- Konu Sahibi cisemkuzey
kızım 13 aylık ve çok iştahsız bir bebek olarak büyüdü ve büyüyor ,doğduğundan beri iştahı olmayan bir çocuk ,dün çok kişi tarafından tavsiye edilen bir doktora götürdüm çocuğmu,sağlığı gayet iyi ,çinko eksikliği haricinde bişeyciği yokmuş ,ammmmaaaaa yememesinin ,pütürlüye geçememesinin nedeni benmişim,yanlış besliyormuşum çocuğumu,evet blendır olayını ben de kullandım ,daha doğrusu kullanmak zorunda kaldım,çünkü bebişim çok zayıftı ,onu zorlayamadım pütürlü yemesi için,herneyse bana kesinlikle blendır yapmayacaksın ve gece süt ,mama kesinlikle vermiyeceksin dedi,gündüz bile doğru dürüst bişey yemeyen bir bebeğe akşam 8 den sonra da bişey vermemek???her neyse üç gün dene dedi göreceksin yemeye başlayacak,onun açlığına senin dayanman gerek dedi,gece acıkıp uyandığında su ver dedi,cicibebe ve labne peyniri yasakladı,bir yetişkin ne yiyorsa o da yiyebilir dedi,tamam ben de herşey veriyorum çocuğuma ama blendırdan geçirdiğim halde yemiyor,şimdi nasıl olacak ne yapacam şaşırdım kaldım,13 aylığız ve daha 8.5 kiloda ,dediklerini yaparsam daha da zayıflayacak eminim çok zor çoook