• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

ctrlxyz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
78
0
16
Diğer
o kadar kötüyüm ve kafam karışık ki anlatamam. bu benim 2. üyeliğim normal üyeliğimle yazsam çoğu kişi beni tanır sürekli yazışan biriyim bu sitede amam 1. üyeliğimle yazmaya cesaret edemedim mecbur böyle bir yol denedim. şimdiden hepinizen özür dilerin sakın fake falan demeyin gerçektir yazdıklarım.

hata yaptığımı düşünüyorum kafam allak bullak konu şu ki sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. hemde aylardır durum böyle. günah boyutuna girmeyeceğpim ve sizden de bu konuya girmemenizi rica ediyorum. bu vicdan azabı insan öldürmeye yeter zaten bırakında kendi başıma çekeyim. ama kafama takılan bir konu nvar oda şu ki karnım resmen bir top var gibi şiş. kilo aldım diyorum ve aldımda yaklaşık 5 kilo civarında...annem karnımı gördü ve bu nasıl kilo hamile göbeği resmen bu yoksa??? dedi ve ben kaldım evet yoksa ben hamilemiyim yada dış gebelik mi var diye 2 gündür ölüyorum... hamile olamam diyorum sebepleri şu
1- adet oluyorum (ama adet olarakta hamile kalınıyor bunuda biliyorum)
2- kilo aldığımı düşünüyorum
3- bulantı kusma karın ağrısı hareket kısıtlılığı anormal akıntım yok
4- bana göre herşey normal bedenimin işleyişi normal sadece hareketsizlikten ve yemek yemekten kilo aldım
5- bakireyim seviştimğimde boşalırken genital bölgeye gelmemesine özen gösterdik.

ama karnım şiş hemde göbek kısmında bir top varmış gibi hafifte aşağı sarkmış geldi bana..
çok kötüyüm erkek arkadaşıma sordum oda ben dikkat ettim boşalırken mümkün değil diyor. evet beraberken ilişkiye girmedim. ama boşalmadan önce gelen bir sıvı varya erkeklerde o hamile bırakırmış boşalında spermler hareketli ya oda hamile bıraır sonuçta aşırı derecede dikkat etmek lazım ama ben o kadarda dikkat etmedim. hatamın elbette varkındayım. ama ne yapmalıyım doktora git diyeceksiniz şimdi ailemin yanında köy gibi bir yerdeyim nasıl gideyim ben memleketimi unuttum ev dışında biryer bilemiyorum ve annem zaten şüphelendi benden takip ediyor sürekli o anlamadan yapmam imkansız.. aklıma eczaneden hamilelik testi almak geliyr ama o her zaman mesela 1-2-3-4 aylıkkende hamile sonucu veririmi yoksa ilk dönemde mi veriri doğru sonucu ben neyapmalıyım...

eczaneden gebelik testi alıp deneyebilirsin

bu arada derdini yazıp kaçanlar vardır hep kızıyoruz ben şuan gitmeliyim 2 saatliğine nedeni annem dedimya hep takipte ne yaptığımı inceliyor komşuya gitti komşunun çocuğunu göndermiş çabuk buraya gelsin diye... gelince devam ederim.

Anlattıklarınıza dayanarak hamile olmadığınızı düşünüyorum.
Kesin sonucu kan testleri verir.

Kafama takılan ev dışında memleket bilmediğiniz bir durumda nasıl defalarca erkek arkadaşınızla o boyutta görüşebildiğiniz...

En az yarım saat dışarda kalabiliyorsunuz demektir bu da eczaneden test alıp yapmanıza yeterli bir süre :31::31::31:

Son düzenleme:
Dert yazıldı çıkıldı şimdi ziyaretçi modunda kendi çapında eğleniyor sanırım :50::50::50:

hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?

sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?

ilginç....

o kadar kötüyüm ve kafam karışık ki anlatamam. bu benim 2. üyeliğim normal üyeliğimle yazsam çoğu kişi beni tanır sürekli yazışan biriyim bu sitede amam 1. üyeliğimle yazmaya cesaret edemedim mecbur böyle bir yol denedim. şimdiden hepinizen özür dilerin sakın fake falan demeyin gerçektir yazdıklarım.

