- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
+++33 yaşındayım. Şunu bilir şunu söylerim. Hayatınızı planlarınızı asla başkaları üzerinden kurgulamayin. Artık oldu zaten. Sizinle olmak isteyen bir yolunu bulur. Hiç bir şeyi çok da zorlamamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+++33 yaşındayım. Şunu bilir şunu söylerim. Hayatınızı planlarınızı asla başkaları üzerinden kurgulamayin. Artık oldu zaten. Sizinle olmak isteyen bir yolunu bulur. Hiç bir şeyi çok da zorlamamak lazım
Hayır bana böyle bir şey demedi.Hatta tercihler başlamadan önce dedim ki uzağa gidersem görüşmek zor olur nişan düğün bişeyler yapalım dedim.Bana kısmet dedi.
Hayır bana böyle bir şey demedi.Hatta tercihler başlamadan önce dedim ki uzağa gidersem görüşmek zor olur nişan düğün bişeyler yapalım dedim.Bana kısmet dedi.
Yarıyolda bırakılmış hissettim tam dediğiniz gibi tercihlerde yardım istedim yanaşmadı çok teşekkür ettin sağol diye laf çarptık yine yardım etmedi en sonunda kendim maddi gücüme en iyi gelen yeri yazdım.şimdi suçlu görüyor beni. Hiç demesem yapsam bu muameleyi görim herkes biliyor doğunun en çok açıldığını özene özene seçtim her okulu sınır olmamasına gelişmiş olmasına vs. Uçakla 550₺ye istanbuldayım daha yeni baktım bilet.sakinleşince biraz haklı olduğumu düşünmeye başladım açıkcası.Ya sizi gazlayip yanlis yonlendirmek istemem ama fikrimi yazmadan da gecemeyecegim. Bu adamdan bir halt olmaz kusura bakmayin. Boyle biri olsa olsa sizi ciktiginiz yolda yari yolda birakir. Ne demek kismet ya? Su lafa ben bile uyuz oldum siz hala hata mi yaptim diyorsunuz. Evlenmek isteyen erkegin kuracagi cumleler degil bunlar. Adamda bir netlik yok. Simdi dogu olunca ben de nisan yapariz diye dusunmustum diyor. Pasam sanki tek basina nisan yapacak bundan sizin haberiniz bile yok. Istanbuldaki fiyatlardan en ufak bir fikri bile yok. Seven adam sizin zor duruma dusmenizi istemez. Kosullara bagli, sartli sizinle bu yola girecek biri hic bu yola cikmasin daha iyi.
Çok güzel yerler bence hep güzel şeyler duydum benSevgiliniz o beğenmediği doğunun tırnağı bile etmez. Atamaların çoğu doğuya oluyor. Hoş, matematikte de en çok doğu açılıyor bunu muhtemelen biliyordur. Kardeşim üzülme belki burası senin için hayırlı olacak daha iyi biriyle karşılaşacaksın. Doğu'da genç ogretmenler olduğu için şanslısın. Arkadaş çevren epey geniş olacak. Sana iyi gelmesi dileğiyle.
Ki hatay açıldı çok dazla.41 e kalmamak için garanti yerler yazdımYa sizi gazlayip yanlis yonlendirmek istemem ama fikrimi yazmadan da gecemeyecegim. Bu adamdan bir halt olmaz kusura bakmayin. Boyle biri olsa olsa sizi ciktiginiz yolda yari yolda birakir. Ne demek kismet ya? Su lafa ben bile uyuz oldum siz hala hata mi yaptim diyorsunuz. Evlenmek isteyen erkegin kuracagi cumleler degil bunlar. Adamda bir netlik yok. Simdi dogu olunca ben de nisan yapariz diye dusunmustum diyor. Pasam sanki tek basina nisan yapacak bundan sizin haberiniz bile yok. Istanbuldaki fiyatlardan en ufak bir fikri bile yok. Seven adam sizin zor duruma dusmenizi istemez. Kosullara bagli, sartli sizinle bu yola girecek biri hic bu yola cikmasin daha iyi.
