- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.856
- 798
Siz de bence bu gencecik yaşınızda bu evlilik muhabbetlerine kendinizi fazla kaptırmayın.adam bence doğrusunu yapmiş.dur ya.daha gorüp geçirme yılların.kendi hayatına da yazık.konuda haklı olsan bile ben 30 yaşından önce evlenilmesine şaşırıyorum.gerek var mı şimdi ? Kimse de vazgeçilemeyecek kadar âşık maşuk değil.ferişahı gelse 60 günde unutuyor.dur bakalım daha işe başlayıp, 2 insan yuzü görmemişsin.belki daha kimlerle sevgili olacaksın.bu yaşta evlenmek yazık günah zaten.adam sana iyilik ediyor aslında.
Işe başlayınca o yeni arkadaş ortamıyla, o yeni kendisiyle ilgilenen erkeklerle uğraşmaktan asıl ona zul gelmeye başlayacak bu kişiyle konuşmak.şimdi evde oturup duruyor, hayatında başka birşey yok.bu adama bel bağlamış doğal olarak.Ben katılıyorum bu yoruma, konu sahibesi başka bir yerde yaşayacak, yeni iş ortamı olacak her şeyden önce parası olacak .. yesin içsin, parasınıns efasını sürsün biraz sonra evlensin. İlk bulduğunla evlenmek bence de çok kötü bir fikir.
İşi yokGelecek planınız varsa konuşarak birlikte bir karar vermeliydiniz. Zaten uzaktan ilişki yürütüyormuşsunuz, şimdi daha da uzağa gitmişsiniz. Ne iş yapıyor erlkek arkadaşınız? Oraya nasıl taşınıp çalışacak?
Ne demek işi yok o zaman nasil geçiniyor?Kaç yaşında erkek arkadaşın?İşi yok
nEİşi yok
Ailesiyle yaşıyor tıbbi görüntüleme mezunuNe demek işi yok o zaman nasil geçiniyor?Kaç yaşında erkek arkadaşın?
Güvenlik kursuna gitti güvenlik olacakmış
Şimdi yani ihtiyaçları için ailesinden para alıyor yanlışmı anladım? Siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında acaba?Ailesiyle yaşıyor tıbbi görüntüleme mezunu
İkimiz de 24Şimdi yani ihtiyaçları için ailesinden para alıyor yanlışmı anladım? Siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında acaba?
Kız daha iş yok güç yok, bunun ağzına bakıp İstanbul yazsaydınız kirayı ödeyemezdiniz bi de düğün yapacaksınız yani. Adam haklı bence de kısmetGüvenlik kursuna gitti güvenlik olacakmış
24 yasindaki bir erkek evet evlenmek istemeyebilir ama eğer İstanbula atanirsaniz kiralar malum elektrik su ısınma mutfak ulasım bir sürü masraf var nasıl geçineceksiniz?Adam tabiki ailesinin yanında hiçbir masrafı ödemiyor evden haberi yok üstüne ihtiyaçlarını ailesi karşılıyor. Kusura bakma ama sana göre bir eş adayı değil hem işsiz hem kararlarda yalnız birakiyor hem trip atıyor.Bende oda çalışıyor işini bırakıp gelemez diye düşündüm.Kacarak uzaklaş bence o kişiden kusura bakma düşüncem bu yönde.
Uyması gereken işsiz olan değil mi ?Ya bir de burda adamı suçluyorlar yok sevseydi gelirdi vs diye. Konu sahibi sevseydi adamın istediği yeri yazardı diyelim o zaman.
Ne alaka anlamıyorum ki. Adam gayet dürüst davranmış ve içinden geçenleri söylemiş.
Çifte standardına bayılıyorum bu forumun.
Hayır bana böyle bir şey demedi.Hatta tercihler başlamadan önce dedim ki uzağa gidersem görüşmek zor olur nişan düğün bişeyler yapalım dedim.Bana kısmet dedi.
2019 mezunuSevgiliniz yeni mezun sanırım iş bulamadigina göre, yaşı da küçük. Bence ciddi kararlar için çok erken. Henüz işi yok parası yok, çok büyük bir aşkı da yok. Yakına gelseniz muhtemelen devam ederdiniz neden olmasın derdi ama uzak mesafe ilişkisi hele Urfa çekecek kadar bir sevgi yokmuş aranızda. İki gün sonra ayrılırsanız laf etmeyin diye müdahale etmemiş. Kendiliğinden İstanbul yazsanız dediğim gibi bir sorun olana kadar devam eder sorun olunca ayrılır ya da iş oraya gelirse öyle evlenip devam etmiş olacaktınız.
Çocuğu da anlıyorum yani Urfaya gitmek istemiyor belli ki, ben mesela bir gün bile gitmek istemem hiç sevmiyorum orayı. Kimse için de gitmezdim. Ama siz de hakli olarak geçinme derdi istemiyorsunuz. Şu an ayrılıp gittiğiniz yerde daha kendinize denk kafanız uygun, çalışan olgun birisini zamanla bulmanız daha mantıklı olacaktır.
DeğilUyması gereken işsiz olan değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?