• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ağrısıda olsa,sancısıda olsa,dayanalamayacak ağrılarada neden olsa yinede normal doğum isterdim. ALLAH'ım herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin,sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. bu arada doktorumun söylediğini paylaşayım,bu gibi durumlarda yani hastaneye yetişemediğiniz durumlarda uygun yer varsa alt kıyafetlerinizi çıkarıp çömelmek en doğal doğum pozisyonuymuş,doğum çok rahat olurmuş. Aklınızda bulunsun demişti doktorum

Ayy canım allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hastane evinize çok mu uzaktı?Bide bebşin kaç kg doğdu canım.Benimde artık günlerim sayılı bebişimi kucağıma böyle kolay bi şekilde almak istiyorum.

Çok enteresan bir doğum olmuş gerçekten ama iyi de olmuş o ara doktorlar geliyor, talimatlar veriyor sancı çekmek bunlar zor süreçler daha hamile değilim ama çok doğum hikayesi okuyorum burada.. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz hemen doğrumuşsunuz bende gebelikte sorun yoksa normal hayata devam edilmesi kanaatindeyim insan ne kadar yatar ne kadar kendini sürekli dinler ve hantallaşırsa doğumda o kadar zor olur küçük bir sancı bile ağır gelir.. Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama eşinize de hak vermeniz lazım düşünsenize bir anda eline bir bebek doğuyor hemde yeni doğmuş haliyle nasıl şok olmuştur ama her babaya nasip olmaz şanslıymış...

Ayy canım allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hastane evinize çok mu uzaktı?Bide bebşin kaç kg doğdu canım.Benimde artık günlerim sayılı bebişimi kucağıma böyle kolay bi şekilde almak istiyorum.
Hastane yaklaşık 45 dakikalık bir mesafede,ben zaten sancıyı evde çekmişim doktorlar şok oldular nasıl durdun diye artık suyum gelince anladım doğum yapacağımı :) oğluşum 2 kilo 870 gram ve 51 cm doğdu

Hastane yaklaşık 45 dakikalık bir mesafede,ben zaten sancıyı evde çekmişim doktorlar şok oldular nasıl durdun diye artık suyum gelince anladım doğum yapacağımı :) oğluşum 2 kilo 870 gram ve 51 cm doğdu

Canım hastane uzzakmış baya.Benimde 25-30 dk hastaneye uzaklık.Bende bazaen yolda doğururum diye korkuyorum.kaydirigubbakcemile3.Canım bebişin tekrar hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Ayyyy ne güzel , bende öyle doğurmak istiyorummm. hihoyyyt hihoyyyt Rüyalarımda zınk diye doğuruyorum hep ,acı falanda yok. Bakalım kızım gelmek istediğinde de öyle zınk diye doğurabilecek miyim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: Komşumda öyle kolay doğum yapmış, sancısı azmış,hatta üşüttüm sanmış.Annesi demiş hadi hastaneye gidelim.Kız çantasını bile almıyomuş yanına ağrı çok hafif olduğu için. 3 ıkınmada doğmuş onun bebeğide. hihoyyyt hihoyyyt

Maaşallah canım... darısı herkesin başına.. rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin..
bu arada iyi ki pantolon giymemmişsin..

bır nefeste kucagına aldınız .ne guzel gozunuz aydın
eşınız gercekten ılgınc davranmışş

Canım hastane uzzakmış baya.Benimde 25-30 dk hastaneye uzaklık.Bende bazaen yolda doğururum diye korkuyorum.kaydirigubbakcemile3.Canım bebişin tekrar hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Benim bi buçuk saatlik uzaklıkta korkmaktan ziyade yolda doğurmaya hazırlıyorum kendimi resmen.
Herşeye rağmen normal doğum istiyorum ya.Bana bir şeref gibi geliyor .O sancılarla o bebeği doğurmak bi onur gibi.Bilmiyorum öyle filmlerdeki gibi çığlık ata ata doğurmak istiyorum. kaydirigubbakcemile3
Ama benim hiç bir isteğim hayalimdeki gibi olmadığından sezeryan olmak zorunda kalıcam gibi hissediyorum

Maşallah ne güzelde anlatmışsın .:ecrin_bebek:
Allah mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin .
Sağlıklı büyüsün inşallah .:nazar:
:emir_bebek:

bebeğin hayırlı olsun canım 30 yıl evvel bende yolda doğmuşum ,takside :)))

ayrıca zap-zup hanımcığım ,normal doğum şeref te sezeryan şerefsizlik mi oluyor ,söylediğinizi algılayamadım ,bende şerefli ve onurlu bir şekilde paşalar gibi doğurdum yavrumu sezeryanla ..umarım olmak zorunda kalmam dediğinizde bir doğum şekli hatırlatırım ..

bebeğin hayırlı olsun canım 30 yıl evvel bende yolda doğmuşum ,takside :)))

ayrıca zap-zup hanımcığım ,normal doğum şeref te sezeryan şerefsizlik mi oluyor ,söylediğinizi algılayamadım ,bende şerefli ve onurlu bir şekilde paşalar gibi doğurdum yavrumu sezeryanla ..umarım olmak zorunda kalmam dediğinizde bir doğum şekli hatırlatırım ..

Öyle demek istemedim.Sezeryan daha ağır bi ameliyat onunda zorlukları var.Ama ben baygın geçirmek istemiyorum yaşamak istiyorum o anları.ınsanlarla iletişim içinde olmak istiyorum.Sezeryanda da ameliyattan sonra çekiliyor ağrı.Bağıra bağıra hayatla savaşır gibi diye öyle dedim.Şeref zaten doğum yapmak türlü türlü çeşidi var niyetim sezeryanı kötülemek değil.Bana daha zor geliyor sezeryan çünkü anesteziden korkuyorum.Hayallerimde öyle ağrı çeke çeke hastaneye koşuşturmak yatıyor benim.Asıl epidural normal doğum yapanların alınması lazım ozaman ama demek isteiğim o değil o acılarla çığlık atmak beni mutlu edicek.

Son düzenleme:
imrendim şimdi bende kolay bi doğum yaparım inş. inş. herkes istediği şekilde doğum yapar..

alah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
allah bizlerede böyle kolay doğum nasip etsin
çok güzel anlatmışsın canım bizlerede moral oldu herkes korkutuyor ellerine ne geçiyors korkudunca

çok şaşırdım canım yaa harika valla çok sevindim sağlıklı olmanıza darısı bizim başımıza

Allah'ım öyle kaldımm :1shok:
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm

bende istiyorum böyle bir doğum yaaa...
hiç korkutmadım kendimi hiç video falanda izlemedim başıma gelip yaşamak istiyorum ama böyle kolay doğum olsun benimkide..
tabii arabada doğurmak dışında :))))
hemşerim Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
benim evim hastaneye 5 dk uzaklıkta sanırım yani dayanabilirsem bende son ana kadar evde çekmek istiyorum sancılarımı...

aaa bu arada sana alttan dikiş falanda atmadılar demi.
ne şanslısın yaaa....

Son düzenleme:
çoğu kişi gibi bende korkanlardanım ve bu yüzden çocuk yapmaktan sürekli kaçıyorum herkes sizin gibide kolay doğum yapmıyorum gerçekten çok sanşlıymıssınız....Allah herkese hayırlısını nasip etsin...Bebişinizle güzel sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle.....:)

Back