hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

ay canım benim nekadar güzel yazmışsın ya Allahım bebeğine sana ve eşine mutluluk dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Allah tüm bebek bekleyenlere de senin kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah

aman Allahım şoktayım şuan okuyunca gözlerime inanamadım maşallah diyrlim Allah ikinizide nazarlardan korusun ama eşinin yerine kendimi eşimi koydumda onun o anda ki tepkisi çok az bile benimkini düşünemiyorum.benim dogumuma da yaklaşık 1 hafta var eşim şimdiden 9 doguruyor

ALLAH'ım sizede ağrısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda doğurmak nasip olur.

Mümkün olduğu kadar evde geçir sancılarını emin ol böylesi daha iyi olacak.dikiş konusuna gelince sadece iki dikişim var canım. İnşallah sende kolay yaparsın doğumunu,sakın korkma korkutma kendini doğum yapınca anlayacaksın korkutanların nasıl abarttığını.

ALLAH'ım sizede ağrısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda doğurmak nasip olur.

aminnnn canım inş.. bende eşimi normal doguma sokmak istiyorum ama kararsız kaldım bişi gözükmüyormuş o sadece baş ucumda duruyormuş ama yinede kararsızım ne yapsam? CADIARZU

işte hayalımde dogum ama arabada olmasın hastanede yada evde bu sekılde olmasını ısterdım

hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gerçekten ilginç bi doğum hikayen olmuş, inşallah bende böle rahat doğururum...

ne kadar sanslisin , ben 10 saat sancidan sonra dogurabilmis bir kisi olarak sana cok imrendim..
senin gibi benim arkadasimda 10 dakka icinde dogurdu hastanede aksam ona telefon etmistim napiyorsun dedim hafif sancim var gibi dedi 40 dakka sonra aradim nasil oldu gectimi sancin dedim ben tuvalette dogurdum dedi inanamamistim bebegin sesini duyana kadar

nadif'cim kolay doğum yapmak için özel bişeyler yaptın mı.yediğin- içtiğin şeyler vss. spor yaptın mı veya..

ayy darisi bize insallah..
saglikla büyüsün bebisin insallah canim..
dogumdan korkmamak gerek,eninde sonunda basimiza gelicek cünkü..
insallah seninki gibi olur,cok heveslendim simdiii kaydirigubbakcemile3

nadif'cim kolay doğum yapmak için özel bişeyler yaptın mı.yediğin- içtiğin şeyler vss. spor yaptın mı veya..
Özel hiçbirşey yapmadım.hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bile hayatımı aynı tempoda yaşadım,sadece günde bir saat olan yürüyüşlerimi 1.5-2 saate çıkardım.

sen de amma hissizmişsin yaa. böle bişi olamaz.. suyun gelmese bi hafta daha taşırdın sen onu doğurmadan artık :1shok: çok kıskandım :dilcikar:
şaka bir yana allah analı babalı büyütsün.. uzun ömürlü olur inşallah.. tabi kendim içinde böyle kolay ama arabada gerçekleşmeyen bir doğum diliyorum sırnaşık şey

arkadasa katiliyorum dogum yapacak anneler hamilelik hastalik degil hayatinizi ayni sekilde devem edip bol yuruyus yapin gercekten iyi oluyor dinc kaliyorsunuz hampallasmadan dogum yapabilirsiniz bende kolay dogum yaptim.

çok ilginç...ama bende az daha sen gibi doğuracaktım...baya cesaretliymişsin...tebrik ederim...rabbim bahtını güzel eylesin..

kaydirigubbakcemile3...ben şimdiye kadar doğum hikayelerini okudugumda hep ağlıyordum...birtek senınkınde güldüm yaww.allahta seni hep güldürsün..sizi hastane kapısındayken gözümde canlandırdım da..alemsiniz..

gercektende sankı dogum hıkayesı degılde fıkra anlatıyosun gıbı gelıyor ınsana arabada dogum yaptıgına gore dıkısın fılan yok pekı yırtık fılanolmus mu yoksa o kadar esnekmıymıs oyleyse her acıdan sanslıymıssın canım Allah analı babalı buyutsun bende kolay dogum yaptım ama sancıların son anı zordu tabı kısıden kısıye dayanma gucude degısıyor benım uzun surse o sancılar normal dogum yapamazdım kesınlıkle

Tabiki esnekliğin faydası var bu durumda ve ağrı eşiği ile alakalı. Sadece iki dikişim var. İkinci bebeğimde inşallah böyle kolay doğar tabiki direk hastanede doğsun bir araba macerası daha almayayım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…