ALLAH'ım sizede ağrısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda doğurmak nasip olur.aman Allahım şoktayım şuan okuyunca gözlerime inanamadım maşallah diyrlim Allah ikinizide nazarlardan korusun ama eşinin yerine kendimi eşimi koydumda onun o anda ki tepkisi çok az bile benimkini düşünemiyorum.benim dogumuma da yaklaşık 1 hafta var eşim şimdiden 9 doguruyor
bende istiyorum böyle bir doğum yaaa...
hiç korkutmadım kendimi hiç video falanda izlemedim başıma gelip yaşamak istiyorum ama böyle kolay doğum olsun benimkide..
tabii arabada doğurmak dışında :))))
hemşerim Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
benim evim hastaneye 5 dk uzaklıkta sanırım yani dayanabilirsem bende son ana kadar evde çekmek istiyorum sancılarımı...
aaa bu arada sana alttan dikiş falanda atmadılar demi.
ne şanslısın yaaa....
ALLAH'ım sizede ağrısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda doğurmak nasip olur.
Özel hiçbirşey yapmadım.hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bile hayatımı aynı tempoda yaşadım,sadece günde bir saat olan yürüyüşlerimi 1.5-2 saate çıkardım.nadif'cim kolay doğum yapmak için özel bişeyler yaptın mı.yediğin- içtiğin şeyler vss. spor yaptın mı veya..
Tabiki esnekliğin faydası var bu durumda ve ağrı eşiği ile alakalı. Sadece iki dikişim var. İkinci bebeğimde inşallah böyle kolay doğar tabiki direk hastanede doğsun bir araba macerası daha almayayım :):)gercektende sankı dogum hıkayesı degılde fıkra anlatıyosun gıbı gelıyor ınsana arabada dogum yaptıgına gore dıkısın fılan yok pekı yırtık fılanolmus mu yoksa o kadar esnekmıymıs oyleyse her acıdan sanslıymıssın canım Allah analı babalı buyutsun bende kolay dogum yaptım ama sancıların son anı zordu tabı kısıden kısıye dayanma gucude degısıyor benım uzun surse o sancılar normal dogum yapamazdım kesınlıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?