hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

nadi cim
allah size bağışlasın bebeğini canım.ne güzel kolay bir doğum yapmışsın .inşallah bize de nasip olur...

çok hoş yaa :)) maşallah yani, ne diyelim Allah herkese böyle kolay dogum nasip etsin.. dogum hikayesini okurken film izliyomuşum gibi geldi :)) benimde daha 3 ay var inş, ama korkuyorum yolda dogurcam diye, dogum yapcagım hastane 1-2 saatlik uzaklıkta eyvahedigeldismile

Rabbim bebegini size bagıslasın inş, analı babalı büyütsün..

çok hoş yaaa Allah analı babalı büyütsün ne güzel bir hikaye.ve sana katılıyorum canım o sancılar hiçte anlatıldığı gibi değil üstelik ben 8 saat sunni sancı çekmiş biri olarak bunu söyleyebiliyorum. gerçektende hareketli insanlar sancıları pek hissetmiyor sanırım.
ayrıca bir UYARI bunu okuyan arkadaşlar için eğer doğumun başladığını farkederseniz evde bekleyim sancıları deyipte kendinizi olayalamayın bizi kurtaran hastahanede oluşumuz oldu eğer evde bekleyeyim deseydim oğlum bu gün belkide yanımda sıcak yatağında değil soğuk söylemek bile istemediğim bir yerde olacaktı.doğuma dakikalar kala sezeryana girmek zorunda kaldık biz oğlumun kalp atışları durma boyutuna geldi onu kontrol altında olmak kurtardı.
tüm hamişlerimize Allah kolay ve seninki gibi mutlu sonu olan doğumlar nasip etsin.

gerçekten çok ilginç hikaye gibi maşallah size ve bebişinize..

keske herkes sizin gibi kolay dogum yapabilse amacım kimseyi korkutmak yada ürkütmek değil ama Allahım kimseye benimki gibi sancı yasatmasın (
siz cok sanslıymıssınız
güle güle büyütün bebeginzi

Çok hoş ya ,Allah analı babalı büyütsün,Elfida nın dediği gibi doğum hikayelerini okurken duygulanırdım,seninkine güldüm...Allah iyiliğini versin emi...

bebeğinizle birlikte uzun ömür diliyorum sağlıkla....

Rabbim bütün hamişlere bir avazda doğum nasip etsin, hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın.

allah bebeğiniz ve sized mutlu sağlıklı ve uzun ömür versin ayrıca çok hoş bir hikayeniz var rabbim banada kolay ağrısız acısız doğumlar nasip eder inş bende burada paylaşırım inşallah

allah analı babalı büyütsün böyle kolay bir doğum hepimize nasip olsun inşallah..bende hamile kalmaya karar verirsem hayalim normal doğurmak umarım böyle olur...bebişi kokla yerime...a.s.

hahayyytt çok hoşş yaa maşallah sana bebeiş naptı hastaneye gidene kadar nasıl ağladı mı? sarıp sarmaaldınızmı uff zor bi an olsa gerek benim kocam olsa bayılıwerirdi herhalde:) seninki iyi dayanmış:)
bebeişinle mutlu bir hayatın olsun canım tebrikler..

ay maşallah tebessümle okudum dogum hikayenizi bebeginize anlatcak harika bir hikayeniz var nemutlu ona ve size alla hanalı babalı büytsün hayırlı evlat olsun çok cesaretli annemi,şsin buarada bende dogum yaptım 4saat yattım sezeryanlıydım bidaha hiçbi doktor hemşir yatıramadı beni gece3lere kadar ayaktaydım logusalık ne deseler bilmiyom yatmadımki hiç maşallah sizede

Ağlamazmı hem oğluşum hem ben ağladık. Benim şaşkın kozalağım doğum çantasını ön koltuğa koymuş allahtan ilk işim o çantaya uzanıp battaniye alıp sarmak oldu, offf offf o andaki şaşkınlığımı,mutluluğumu anlatamam. Müthiş bir duygu yaaaa

ayyy canım hayretle okudum arabada ddoğurdun yani maşallah sana keşke herkezin doğumu bu kadar kolay olsa Allah bebeğine hayırlı uzun ömürler versin ....

arabayı nasıl temizlediniz sonra baya zor olmuştur kaydirigubbakcemile3

ayy çok hoş yaa..güldürdün beni:roflol:ne güzel kolayca doğum yapmışsın.allah uzun ömürler versin.

Ay Allah banada böyle bir dogum nasip etsin insallah....
Allah yavrunuzu size bagislasin...ck güzel bir dogum olmus Masallah...
Hep mutlu olun..gülen yüzünüz hic solmasin....

Güle güle büyüt bebeğini.Ama öyle deme herkes böyle yaşamıyor.Ben 12 saat sancı çektim hemde baya şiddetli.Ama kzım hiç aşağıya inmediği için 1 cm.den fazla açılma olmadı ve mecbur sezeryan olmak zorunda kaldım.Çok istiyordum normal doğum ama herkese kısmet olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…