Urfa Siverekten pek memnun kalmayabilirsin ama başka çok güzel ilçeleri var, örneğin Halfeti. Mardin Antep Diyarbakır vs oralar yakın gidip gezersin. Mutfağını hiç demiyorum zaten. Şimdiden diyet listeni hazırla.Çok güzel yerler bence hep güzel şeyler duydum ben
Yarıyolda bırakılmış hissettim tam dediğiniz gibi tercihlerde yardım istedim yanaşmadı çok teşekkür ettin sağol diye laf çarptık yine yardım etmedi en sonunda kendim maddi gücüme en iyi gelen yeri yazdım.şimdi suçlu görüyor beni. Hiç demesem yapsam bu muameleyi görim herkes biliyor doğunun en çok açıldığını özene özene seçtim her okulu sınır olmamasına gelişmiş olmasına vs. Uçakla 550₺ye istanbuldayım daha yeni baktım bilet.sakinleşince biraz haklı olduğumu düşünmeye başladım açıkcası.
İstanbul'da öğretmenler kira ödeyemiyor. Konu sahibi bence o yönden şanslı. Üstelik Allah korusun deprem riski vs var. Depremi yaşamış biri olarak artık bunu da bence herkes göz önüne almalı. Eceli Allah bilir de tedbir bizden takdir Allah'tan.Valla panpa tek başına öğretmensin sen fabrikatör müsün ki neye güvenip İstanbula gideceksin ... kaldı ki adama nişan yapalım demişsin ölü taklidi yapmış sonra da ama niye yazmadınnnn Sana adam gibi sahip çıksaydı takardı bir yüzük, sonra da yaz İstanbulu orda beraber ev tutucaz derdi. Birini İstanbul gibi pahalı bir şehre ancak çağırırsın gel yanımda yaşa dersin. Sen İstanbulu yaz git diyemezsin , hele ki nikah nişan vb yoksa hiç hiç diyemezsin. Adam da diyememiş zaten kaypaklık yapıp kaçma peşindeymiş. Ciddiyim, engelle, gelecek planı yapmayan adamdan hiçbiiiiiiiiir b.k olmaz.
Yarıyolda bırakılmış hissettim tam dediğiniz gibi tercihlerde yardım istedim yanaşmadı çok teşekkür ettin sağol diye laf çarptık yine yardım etmedi en sonunda kendim maddi gücüme en iyi gelen yeri yazdım.şimdi suçlu görüyor beni. Hiç demesem yapsam bu muameleyi görim herkes biliyor doğunun en çok açıldığını özene özene seçtim her okulu sınır olmamasına gelişmiş olmasına vs. Uçakla 550₺ye istanbuldayım daha yeni baktım bilet.sakinleşince biraz haklı olduğumu düşünmeye başladım açıkcası.
Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim.Kızlar merhaba.Ben matematik öğretmeniyim. 4 yıllık bir ilişkim vardı.Ben Balıkesir’deyim o Çorlu’da uzun zamandır da mesafeden ilişki yürütüyoruz.Bugün atandım.Şanlıurfa Siverek’e. Tercihlerde yardım etmedi.Doğu yazacağımı biliyordu. Doğuya gitmemi istemiyordu önyargısı var.Ben de İstanbul yazmak istemedim pahalılık ve deprem riskinden dolayı.Tercihlerde yardım etmemesi çok kırdı.Sonuçlar açıklanınca da söylediğimde hevesim kursağımda kaldı.Urfada yapamayacağımızı vs ima etti.5 yıl zorunlu hizmet görevim var ama eş durumundan 3 yılda falan tayin isteyebiliyorum. Yanımda olmasını bekledim.Gelirim evleniriz orda yaşarız gibi.Dediği şey ben bu yaz nişan yaparız diye düşünüyordum yakına gelseydin.Doğuda seni ne cezbetti. Böyle şeyler söyledi.Ben İstanbul yazmayarak mesafeyi arttırarak hata mı ettim?
