayirmadan... fakat "kanka" derecesinde samimiyet kurmayin...
bir çok insan yadirgayacaktir bu düsüncemi, ben yasadim ben gördüm!!! benim tecrübem bu yönde maalesef.. sizlerde dikkatli olun derim :/
Bilemedim şimdi hayatimda piskopat derecesinde bir erkek olmadi. Herkesin hayat tecrübesi farklı. Erkek ve kızla alakasi yok bence artik bunun. Kız arkadaşlar bile artık birbirlerine yapmadiklari kalmiyor.

4 farklı hesaptan küfür mü ? psikopatlık seviyesi . ailemden hiçbir erkekten kötü söz dahi işitmedim şu güne kadar annemle babamın birbirlerine sesini dahi yükselttiğini duymadım , eski insanlar saygı denen hissiyatı ne de güzel koruyorlarmış. Lisede de dilim yanmıştı erkek arkadaş konusunda ama akıllanmamışım demekii , ay bilemedim allak bullak oldum , herşey mi üst üste gelir yaaa :cry:

4 farklı hesaptan küfür mü ? psikopatlık seviyesi . ailemden hiçbir erkekten kötü söz dahi işitmedim şu güne kadar annemle babamın birbirlerine sesini dahi yükselttiğini duymadım , eski insanlar saygı denen hissiyatı ne de güzel koruyorlarmış. Lisede de dilim yanmıştı erkek arkadaş konusunda ama akıllanmamışım demekii , ay bilemedim allak bullak oldum , herşey mi üst üste gelir yaaa :cry:

geliyor canim maalesef.. bi dönem dünyanin bütün yükünü sen tasirsin sanirsin!! nasil lanet bir dönemdir bu yasayanlar biliyor...
Küfür eden sahis, samimi oldugum (erkek) arkadasim degildi :)) baska bir psikopatti...
lise yillarimda musallat olmustu bu kisi, Allah'tan aramizda bir kita varda sadece sosyal aglardan rahatsiz ettigini düsünüyor :)))

svmlll kafanin allak bullak olmasina izin verme, düsünme sadece! bak sen telefonlarina cevap vermiyor iletisimi kesti, acaba neden ne oldu diyerek için içini yerken, o kisi bunu rahat geçirmis.. o kadar küstah ki, bir de bunu asagilik kompleksli insanlar gibi anlatmis sana... yazik.. kendini küçük düsürmüs! ÜZÜLME! kendine etmis... ucu sana hiç bir sekilde dokunmuyor..

geliyor canim maalesef.. bi dönem dünyanin bütün yükünü sen tasirsin sanirsin!! nasil lanet bir dönemdir bu yasayanlar biliyor...
Küfür eden sahis, samimi oldugum (erkek) arkadasim degildi :)) baska bir psikopatti...
lise yillarimda musallat olmustu bu kisi, Allah'tan aramizda bir kita varda sadece sosyal aglardan rahatsiz ettigini düsünüyor :)))

svmlll kafanin allak bullak olmasina izin verme, düsünme sadece! bak sen telefonlarina cevap vermiyor iletisimi kesti, acaba neden ne oldu diyerek için içini yerken, o kisi bunu rahat geçirmis.. o kadar küstah ki, bir de bunu asagilik kompleksli insanlar gibi anlatmis sana... yazik.. kendini küçük düsürmüs! ÜZÜLME! kendine etmis... ucu sana hiç bir sekilde dokunmuyor..

Ne kadar güzel moral veriyorsun gerçekten , insanın bazen bazı şeyleri duymaya ihtiyacı oluyor , nasılsın sorusuna bile öyle ihtiyacım vardi ki son gunler de , nasılsın demek yerine ; şu kişi kadar olamadın , değerin bitti gözümde , nasıl davranırsan öyle görürsün bundan sonra , güldürme beni şimdi kelimelerini duydum , diğer arkadaşlarım desen onlarda ortak arkadaşımız haliyle pek bir şey diyemiyor kimse. Sevgilime de anlatmak istemiyorum , duyacaklarımdan korkuyorum. iki arada bir derede kalmış gibiyim