hata yaptığımı düşünüyorum kafam allak bullak konu şu ki sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. hemde aylardır durum böyle. günah boyutuna girmeyeceğpim ve sizden de bu konuya girmemenizi rica ediyorum. bu vicdan azabı insan öldürmeye yeter zaten bırakında kendi başıma çekeyim. ama kafama takılan bir konu nvar oda şu ki karnım resmen bir top var gibi şiş. kilo aldım diyorum ve aldımda yaklaşık 5 kilo civarında...annem karnımı gördü ve bu nasıl kilo hamile göbeği resmen bu yoksa??? dedi ve ben kaldım evet yoksa ben hamilemiyim yada dış gebelik mi var diye 2 gündür ölüyorum... hamile olamam diyorum sebepleri şu
1- adet oluyorum (ama adet olarakta hamile kalınıyor bunuda biliyorum)
2- kilo aldığımı düşünüyorum
3- bulantı kusma karın ağrısı hareket kısıtlılığı anormal akıntım yok
4- bana göre herşey normal bedenimin işleyişi normal sadece hareketsizlikten ve yemek yemekten kilo aldım
5- bakireyim seviştimğimde boşalırken genital bölgeye gelmemesine özen gösterdik.

ama karnım şiş hemde göbek kısmında bir top varmış gibi hafifte aşağı sarkmış geldi bana..
çok kötüyüm erkek arkadaşıma sordum oda ben dikkat ettim boşalırken mümkün değil diyor. evet beraberken ilişkiye girmedim. ama boşalmadan önce gelen bir sıvı varya erkeklerde o hamile bırakırmış boşalında spermler hareketli ya oda hamile bıraır sonuçta aşırı derecede dikkat etmek lazım ama ben o kadarda dikkat etmedim. hatamın elbette varkındayım. ama ne yapmalıyım doktora git diyeceksiniz şimdi ailemin yanında köy gibi bir yerdeyim nasıl gideyim ben memleketimi unuttum ev dışında biryer bilemiyorum ve annem zaten şüphelendi benden takip ediyor sürekli o anlamadan yapmam imkansız.. aklıma eczaneden hamilelik testi almak geliyr ama o her zaman mesela 1-2-3-4 aylıkkende hamile sonucu veririmi yoksa ilk dönemde mi veriri doğru sonucu ben neyapmalıyım...

Sevgilinizle sevişmek için o köy gibi yerden çıkabiliyorsanız gebelik testi yaptırmak için de cıkabilrsiniz.

Gaz sorunu yaşıyorsunuz bence.

hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?

sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?

ilginç....

Bekaretin en önemli(?) göstergesi olan zar yırtılmamış ki susuleta. Aaa lütfen cok ince bir ayrıntı bu.

hamile olmadığını düşünüyorum...
ve inşallah değilsindir...
eczaneden bi test al canım...

Erkek arkadasina eczaneden test aldirt, yap. Madem kucuk yer sen alamazsin..

Anlattiklarindan hamile olmadigini dusundum. Diger boyutuna ise yorum yapmayacagim konunun istegim uzerine.

vajinanın içine girmedikçe hamile kalacağını sanmıyorum spermler oda sıcaklığında hemen ölüyorlar zaten. bu senin cinsel hayatın senin tercihin kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ama sende biraz dikkatli olmalısın. anneler biraz titiz bu konuda dert etme kendine. ben bir kere hastalandım açık renk kot var üzermde pedde yoktu peçete felan ama eve gelene kadar baya bi geçti altıma annemim bir gözlerni patlatışı vardıki sorma saçmalama anne hastalandım sus bana içeriden çamaşır getiriver kimse görmesin diyebildim sadece. sen yinede git bi test al ve yap için rahatlasın :)))

gene yargılamalar başladı nasıl bakiresin diye, kız özellikle günah boyutuna girmeyin demesine rağmen, neyse yapacak bişey yok :) bence hemen ezcaneden gebelik testi al hatta iki tane al snr vakit bulamassın belki tekrar almaya. boş vaktinde hemen yap, bi iki aylık hamilelikde bile sonuç veriyo diye biliyorum ben. diğer testide bikaç hafta sonra tekrar yaparsın. ikiside negatifse sorun yok.

Daha dün bi konu açıldı ve vajinusmus olan arkadaşlar yorum yaptı.
Vajinusmus olduğum halde hamile kaldım diye.
Git bi test al, yaptır.

İyi de kızlık zarın yırtılmadan spermler nasıl yumurtalıklara ulaşıcak ki?? senin sevişme ön sevişmeden ibaret değil mi? ben mi yanlış biliyorum
acaba öyle çocuk mu olur laaaaaaaaa :1:

bence de hamile değilsin..
ama için rahatlamasın için mutlaka test yap
erkek arkadaşına aldır. küçük bir yerse yaşadığın yer senin almam sıkıntı olur

bu arada kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez
onu bedeni onu kararı
size doğru gelmeyen genel yargılar herkes için aynı değil
lütfen bu tarz eleştirilere girmeyin..

kimse günah sen nasıl böyle bir şey yaparsın dememiş

sen sevgilinle sevişmişsin, nasıl bakiresin denmiş ki çok da doğru bence de.

ayrıca kanımca hamile filan değilsin, kilo almışsındır.

Back