Bence de çok emin değil ki hayatını etkilemek istememiş, olmazsa sebep olmayayım diye.Böyle önemli bir tercih öncesi sizi yalnız bırakması,ilişkinizde pek gelecek görmedigi anlamına da geliyor bence.
ben de bugün atananlardanım. 3 yıl ayrı kalmayı göze alan çok insan var. doğuya keyfinize gitmiyorsunuz. tabii ki para biriktirmek ve kendinizi deprem olmayan bir yere almak hakkınız. hatta isterse ortak bir gelecek hayaliniz varsa onu da yanınıza ya da 4 5 sene sonra baska bir yere cekebilirsiniz. ya da doguda para biriktirir evlenirsiniz 3 sene sonra istanbul a gidersiniz yani illa sorun cozulur. sadece bence ilişkinizde bazı sorunlar var gibi duruyor. bunun kararını birlikte alamadıysanız cidden sıkıntılar var ilişkinizde. bunu erkek arkadaşınızla konuşup çözün derim. bu hiç sağlıklı değil.Kızlar merhaba.Ben matematik öğretmeniyim. 4 yıllık bir ilişkim vardı.Ben Balıkesir’deyim o Çorlu’da uzun zamandır da mesafeden ilişki yürütüyoruz.Bugün atandım.Şanlıurfa Siverek’e. Tercihlerde yardım etmedi.Doğu yazacağımı biliyordu. Doğuya gitmemi istemiyordu önyargısı var.Ben de İstanbul yazmak istemedim pahalılık ve deprem riskinden dolayı.Tercihlerde yardım etmemesi çok kırdı.Sonuçlar açıklanınca da söylediğimde hevesim kursağımda kaldı.Urfada yapamayacağımızı vs ima etti.5 yıl zorunlu hizmet görevim var ama eş durumundan 3 yılda falan tayin isteyebiliyorum. Yanımda olmasını bekledim.Gelirim evleniriz orda yaşarız gibi.Dediği şey ben bu yaz nişan yaparız diye düşünüyordum yakına gelseydin.Doğuda seni ne cezbetti. Böyle şeyler söyledi.Ben İstanbul yazmayarak mesafeyi arttırarak hata mı ettim?
düşündüm de ayrılsanız daha iyi. en mutlu gününüzde bunu yapandan hayır gelmez.ben de bugün atananlardanım. 3 yıl ayrı kalmayı göze alan çok insan var. doğuya keyfinize gitmiyorsunuz. tabii ki para biriktirmek ve kendinizi deprem olmayan bir yere almak hakkınız. hatta isterse ortak bir gelecek hayaliniz varsa onu da yanınıza ya da 4 5 sene sonra baska bir yere cekebilirsiniz. ya da doguda para biriktirir evlenirsiniz 3 sene sonra istanbul a gidersiniz yani illa sorun cozulur. sadece bence ilişkinizde bazı sorunlar var gibi duruyor. bunun kararını birlikte alamadıysanız cidden sıkıntılar var ilişkinizde. bunu erkek arkadaşınızla konuşup çözün derim. bu hiç sağlıklı değil.
+++düşündüm de ayrılsanız daha iyi. en mutlu gününüzde bunu yapandan hayır gelmez.
Kendince haklı sebepleri olabilir tabii ki ama siz de kendinizi düşünmek zorundasınız kimseden kimseye hayır yok zaten kendinizi garantiye almış oldunuz gerçekten aradaki bağ güçlüyse mesafeler bazen ekstra sorunlar çıkarabilir ama o şekilde de devam edilebilirKızlar merhaba.Ben matematik öğretmeniyim. 4 yıllık bir ilişkim vardı.Ben Balıkesir’deyim o Çorlu’da uzun zamandır da mesafeden ilişki yürütüyoruz.Bugün atandım.Şanlıurfa Siverek’e. Tercihlerde yardım etmedi.Doğu yazacağımı biliyordu. Doğuya gitmemi istemiyordu önyargısı var.Ben de İstanbul yazmak istemedim pahalılık ve deprem riskinden dolayı.Tercihlerde yardım etmemesi çok kırdı.Sonuçlar açıklanınca da söylediğimde hevesim kursağımda kaldı.Urfada yapamayacağımızı vs ima etti.5 yıl zorunlu hizmet görevim var ama eş durumundan 3 yılda falan tayin isteyebiliyorum. Yanımda olmasını bekledim.Gelirim evleniriz orda yaşarız gibi.Dediği şey ben bu yaz nişan yaparız diye düşünüyordum yakına gelseydin.Doğuda seni ne cezbetti. Böyle şeyler söyledi.Ben İstanbul yazmayarak mesafeyi arttırarak hata mı ettim?