Selam arkadaşlar ; depresyon tedavisine başlamış bulunmakta olduğum için içim bir hayli dolu , buruk ,mutsuz ve hasta ve ne yazık ki oturup saatlerce başının etini yiyeceğim tek bir kişi bile olmadığı için sizlerle derdimi sıkıntımı paylaşmak istiyorum.
Üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyim , 2 yıldır iyi giden mutlu bir ilişkim var 3 yıldır tanışıyoruz her şey gayet iyi fakat hiç arkadaşlarımdan yana yüzüm gülmedi , okuldaki ilk yılımın yarısını insanları tanımakla geçirdim hatta ilk yılın tümünü diyebiliriz , o sırada lisedeki arkadaşlarımın hepsiyle bağım koptu , aramalarıma mesajlarıma cevap verilmedi ama yeni bir ortama girdiğim için beni pek sarsmadı , zamanla bir iki arkadaş edindim bunlardan tabiki bir kaçı erkekti ve zamanla içlerinden birisi en yakınlarımdan oldu 3. yılımıza geldik arkadaşlığımız çok iyiydi her zor günümde yanımda oldu o da diğerleri de, sevgilimle üniversitenin ilk yılında arkadaştık ( aynı okulda değiliz ) ikinci yılda sevgilim her erkek gibi kıskandı ve görüşmemi istemedi ama ben o benim dostum arkadaşım dedim ve ikisini de kırmadan görüşmeye devam devam ettim arkadaşımla, son bir kaç aydır arkadaşım benimle durduk yere konuşmamaya yazdığımda ters cevaplar vermeye başladı , öyle her gün de görüşenlerden zırt pırt mesajlaşanlardan değildik , mesafesi normal ama içten candan bir dostluğumuz vardı ( artık olduğunu düşünmüyorum ) ailevi sorunlarım başladı onlarla baş etmek için çabaladım , sevgilimle tartışmalarımız oluyordu her çift gibi , ve son bir iki aydır başımda her gün bir ağrıyla uyuyup uyanmaya başladım , erkek arkadaşıma iyi olmadığımı söylüyordum beni anlıyordu ona göre davranıyordu fakat onunda dertleri başından aşkındı bir yerden sonra anlamadığını düşündüm , finaller geldi sınavlara çalışamadım , doktora gitmek istedim hep bir sorun çıktı gidemedim ve bu süreçte yanımda anlayışlı birilerini beklerken çok değer verdiğim o arkadaşım ne aradı ne sordu nede yuzume baktı , birkaç gün önce nihayet doktora gidebildim bütünlemeleri atlattım en azından biraz rahatlamış oldum doktora gittim ve depresyon tedavisine nihayet başladım fakat tek bir arkadaşım bile yok yanımda , dayanamadım ve o arkadaşıma mesaj attım neden böyle olduğunu aramızdaki sorunu çözmemiz gerektiğini ve ona çok değer verdiğimi söyledim bana sesli bir not göndererek cevap verdi yaklaşık 10 dakikalık sesli notta benim verdiği değere değmediğimi , erkek arkadaşımdan başka bir şey düşünemediğimi ve benden ve dertlerimden bıktığını söylüyordu ona göre ben onu sadece işim düştüğünde yada bir derdim olduğunda arayıp soruyormuşum ve kendi değerimi kendim düşürmüşüm , sesli notta o kadar kırıcı şeyler söylemişti ki bütün gece ağladım çünkü asla ona böyle düşündürecek bir şey yapmadım. Gülerek anlatıyordu inanır mısınız sen şunun kadar bile değilsin bunun kadar bile değilsin güldürme beni artık karnıma ağrılar girdi , ben herkese hak ettiğini veririm sende bunu hak ettin nasıl davranırsan öyle davranış görürsün diyerek kendince konuyu kapattı , bende öylece kaldım , çok kafam karışık mutsuz hissediyorum , düşüncelerinize ihtiyacım var , okuyan yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Demek ki arkadasina bunlari hissettirmissin. Belki de yanlis davranan sensin? Bence o ses kaydindan kendi payina düşeni al, yaptigin hatalari bul ve ona gore davran insanlara.

Back